Aldatıldım mı ?

Madde ihtimali işin rengini değiştiriyor bence. Bu aldatmadan farklı bir durum (daha iyi kötü olarak bakmıyorum ama madde bağımlısının verebileceği tepkiler açosından değerlendiriyorum.) bu konuyu içinizde bi düşünün. Bi yol çizin ondan sonra adım atın. Mutlaka adım atın. Aldatma yüzleşmesiyle bu konu aynı olmayacaktır diye düşünüyorum.

Sadece bu mesajla aldatılıp aldatılmadığınızı söyleyemeyiz tabii ancak mesaj da bir enterasan geldi bana. Ne bileyim kadından gelmiş bir mesaj gibi durmuyor sanki. Her şey olabilir. Ya da belki de ben bu aralar çok fazla Netflix izliyorumdur :/

Direkt sorun bence, başka türlü bu işin içinden çıkamazsınız.

Bence mal satan biri bu ot mot beyaz iste anlarsiniz ya. Ot aliyodur belki arada sirada arkadaslariyla iciyodur cogu erkek icer bazen. Agzini ara sen hayatim bu sigara ot vs iciyolar ya nasil oluyor ben hic denemedim merak ediyorum de:)) sen hic denedin mi diye sor

Hepsi aynı. Şu şekilde YENİLENDİM BEN DAYI hep bu şekilde mesajlar 2-3 ayda bi
O zaman bence illegal bir is dönüyor,çünkü eskort,hayat kadini vs.. olsa her ay numara değistirip her ay ayni mesajı farklı isimle atmazdı. Cok merak ettim sonu nereye varacak bize de söyler misiniz ?

Google da merak edip arastırdım

Bi yere varmayacak iste dedim ya torbaci bu kisi ot iciyor sevgilisi arada demek ki. Buyutulecek bir durum yok

Yani nedense ben de böyle düşündüm ama yazmak istememiştim.Eskort falan da olsa böyle yazmaz , eskort neden böyle yazsın direk adını verir,ayrıca her ay neden numara değiştirsin ? Sevgilisi var falan deseniz yine olmaz,bir insanın sürekli numara değiştirmesi aldatmanın ötesinde bir durum bence.

Asla pa

Kaç yıl oldu tek yanlışını görmedim hep işinde gücünde
E işte gördün ama yanlış olduğunu kabullenmiyor olabilirsin. Daha önce yakalamamış olman onun daha önce yapmadığı anlamına gelmediği gibi daha önceden gerçekten yapmamış olması şuan ya da ileride yapmayacağı anlamına gelmez. Birinin yanlışını bulduğunuzda ama şimdiye kadar hiç birseyini görmedim ki diye düsünmeyin işte al karşında şimdi gördün. Eskort numarası gibi geldi belki ifsalanmamk için bu şekilde irtibat kuruluyor olması çok ihtimal dışı gelmez bana. Ayrıca bir duruma da ayrı gıcık oluyorum sizle alakalı değil genel olarak. Aldatsa mesajları silmez mi delilleri ortadan kaldırmaz mi mantığı. Hayır kaldırmayabilir , unutabilir, onemsemeyebilir vs sonuç olarak bi çok aldatma olayı mesajla telefon maille falan ortaya cikiyor çok o sekilde odaklanmamak lazim. Önümüzdeki durumu düşündüğünüz durumlarla yorumlarsınız gerçeği görmezden gelirsiniz. Hep telefonlarinin ortada olmasi ve daha önce yapmamış olmasına bakmayın lütfen ayrıca mesaj geçen yıldan mis eğer gerçek bir aldatma varsa zaten yeni aldatilmamis sadece yeni öğrenmiş olursunuz .
Yeni gördüm uyuşturucu üzerine durulmuş hiç aklıma gelmemişti:) ama aldatmadan daha kötü bir durum madde bağımlısı biri ile neden evlenesiniz ki. Kendine hayri olmayan biri

