- 10 Ekim 2014
- 32.907
- 148.390
- 798
- Konu Sahibi tipistipis
-
İnsanların kim olursa olsun güvenilmez olduğunun farkındayım yani demek istediğim böyle şeyleri yakalamış olsam daha önce hadi yine yaptı falan derim ki bu kabul edilemez zaten. Çünkü bilir bir hata yapsa böyle yüzüne dahi bakmam. O yüzden söylüyorum hep güvenirim vs diye :) Zaten üzgünüm birde böyle siz bana çıkışınca daha çok üzüldüm efendim :) emojiyi eksik etmeyelim :)
Baska bir üye daha demiş konusarak sorun diye bencede konusaeak sorun. Buluşun hatta gerilsin isterseniz Görüselim mi ? Seninle bir sey konusmak istiyorum deyin. Zaten ksrsinizda panik olur donup kalırsa,irkilirse,cok uzun göz teması kurarsa yalan söylüyordurŞuan yazıyorum. Haydi bismillah
Illa kavga etmesin canim dumduz sorsun telefonunda boyle bir mesaj var neyin nesi diyeEvettt ama konu sahibi soramıyormuş. Bir de böyle olaylarda sinirli değil soğukkanlı yaklasmak yani psikolojik baskı uygulamak gerekiyor. Sinirli yaklasinca üste cikmaya calisiyor. Sogukkanlı yaklasinca bir sucu varsa panik olur
Evet haklısınız ama geçerli bir sebep sunarsa ve gerçekten mantıklıysa çok utanırım sanırım. Çünkü şuan aldatma ihtimali benim için daha düşük..Herşeyin bir ilki oluyor yani illa daha once yakalamiş olmaniz gerekmez. Ama şu mesajdan aldattigini da cikaramayiz direk o ayri.
Belki gecerli bir aciklamasi vardir ama bunu sadece kendisininden ogrenebilirsiniz.
Dedigim gibi sifrelerini veren insan telefon kariştirmaya da kizmasin bir zahmet, birşeylere girmene, bakmana kizacaksa sifreler niye var?
Kiz bu viruste nasil bulussunlarBaska bir üye daha demiş konusarak sorun diye bencede konusaeak sorun. Buluşun hatta gerilsin isterseniz Görüselim mi ? Seninle bir sey konusmak istiyorum deyin. Zaten ksrsinizda panik olur donup kalırsa,irkilirse,cok uzun göz teması kurarsa yalan söylüyordur
Yok yok önceden germek daha iyi. Çünkü direk sorunca sadece onu cevaplarIlla kavga etmesin canim dumduz sorsun telefonunda boyle bir mesaj var neyin nesi diye
Salam diye başlayan mesajın nesini sorsun yaIlla kavga etmesin canim dumduz sorsun telefonunda boyle bir mesaj var neyin nesi diye
Görüntülü konussunlar ne bikeyim düsünemedim virüs falanKiz bu viruste nasil bulussunlar
Aklima mehmet ali erbilin salamli programi geldi hshsgsSalam diye başlayan mesajın nesini sorsun ya
Evet haklısınız ama geçerli bir sebep sunarsa ve gerçekten mantıklıysa çok utanırım sanırım. Çünkü şuan aldatma ihtimali benim için daha düşük..
Aklima mehmet ali erbilin salamli programi geldi hshsgs
Ben saçmalamaya geldim konu sahibi geri.
Geri gidiyom.
Ben de böyle düşünüyorum.bakalim ne çıkacakBelki farkında olmayabilirsin ama sevgilin bence kovalıyor. Ama aldatma yönünde falan değil. Genelde trafik yaparlar. Açık açık yazamıyorum ama belki madde satın alıyor olabilir.
Düşündüğümün aynısını diyen biri çıkmış :)Belki farkında olmayabilirsin ama sevgilin bence kovalıyor. Ama aldatma yönünde falan değil. Genelde trafik yaparlar. Açık açık yazamıyorum ama belki madde satın alıyor olabilir.
Hah evet bu.Belki farkında olmayabilirsin ama sevgilin bence kovalıyor. Ama aldatma yönünde falan değil. Genelde trafik yaparlar. Açık açık yazamıyorum ama belki madde satın alıyor olabilir.
Erkekler asker arkadaşlarına böyle söyleyebiliyor benim eşiminde var böyle Bi dayısı tescilli yani dügünümüze bile geldiMerhaba. Sırf bunu sormak için üyelik açtım. 4 yıllık bir ilişkim var nişanlıyız. Sevgilim benden hiçbir şeyini saklamaz telefonu falan hep gözümün önünde durur şifresini bilirim falan.
Geçen telefonunda gezinirken mesajlarında geçen seneye ait bu mesajı gördüm sürekli farklı aylarda atılmış mesajlar var çoğunda böyle şeyler yazıyor hepside farklı numara bu sonuncusu fakat en sonuncusuna cevap vermiş.
Dayı dediği ve benim bildiğim insanlar yok. Ve sürekli her ay kim numarasını değiştirir ki? Bir fikriniz var mı?
Numarayı aradım kullanılmıyor numara değiştirmiş yine. Telefonu hep önümdedir saklamaz güvenirdim.. Fikri olan var mı lütfen kızlar
Eki Görüntüle 2620089
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?