Aldatıldım (MI)

Pardonda 7senelik evliyim diyorsun esin bu konusmalari 2sene önce yapms olsa bisey farkedicek mi?Sonuç ayni ne 2senesi ne bu senesi fark yok aldatmis.Kendine biraz deger ver sen ona bir evlat vermisin yemegi temizligi vs. Butun ihtiyaclarini karsiliyorsun kendinden bile fedakarlik ediyorsun hepimiz oyleyiz sevdigi yemkleri yapiyorsun kiyafetlerini yikiyorsun ve daha neler neler ama o baskasiyla laylaylom oldu beyefendi burda hizmetcin vardi sanki senin cok sinirlendim neden afediceksin ?Afetmen icin hic bir neden yok bence.

Selam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????
malesef aldatmış ve boşanmalısın diyorum çünkü aynısını kadın yapınca sonucunda erkeğin kadına neler yaptığını görüyoruz sende onu affetme sen yapsan o affedermiymiş yapan gene yapar affetme

Üzülerek söylüyorum ama aldatılmıssınız. Ben kendi adıma konusacak olsam bosanırdım ama sizi bilemem

yalana dolana bak yazismanin tarihi yok sanki salak yerine koymus seni ama sen yutmayinca bi de utanmadan gaflete dusme yazistik sadece demis pesss
yalniz bana basit bi yazisma gibi gelmedi bi yerde "kiz esime hesap verir gibi gittigi yerleri yazmis " demissin gecici gunu birlik eglencesine bisey olsaydi o kiz durduk yere hesap vermezdi gibime geliyo ciddi bisey olabilir sanki ya da siz yazismalardan oyle bi sonuca vardiniz
esinizi takip etmeye devam edin derim ben

Yaşadıklarınız çok üzücü.Allah yardımcınız olsun.

Yaşadıklarınızı okuduktan sonra içime kurt düştü.
Son zamanlar da ben de benzeri durumlar yaşıyorum.İlgisizlik,soğukluk,sürekli bir yoğunluk,haftasonu mesaileri vs.
Merak ettiğim geçmişe nasıl bakabilirim?
Ve mail adresiyle geçmişini yaptıklarını nasıl kontor edebilirim?Mümkün mü böyle bir şey?

Geçmiş olsun.
Keşke fevri davranmasaydınız, elinizde kanıt olurdu en azından. Eline vermişsiniz telefonu resmen.

Yaşadıklarınız çok üzücü.Allah yardımcınız olsun.

Yaşadıklarınızı okuduktan sonra içime kurt düştü.
Son zamanlar da ben de benzeri durumlar yaşıyorum.İlgisizlik,soğukluk,sürekli bir yoğunluk,haftasonu mesaileri vs.
Merak ettiğim geçmişe nasıl bakabilirim?
Ve mail adresiyle geçmişini yaptıklarını nasıl kontor edebilirim?Mümkün mü böyle bir şey?
Geçmiş dediğim telefonun yan ekran görüntüsü kastettim içinizde bir kurt varsa peşine düşün gerçi ben peşine düşmediği halde önüme geldi dilerim hialerinizden yanilirsiniz zira okadar zorki bununla yaasamak

Geçmiş dediğim telefonun yan ekran görüntüsü kastettim içinizde bir kurt varsa peşine düşün gerçi ben peşine düşmediği halde önüme geldi dilerim hialerinizden yanilirsiniz zira okadar zorki bununla yaasamak
Anladım ,yani demek istediğiniz aktif olarak kullandığımız uygulamaların geçmiş sekmesinde gözükmesi.
Takipteyim daha gözlem yapıyorum.elimde bir kanıt olmadan suçlama yapamam.
İnşallah hislerim doğru çıkmaz.
Sizin için de hayırlısını diliyorum.

yazık hemde çok..yıllarını ver.her türlü kahrını çek.ama o seni ilk fırsatta aldatsın.sonrada yalvarsın hiç bişey olmamış gibi..sende affet..oldu canım..sende aynısını ona yap ..yazış birilerinle..ondan sonrada bas tekmeyi..

Aldatılmışsınız net!..
Bundan sonra ne yapacağınızı bilmiyorsunuz belli. Eğer niyetiniz ayrılmaksa zaten hiç uğraşmayın ne yaparsa yapsın.
Ama değilse takipte kalın. Eve giriş çıkış saatlerine dikkat edin. Fatura detaylarını kontrol edin, en çok hangi numarayla konuşmuş, mesajlaşmış. Bir daha bu olayın yaşanmaması adına kendinizce yöntemler bulun.

Boşanmiyor dediğinize göre sizin niyetiniz boşanmak diye algiliyorum ben.Peki neden eve döndünüz ki?Aileniz mi destek olmadi.

Back
X