Zihnen aldatma aslında .yakalanmasa ileri gidicek bir aldatma .sonuçta o kadaını arzulamış he dese olacakmış . Affederseniz de gözünüz üstünde olsun.ama bana çıkar yakında kokusu gibi geliyor.Bende saskinim. Yaptigini cok normal görmesi daha da korkunclasti... Tek söyledigi sey aldatmadim aldatmamda cok seviyorum, ufak bir sakaydi... Bana höre baska birini hayal etmesi yetti üstelik bir is arkadasi. Ben esimi dürüst ve saygili sanirdim ama o cok iyi oynamis.
Silerdim eşimi. Silmeyeceksem de süründürürdümHerkese merhaba. Bugün hayatımda yeni bir duygunun tadına vardım ama bu hepsinden farklıydı. İhanetin... Çok özür dileyerek bütün açıklığıyla anlatıcam. Eşim iş yerinden samimi bir erkek arkadaşıyla mesajlaşmış mesajda bir kızı anlatıyordu eşim arkadaşına. Tamamen sexüelonu istiyorum şöyle böyle yazarken utandım. Sabaha karşı 6da gördüm ellerim titredi kendime engel olamayıp eşimi uyandırdım. Bana seni aldatmadım o kızla hiç konuşmadım diyor. (Kız da iş yerinden arkadaşı oluyor bu arada) Ama o kızla iğrenç hayallerini arkadaşına anlatıyor üstelik o arkadaşında eşimin evli olduğunu biliyor. Sormak istiyorum aldatmak sadece aktiviteyle mi olur? Bir başkasına bakıp gözümüzü dışarı çevirdiğimizde aldatmış sayılmaz mıyız? Yatmamış nasılsa diye bir teselli mi olur ( Eşim ayaklarıma kapanıyor bütün gün ve hala ben seni aldatmadım şakaydı onlar diyor .
Șaka değil. Çok üzücü bir durum ama eşinizin gözü kaymış bayaHerkese merhaba. Bugün hayatımda yeni bir duygunun tadına vardım ama bu hepsinden farklıydı. İhanetin... Çok özür dileyerek bütün açıklığıyla anlatıcam. Eşim iş yerinden samimi bir erkek arkadaşıyla mesajlaşmış mesajda bir kızı anlatıyordu eşim arkadaşına. Tamamen sexüelonu istiyorum şöyle böyle yazarken utandım. Sabaha karşı 6da gördüm ellerim titredi kendime engel olamayıp eşimi uyandırdım. Bana seni aldatmadım o kızla hiç konuşmadım diyor. (Kız da iş yerinden arkadaşı oluyor bu arada) Ama o kızla iğrenç hayallerini arkadaşına anlatıyor üstelik o arkadaşında eşimin evli olduğunu biliyor. Sormak istiyorum aldatmak sadece aktiviteyle mi olur? Bir başkasına bakıp gözümüzü dışarı çevirdiğimizde aldatmış sayılmaz mıyız? Yatmamış nasılsa diye bir teselli mi olur ( Eşim ayaklarıma kapanıyor bütün gün ve hala ben seni aldatmadım şakaydı onlar diyor .
aldatmış mı bilemem ama eline geçen ilk fırsatta aldatacağı kesin..Herkese merhaba. Bugün hayatımda yeni bir duygunun tadına vardım ama bu hepsinden farklıydı. İhanetin... Çok özür dileyerek bütün açıklığıyla anlatıcam. Eşim iş yerinden samimi bir erkek arkadaşıyla mesajlaşmış mesajda bir kızı anlatıyordu eşim arkadaşına. Tamamen sexüelonu istiyorum şöyle böyle yazarken utandım. Sabaha karşı 6da gördüm ellerim titredi kendime engel olamayıp eşimi uyandırdım. Bana seni aldatmadım o kızla hiç konuşmadım diyor. (Kız da iş yerinden arkadaşı oluyor bu arada) Ama o kızla iğrenç hayallerini arkadaşına anlatıyor üstelik o arkadaşında eşimin evli olduğunu biliyor. Sormak istiyorum aldatmak sadece aktiviteyle mi olur? Bir başkasına bakıp gözümüzü dışarı çevirdiğimizde aldatmış sayılmaz mıyız? Yatmamış nasılsa diye bir teselli mi olur ( Eşim ayaklarıma kapanıyor bütün gün ve hala ben seni aldatmadım şakaydı onlar diyor .
tabi ki sizi aldatmışHerkese merhaba. Bugün hayatımda yeni bir duygunun tadına vardım ama bu hepsinden farklıydı. İhanetin... Çok özür dileyerek bütün açıklığıyla anlatıcam. Eşim iş yerinden samimi bir erkek arkadaşıyla mesajlaşmış mesajda bir kızı anlatıyordu eşim arkadaşına. Tamamen sexüelonu istiyorum şöyle böyle yazarken utandım. Sabaha karşı 6da gördüm ellerim titredi kendime engel olamayıp eşimi uyandırdım. Bana seni aldatmadım o kızla hiç konuşmadım diyor. (Kız da iş yerinden arkadaşı oluyor bu arada) Ama o kızla iğrenç hayallerini arkadaşına anlatıyor üstelik o arkadaşında eşimin evli olduğunu biliyor. Sormak istiyorum aldatmak sadece aktiviteyle mi olur? Bir başkasına bakıp gözümüzü dışarı çevirdiğimizde aldatmış sayılmaz mıyız? Yatmamış nasılsa diye bir teselli mi olur ( Eşim ayaklarıma kapanıyor bütün gün ve hala ben seni aldatmadım şakaydı onlar diyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?