Aldatıldım mı ?

Adamdan suphelenip konu aciyorsunuz sonra da yok yanlisini gormedim, yok telefonu hep onumdedir, işi yogun bilmem ne... Bin tane şey sayiyorsunuz.
Madem durum boyle ve guveniyorsunuz niye konu aciyorsunuz?
Ayrica size sifrelerini vs süs olsun diye mi veriyor, sifresini veren adam telefon karistirinca mi kiziyor? Anlamsiz anlamsiz şeyler.

Evet tek çarem bu sanırım. Teşekkür ederim..

Regl gününüze benim konum mu denk geldi ? Atar gider falan ? Soruyu beğenmediyseniz buyrun engelleyiniz. :)

Masum el degmemıs bir bakıs açısı...

Benden aksi yorum beklenemez

Ne bilem ya aldatiyorsa da hem de eskortlarla 4 yıllık ilişki mesajlar 1 yıldır var
Adamın zeka seviyesi deniz seviyesi altında o zaman sfsfsfd

Ya da konu sahibini çok saf görüyor silmemiş bile mesajları

İnsan biraz çaba sarfeder aldatsa bile görünmesin diye

Konu sahibi eğer sevgilin bu tarz birliktelikler yaşıyorsa dikkatli ol hastalık kapabilirsin

Regl gününüze benim konum mu denk geldi ? Atar gider falan ? Soruyu beğenmediyseniz buyrun engelleyiniz. :)

Atarlanmiyorum eleştiriyorum. Emoji koymayinca herkes gergin bir mesaj attigimi cikariyor niyeyse al sana emoji
Soyledikleriniz saçma yani, bu kadar savunup her ihtimale yok yapmaz, yok firsati yok diyecekseniz telefonda gordukerinizi unutun, siz yanlis anlamissinizdir. (Gülen emoji)

Kemalim yapmaz

Üslup dayı üslubu gibi değil, eğer bu dayı Kerimcan modunda değilse. Yenilendim ve selaam kelimelerini bir erkek kullanırmış gibi gelmedi bana pek

Canım bence dayısı falan değil mutlaka konusmalisin en azından kafandakileri ona sorarsın guvenmezsen nasıl devam edeceksin konuş bence tepkisini falan bı ölç kendini yiyip bitirecegine

Bu mesaj ne böyle? Diyemediğin adam hayatında süs bitkisi diye mi duruyor?
Madem kabullenesin yok kapa gözünü devam et
Salaam - yenilendim yazan bir olcay dayı olmaz çünkü

İnsanların kim olursa olsun güvenilmez olduğunun farkındayım yani demek istediğim böyle şeyleri yakalamış olsam daha önce hadi yine yaptı falan derim ki bu kabul edilemez zaten. Çünkü bilir bir hata yapsa böyle yüzüne dahi bakmam. O yüzden söylüyorum hep güvenirim vs diye :) Zaten üzgünüm birde böyle siz bana çıkışınca daha çok üzüldüm efendim :) emojiyi eksik etmeyelim :)

Ya bence zarf at. Bana anlatmak istedigin bir sey var mı diye soğuk davran. Baktin anlatmiyor sonra de ki telefonunda mesajlarıma bakıp sana sürpriz yapacaktim böyle böyle mesajlara denk geldim de

Konuş canım kendini yiyip bitirecegine güvensiz hiç birşey yürümez yani acaba tabiki hiç doğru değil kaçamak tabiri caizse yapmış olabilirmi ?

Konuş canım kendini yiyip bitirecegine güvensiz hiç birşey yürümez yani acaba tabiki hiç doğru değil kaçamak tabiri caizse yapmış olabilirmi ?
Bunu gördükten sonra herkes her şeyi yapmıştır derim.. Çok üzgünüm gerçekten. Soracağım bugün

Bence direk sorsun ergen sevgililer degiller sonucta evlenicekler
Evettt ama konu sahibi soramıyormuş. Bir de böyle olaylarda sinirli değil soğukkanlı yaklasmak yani psikolojik baskı uygulamak gerekiyor. Sinirli yaklasinca üste cikmaya calisiyor. Sogukkanlı yaklasinca bir sucu varsa panik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…