- 19 Nisan 2023
- 20
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi ozgecann yildiz
-
Üzüldüm sizin için.Merhaba güzel kadınlar, hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim. Sorum şu ki 4 yıllık evliyim. Eşim gemici. Senenin 4 ayı evde olur o zamanı da dolu dolu geçiririz 3 yaşında da oğlumuz var. Eşimin birkaç yalanını yakalamakla beraber eskort arayışına girdiğini öğrendim. Eskort atamadığı site,yed,mekan kalmamış yetmemiş gittiği ülkelerde de aramış gemideyken. Sorduğumda kaptan için aradığını söyledi de ne alaka yani kaptanın eli ayağı yok mu ? Güya kaptan bana eskort ara benim vaktim yok demiş ki kaptan geminin en boş insanı. Sonra bulunduğumuz ilçede de aramış eskortlari sonra WhatsApp aramasında bi kadın gördüm aramış ona da arkadaşı aradı beni aramadı dedi. Birkaç defa da evde olduğu günlerde gecenin 4ünde bobreğim ağrıyor diye evden çıkıp arkadaşına gitmis üstüne bir de . Icim içimi yiyor ailem her zaman arkamdadir o konuda sıkıntım yok oğluma da bana da eşim yokken bebek gibi bakarlar. Siz bu durumda olsanız ne yapardınız?
Size bakan aileniz zaten eş dediğin senenin 4 ayı yanınızda.Merhaba güzel kadınlar, hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim. Sorum şu ki 4 yıllık evliyim. Eşim gemici. Senenin 4 ayı evde olur o zamanı da dolu dolu geçiririz 3 yaşında da oğlumuz var. Eşimin birkaç yalanını yakalamakla beraber eskort arayışına girdiğini öğrendim. Eskort atamadığı site,yed,mekan kalmamış yetmemiş gittiği ülkelerde de aramış gemideyken. Sorduğumda kaptan için aradığını söyledi de ne alaka yani kaptanın eli ayağı yok mu ? Güya kaptan bana eskort ara benim vaktim yok demiş ki kaptan geminin en boş insanı. Sonra bulunduğumuz ilçede de aramış eskortlari sonra WhatsApp aramasında bi kadın gördüm aramış ona da arkadaşı aradı beni aramadı dedi. Birkaç defa da evde olduğu günlerde gecenin 4ünde bobreğim ağrıyor diye evden çıkıp arkadaşına gitmis üstüne bir de . Icim içimi yiyor ailem her zaman arkamdadir o konuda sıkıntım yok oğluma da bana da eşim yokken bebek gibi bakarlar. Siz bu durumda olsanız ne yapardınız?
Merhaba güzel kadınlar, hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim. Sorum şu ki 4 yıllık evliyim. Eşim gemici. Senenin 4 ayı evde olur o zamanı da dolu dolu geçiririz 3 yaşında da oğlumuz var. Eşimin birkaç yalanını yakalamakla beraber eskort arayışına girdiğini öğrendim. Eskort atamadığı site,yed,mekan kalmamış yetmemiş gittiği ülkelerde de aramış gemideyken. Sorduğumda kaptan için aradığını söyledi de ne alaka yani kaptanın eli ayağı yok mu ? Güya kaptan bana eskort ara benim vaktim yok demiş ki kaptan geminin en boş insanı. Sonra bulunduğumuz ilçede de aramış eskortlari sonra WhatsApp aramasında bi kadın gördüm aramış ona da arkadaşı aradı beni aramadı dedi. Birkaç defa da evde olduğu günlerde gecenin 4ünde bobreğim ağrıyor diye evden çıkıp arkadaşına gitmis üstüne bir de . Icim içimi yiyor ailem her zaman arkamdadir o konuda sıkıntım yok oğluma da bana da eşim yokken bebek gibi bakarlar. Siz bu durumda olsanız ne yapardınız?
Şöyle salakça,saçma sapan yalanlar söylemiyorlar mi,deli oluyorumMerhaba güzel kadınlar, hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim. Sorum şu ki 4 yıllık evliyim. Eşim gemici. Senenin 4 ayı evde olur o zamanı da dolu dolu geçiririz 3 yaşında da oğlumuz var. Eşimin birkaç yalanını yakalamakla beraber eskort arayışına girdiğini öğrendim. Eskort atamadığı site,yed,mekan kalmamış yetmemiş gittiği ülkelerde de aramış gemideyken. Sorduğumda kaptan için aradığını söyledi de ne alaka yani kaptanın eli ayağı yok mu ? Güya kaptan bana eskort ara benim vaktim yok demiş ki kaptan geminin en boş insanı. Sonra bulunduğumuz ilçede de aramış eskortlari sonra WhatsApp aramasında bi kadın gördüm aramış ona da arkadaşı aradı beni aramadı dedi. Birkaç defa da evde olduğu günlerde gecenin 4ünde bobreğim ağrıyor diye evden çıkıp arkadaşına gitmis üstüne bir de . Icim içimi yiyor ailem her zaman arkamdadir o konuda sıkıntım yok oğluma da bana da eşim yokken bebek gibi bakarlar. Siz bu durumda olsanız ne yapardınız?
Belki bana salak diyeceksiniz ama gerçekten öyleyim galiba ya inanır mısınız düğünümüzü benim ailem yaptı. Kendi tarafından bir tane bile bisey görmedim annesi zaten 8 yaşındayken bırakıp gitmiş. Nuh gününden kalma borçları vardı onu ödedim, üstüne hala borçları var bitmiyor bitmiyor yani ben oglumu kreşe gönderemiyorum inanın uçan kuşa borç var kendimi onun adına akrabalarımdan borç isterken buluyorum. Ben baştan ayikamadim durumu anlayınca gec oldu tabi. Nolur beni yargılamayın çok garip hallerdeyimDünyayı dönüp dolaşıp, eğer mahallesindeki eskorta kadar düştüyse bu salaklığını yüzüne vur ve delil toplayıp boşa bunu. İş arkadaşlarına da rezil et.
Yani insanın nankörü hiç çekilmiyor. Siz onun işini bilerek evleniyorsunuz, onca ay evinizde koca yok, her işi kendi başınıza yapıyorsunuz, bu geliyor böyle pislikler yapıyor.
İnşallah hastalık kapmazsın.Merhaba güzel kadınlar, hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim. Sorum şu ki 4 yıllık evliyim. Eşim gemici. Senenin 4 ayı evde olur o zamanı da dolu dolu geçiririz 3 yaşında da oğlumuz var. Eşimin birkaç yalanını yakalamakla beraber eskort arayışına girdiğini öğrendim. Eskort atamadığı site,yed,mekan kalmamış yetmemiş gittiği ülkelerde de aramış gemideyken. Sorduğumda kaptan için aradığını söyledi de ne alaka yani kaptanın eli ayağı yok mu ? Güya kaptan bana eskort ara benim vaktim yok demiş ki kaptan geminin en boş insanı. Sonra bulunduğumuz ilçede de aramış eskortlari sonra WhatsApp aramasında bi kadın gördüm aramış ona da arkadaşı aradı beni aramadı dedi. Birkaç defa da evde olduğu günlerde gecenin 4ünde bobreğim ağrıyor diye evden çıkıp arkadaşına gitmis üstüne bir de . Icim içimi yiyor ailem her zaman arkamdadir o konuda sıkıntım yok oğluma da bana da eşim yokken bebek gibi bakarlar. Siz bu durumda olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?