Aldatıldım (MI)

Selam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????

Keske kizi tanimiyorum sadece sanalda gorusmustuk deseydi..

Niye yapmis bole biseyi? Neyin eksikmis? Duygusal bosluk ya da cinselligini karsilayamamak vs? Sormadysan sor bakalim ne diycek.. hakli cikarmaz ama sebebinj bilirsin dn azindan.. buarada once eski diyo sonra yaptim ama sole bole diyo yalan soluyo.. hangi dedigine inanacaksinki?
Keske kizi tanimiyorum sadece sanalda gorusmustuk deseydi..
Oyle söylüyor zaten

Oyle söylüyor zaten
Sadece yazistik asla görüşmedim kızımızın üstüne yeminler etti sadece yazistik bi sorunlu dönemimiz olmuştu ozaman yaptım dedi ama sonrası olmadı dedi dedi dedi küfür etmek dağıtmak yok olmak istiyorum köpek gibi sürünsün istiyorum çok istiyorum yediremiyorum arkadaşlar sığamıyorum biyere Allahım güç ver bukadar severken nasıl yenicem

Sadece yazistik asla görüşmedim kızımızın üstüne yeminler etti sadece yazistik bi sorunlu dönemimiz olmuştu ozaman yaptım dedi ama sonrası olmadı dedi dedi dedi küfür etmek dağıtmak yok olmak istiyorum köpek gibi sürünsün istiyorum çok istiyorum yediremiyorum arkadaşlar sığamıyorum biyere Allahım güç ver bukadar severken nasıl yenicem

Sorunlu bir dönemimiz olmuştu, hak mı bu? Peki sorunlu bir dönem birdaha hiç olmayacak mı sizce? Artı bu cümle çok yüzeysel inandırıcılığı yok...yawrum seviyesine gecici kısa bi dönemde gelinmediği aşikar...

Ha yazıstı ha yattı benim için fark yok mesela...Ama kolay değil boşanmak tabi bilemiyorum sizi de o havada görmedim zaten..zaman verin madem ama tekrar bişey yakalamayı kaldırabilmeye hazır olun...Yawrum seklinde yazan bi adam bana göre kaşarlaşmıştır aldatma konusunda kusura bakmayın...

Sorunlu bir dönemimiz olmuştu, hak mı bu? Peki sorunlu bir dönem birdaha hiç olmayacak mı sizce? Artı bu cümle çok yüzeysel inandırıcılığı yok...yawrum seviyesine gecici kısa bi dönemde gelinmediği aşikar...

Ha yazıstı ha yattı benim için fark yok mesela...Ama kolay değil boşanmak tabi bilemiyorum sizi de o havada görmedim zaten..zaman verin madem ama tekrar bişey yakalamayı kaldırabilmeye hazır olun...Yawrum seklinde yazan bi adam bana göre kaşarlaşmıştır aldatma konusunda kusura bakmayın...
Zsten şuan annemdeyim kadıramam babasınida aradım herşeyi dedim artık ben buyukler o evde zaten yapamam

Adam aldattığını zaten söylemiş. Mı olan kısmını anlayamadım. Çok zor bi durum, yapmanız gerekeni zaten biliyorsunuz. Inşallah en hafif şekilde atlatırsınız bu süreci.

Selam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????
Yazışmak ta aldatmaktır zaten hiçe saymaktır.Öyle bir saçmalığı kim yapar niye saklasın

Zsten şuan annemdeyim kadıramam babasınida aradım herşeyi dedim artık ben buyukler o evde zaten yapamam
Umarım bir an önce geçer, mutlu olursunuz

Son düzenleme:
o uygulama hakkında hiçbir bilgim yok ama benzerleri gibi ona da üyelik oluşturularak giriş yapılıyordur.. eşinizin Mail'ini ve şifresini biliyorsanız bakın üyelik bilgileri şifresi vs mail olarak gelmiştir belki

Kesinlikle yalan soyluyor. Aldattigi kesin ama affedip affetmemek size kalmis.

Aldatmış senı .
Ve inan bu tekrarlancak. Kendını lutfen bu konuda kandırma.

Aldatmakla da kalmamış bildiğin sevgili edinmiş kızı. Yani flört yazışması gibi de değil anladığım kadarıyla, kızın hesap falan verdiği bir ilişki. Ne diyeyim yani, H E H E nin dediği gibi affettim diye taviz verirsen tam gaz devam eder. Koca koca kadınlara da çocuk gibi "Boşan" diye akıl vermekten imtina ediyorum. Gururunuza yedirebilecekseniz, unutabilecek gücünüz varsa üç maymunu oynayın, ne diyeyim.

Çok yakın arkadaşımın kocası da hem kızının hem de Kur'an'ın üzerine yemin etmişti. Sonuç iki kadınla aldattığı ortaya çıkmıştı.

Yani kızının üstüne yalan yere yemin edenleri de gördüm.

Iki sene once olsa noluyo anlamadim ozaman aldatmis sayilmiyomu beyfendi.
Her yazismada oyle hemen herkes bosanmiyo ama benim icin bi bosanma sebebi.

Ben olsam boşanırım, kimseyi dinlemem. Maddi manevi desteğe ihtiyacım yok hayatımda. Tek başıma yeterim her şeye. Ama siz ne yaparsınız bilemem. Bariz aldatmış evet. Belki hala aldatıyor.

Aldatılmışsın ve her kadın gibi kabullenmek istemiyorsun.Ahh biz kadınlar:kızgın: Eşin sana ne kadar yalvarırsa yalvarsın barışma. Bir kez yapan bir daha yapar o zaman daha da çok yıkılırsın

Pardonda 7senelik evliyim diyorsun esin bu konusmalari 2sene önce yapms olsa bisey farkedicek mi?Sonuç ayni ne 2senesi ne bu senesi fark yok aldatmis.Kendine biraz deger ver sen ona bir evlat vermisin yemegi temizligi vs. Butun ihtiyaclarini karsiliyorsun kendinden bile fedakarlik ediyorsun hepimiz oyleyiz sevdigi yemkleri yapiyorsun kiyafetlerini yikiyorsun ve daha neler neler ama o baskasiyla laylaylom oldu beyefendi burda hizmetcin vardi sanki senin cok sinirlendim neden afediceksin ?Afetmen icin hic bir neden yok bence.

Back
X