İlk olarak kimseye güvenme o kadar. Ben eskiden, kendime güvenmem ona güvenirim dediğim kişi tarafından aldatıldım. Mesajlar şüpheli, ama biri, uyuşturucu, hap alıyor olabilir mi acaba yazmış. O bana da kadınla aldatmaktan daha mantıklı geldi. Onlar polis dinlemesine takılmamak için sürekli numaralarını değiştirebilirler.
Yok yani olsa benden saklamaz. O konuda katı
Merhaba. Sırf bunu sormak için üyelik açtım. 4 yıllık bir ilişkim var nişanlıyız. Sevgilim benden hiçbir şeyini saklamaz telefonu falan hep gözümün önünde durur şifresini bilirim falan.
Geçen telefonunda gezinirken mesajlarında geçen seneye ait bu mesajı gördüm sürekli farklı aylarda atılmış mesajlar var çoğunda böyle şeyler yazıyor hepside farklı numara bu sonuncusu fakat en sonuncusuna cevap vermiş.
Dayı dediği ve benim bildiğim insanlar yok. Ve sürekli her ay kim numarasını değiştirir ki? Bir fikriniz var mı?
Numarayı aradım kullanılmıyor numara değiştirmiş yine. Telefonu hep önümdedir saklamaz güvenirdim.. Fikri olan var mı lütfen kızlar 😔
Eki Görüntüle 2620089
ARKADAŞLAR EVET ARANIZDAN SADECE 1 KİŞİ EN BAŞINDAN BERİ DOĞRU TAHMİN ETTİ. ARKADAŞININ YEDİĞİ BOKLARDANMIŞ. İSPATLADIDA. KIZ MESELESİ DEĞİL.

Madde bagimlisi oldugunu ne biliyorsunuz hemen ahkem kesiyorsunuz gunumuzde bekar olup toplanip muhabbet amacli bir cok erkek cigara denen ot u iciyor ama sureklilik halinde ve bagimlilik yapmayan birsey oldugu icin sorun olmuyor. Zaten normal bir insanin parasi istesede uyusturucu madde kullanimina yetmez arkadaslar bahsi gecen kokainlerin bile gr satisi cok ucuk fiyatlarda oyle biseyden ziyade ot icicisidir diye dusunuyorum arkadasin dedigi gbi aldatilmadan daha beter biseyde degilbu gun icmem der birakirsin arkadaslar olayi baya abartmis ozellikle oburella denen kisi😂😂 nerdeyse al bicagi adama goster gununu dicek sakin olun bi ya

Madde bagimlisi oldugunu ne biliyorsunuz hemen ahkem kesiyorsunuz gunumuzde bekar olup toplanip muhabbet amacli bir cok erkek cigara denen ot u iciyor ama sureklilik halinde ve bagimlilik yapmayan birsey oldugu icin sorun olmuyor. Zaten normal bir insanin parasi istesede uyusturucu madde kullanimina yetmez arkadaslar bahsi gecen kokainlerin bile gr satisi cok ucuk fiyatlarda oyle biseyden ziyade ot icicisidir diye dusunuyorum arkadasin dedigi gbi aldatilmadan daha beter biseyde degilbu gun icmem der birakirsin arkadaslar olayi baya abartmis ozellikle bir ustumde yorum yapan kisi
Aynen öyle olmuş. Ama kendisi değil arkadaşı kişisi. Kendisi ot olsa ben kızmam yani biliyor çünkü. Kız olayı olmadığı için rahatladım.
Mizah niyetiyle yazmıştım kızdırdıysam pardon:oops:Eğer gerçekten madde kullanımıysa lütfen dikkat edin.Ve ilişkinizi gözden geçirin.
Yoo hayır kızmadım gerçekten bildiğiniz için tebrik ettim ☺️ Kötü arkadaşları sağolsun. Anlattı yani arkadaşının işiymiş. Onun numarasından karısı anlamasın diye benim nişanlımı kullanmış.

Aynen öyle olmuş. Ama kendisi değil arkadaşı kişisi. Kendisi ot olsa ben kızmam yani biliyor çünkü. Kız olayı olmadığı için rahatladım.

Yoo hayır kızmadım gerçekten bildiğiniz için tebrik ettim ☺ Kötü arkadaşları sağolsun. Anlattı yani arkadaşının işiymiş. Onun numarasından karısı anlamasın diye benim nişanlımı kullanmış.
Niye hep arkadaşlar suçlu oluyor acaba
Siz inandıysanız mutluluklar:)

Yoo hayır kızmadım gerçekten bildiğiniz için tebrik ettim ☺️ Kötü arkadaşları sağolsun. Anlattı yani arkadaşının işiymiş. Onun numarasından karısı anlamasın diye benim nişanlımı kullanmış.
Ha yani hiç sorun kalmadı iyi bakalım böyle devam

Back
X