Aldatıldım mı ?

Ben nedense Mesajın Parayla o işi yapan birinden gelmiş olacağını düşündüm
Hayır işi gücü çok yoğun onun dışında da biz birlikte oluyoruz zaten ay
Gidip sordunuzmu
soramıyorum telefonumu ne ara karıştırdın dicek zaten her şeyimi şifremi biliyosun dicek. Nasıl çaktırmadan öğrenebilirim bilmiyorum kafayı yemek üzereyim

Iyi duruyorsunuz sormadan ben olsam telefonu burnuna soka soka bu ne diye sorardım

Hiç yanlışını görmemek de ilginç
Herkesin sacmaladigi zamanlar vardır
Senin olaya benden de saf bakma ihtimalin var
Sorunca ne söyledi?
Hiç yanlışını görmemek de ilginç
Herkesin sacmaladigi zamanlar vardır
Senin olaya benden de saf bakma ihtimalin var
Sorunca ne söyledi?
soramıyorum telefonumu ne ara karıştırdın dicek zaten her şeyimi şifremi biliyosun dicek. Nasıl çaktırmadan öğrenebilirim bilmiyorum

Evet karıştırdım ve denk geldim diye direkt sor

Ya fazla kafa karıştırmak istemiyorum da nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hiçbir şey yapmayacağına, evli olsanız hadi diyeceğim az çok bilir insan kii o bile kesin değil. Sevgilisiniz arkadaşlarımlayım veya işim var deyip neler yapanlar görüyorum

Ayrica madem guveniyorsunuz neden 1 senelik mesaja kadar baktiniz demekki var şüpheniz
Şuan şüphemin olup olmaması neyi değiştirir anlamadım. Evet güveniyordum. Erkek olduğu için ve insan olduğu için bir yere kadardır bu güven her insanda olduğu gibi

soramıyorum telefonumu ne ara karıştırdın dicek zaten her şeyimi şifremi biliyosun dicek. Nasıl çaktırmadan öğrenebilirim bilmiyorum

Yani ben görsem evet karıştırdım cevapla derdim
O sinirle nezaket kurallarını ya da kişisel verilerin korunmasini dusunemezdim

ozaman tlf ondan habersiz karıştırıyorsunuz ve bu demek oluyorki ona güvenmıyorsun ,

daha önce birlikte oldugu ve numarasını değiştiren birinin yeni tlf numarasını göndermesine benziyor ,

Numaranın önceden kimin adına kayıtlı olduğunu öğrenebilirsiniz belki. Ayrıca callcia miydi öyle bir programda numara nasıl kaydedilmiş ona bakin

Çünkü en yakın arkadaşı evliydi ve karısını aldattı kadının o halini görünce ağladı falan. Sonuçta bu kadar sene hep bana sadıktı ben saf bi kadın değilim. Her şeyi araştırır bulurum. Arada bi yapıncada bu denk geldi işte.

Şuan şüphemin olup olmaması neyi değiştirir anlamadım. Evet güveniyordum. Erkek olduğu için ve insan olduğu için bir yere kadardır bu güven her insanda olduğu gibi
Surekli yapmaz guveniyorum demissiniz biz ne diyelim size simdi birseyler yapmis işte yapmaz guveniyorum demeyin insanoglu cig sut emmis

Bana anlatmak istediğin bi şey var mı diye zarf atın. Tepkilerine bakın. Baktınız bi şey gelmiyor Açıkca sorun. üste çıkmasına izin vermeyin. Siz karıştırdım ama diye eziklenirsenzi o yolu açarsınız. Karıştırmışsınız artık, geri dönemeyeceğinize ve şüphenizi d ekendi kendinize bitiremeyeceğinzie göre açıkca sorun. Mantıklı ve tutarlı bir öykü gelebiliyor mu bakın. Sadece cevap verdiğini değil vermediği diğer mesajları da sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…