- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 23
- 34
- Konu Sahibi tipistipis
-
Hayır işi gücü çok yoğun onun dışında da biz birlikte oluyoruz zaten ayBen nedense Mesajın Parayla o işi yapan birinden gelmiş olacağını düşündüm
soramıyorum telefonumu ne ara karıştırdın dicek zaten her şeyimi şifremi biliyosun dicek. Nasıl çaktırmadan öğrenebilirim bilmiyorum kafayı yemek üzereyimGidip sordunuzmu
Asla pa
Kaç yıl oldu tek yanlışını görmedim hep işinde gücünde
Iyi duruyorsunuz sormadan ben olsam telefonu burnuna soka soka bu ne diye sorardımHayır işi gücü çok yoğun onun dışında da biz birlikte oluyoruz zaten ay
soramıyorum telefonumu ne ara karıştırdın dicek zaten her şeyimi şifremi biliyosun dicek. Nasıl çaktırmadan öğrenebilirim bilmiyorum kafayı yemek üzereyim
O zaman neyden şüphelenip konu açıyosunuz. Dayısından mıAsla pa
Kaç yıl oldu tek yanlışını görmedim hep işinde gücünde
Hiç yanlışını görmemek de ilginç
Herkesin sacmaladigi zamanlar vardır
Senin olaya benden de saf bakma ihtimalin var
Sorunca ne söyledi?
soramıyorum telefonumu ne ara karıştırdın dicek zaten her şeyimi şifremi biliyosun dicek. Nasıl çaktırmadan öğrenebilirim bilmiyorumHiç yanlışını görmemek de ilginç
Herkesin sacmaladigi zamanlar vardır
Senin olaya benden de saf bakma ihtimalin var
Sorunca ne söyledi?
Hayır işi gücü çok yoğun onun dışında da biz birlikte oluyoruz zaten ay
soramıyorum telefonumu ne ara karıştırdın dicek zaten her şeyimi şifremi biliyosun dicek. Nasıl çaktırmadan öğrenebilirim bilmiyorum kafayı yemek üzereyim
Ya fazla kafa karıştırmak istemiyorum da nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hiçbir şey yapmayacağına, evli olsanız hadi diyeceğim az çok bilir insan kii o bile kesin değil. Sevgilisiniz arkadaşlarımlayım veya işim var deyip neler yapanlar görüyorumHayır işi gücü çok yoğun onun dışında da biz birlikte oluyoruz zaten ay
Şuan şüphemin olup olmaması neyi değiştirir anlamadım. Evet güveniyordum. Erkek olduğu için ve insan olduğu için bir yere kadardır bu güven her insanda olduğu gibiAyrica madem guveniyorsunuz neden 1 senelik mesaja kadar baktiniz demekki var şüpheniz
Kilit nokta "salaaam" zaten.Salaaamm hemşire
Ne bileyim ya şifre olarak da hem salaaamm hem dayı hem de 1 yıl kayıtlı
soramıyorum telefonumu ne ara karıştırdın dicek zaten her şeyimi şifremi biliyosun dicek. Nasıl çaktırmadan öğrenebilirim bilmiyorum
Çünkü en yakın arkadaşı evliydi ve karısını aldattı kadının o halini görünce ağladı falan. Sonuçta bu kadar sene hep bana sadıktı ben saf bi kadın değilim. Her şeyi araştırır bulurum. Arada bi yapıncada bu denk geldi işte.Ya fazla kafa karıştırmak istemiyorum da nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hiçbir şey yapmayacağına, evli olsanız hadi diyeceğim az çok bilir insan kii o bile kesin değil. Sevgilisiniz arkadaşlarımlayım veya işim var deyip neler yapanlar görüyorum
Surekli yapmaz guveniyorum demissiniz biz ne diyelim size simdi birseyler yapmis işte yapmaz guveniyorum demeyin insanoglu cig sut emmisŞuan şüphemin olup olmaması neyi değiştirir anlamadım. Evet güveniyordum. Erkek olduğu için ve insan olduğu için bir yere kadardır bu güven her insanda olduğu gibi
Kilit nokta "salaaam" zaten.
Selamun aleyküm olsa dayı derdım. Selam de se ya da.
Salaaam?
Masum el degmemıs bir bakıs açısı...Belki dayı soyisimli olan kişi azeri dir jgcjgcjg
Kalbi tertemizdir merhametlidir. Asla aldatmaz demiyorum. İnsanlara babana dahi güvenme demişler. Ama işi çok yoğun bir gün boş vakti olsa hemen benimle olurdu. Şok içindeyimÖzünde iyi biri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?