Aldatildim mi?

Valla benim ne yapacağım bellide, sizin için üzüldüm.

Adam resmen yalan makinesi.

Hanımefendi iyi misiniz? Hersey yolunda derken hastalık yok anlamında dedim

Aldatılma olayından değilse bile doğru düzgün yalan söyleyecek zekaya sahip olmadığı için boşanılır bu adamdan.
Kaptan için araştırdım ne yahu. İlkokul 4. Sınıf zekası.

Hanımefendi iyi misiniz? Hersey yolunda derken hastalık yok anlamında dedim
Ben gayet iyiyim. Hastalığı kastettiğinizi de anladım. Anlamadığım nasıl olur da şüphelenmezsiniz? Bir kadın niye düzenli olarak cinsel yolla bulaşan bir virüs-hastalık için test yaptırır? Yazar mısınız sebebini rica etsem?

Genital bölge herpes virüsten bahsediyoruz değil mi? Virüsü nasıl kaptığınızı da mı bilmiyorsunuz? Doktor size ne söyledi, neye istinaden test yaptı? 8 ay ortada olmayan bir adamla evlisiniz. Eşinize sadık olduğunuz da belli. Virüs bulaştırılmış olmanıza rağmen "hiç şüphelenmedim" yazdınız. Anket yapılsa heralde üyelerin %99.9'u anında anlar kocasının kendisini aldattığını.

Yani adam sizi her limanda aldatma fantazisine girmiş ve pişkin bir yalancı. ne yapılması gerektiği açık değil mi

Bu da çok tuhaf konu sahibi.
Zaten gemiş işini tercih etme nedenleri maddi kazancının iyi olması. Sizde o da yoksa bu adam parayı başka bir yere akıtıyor belli ki. Uyanık olun başka biri daha var bir şeyler var o adamda. Ben hiç fakir gemici görmedim

Yapmayın etmeyin ya neden bu adam . Zaten oğlunuza ve size bakan o değil bu durumda hem bu kadar bırcu var hem hala eskort peşinde bilmem ne çekilecek çile değil.

Bence aldatilmissiniz
İnşallah size bir hastalık bulaştırmaz

gün gibi ortada hanımefendi aldatılmışsınız fiziksel olarak döndü mü bilemiyorum ama aldatılmışsınız yalanı da çok komik erkek olsam s...keceğim kadını neden başkasına aratayım başkasına seçtireyim . bari destekli atardı yav

Şu kk'da bu kadar bariz aldatılıp da eşinin attığı yalanlara inanan bu kadar saf(!) kadın görmedim he.
Bir de hpv olmuşsunuz taşlar yerine oturdu diyorsunuz :)
Aaaa neden Hpv oldunuz ecebağ ?

Senenin sadece 4 ayı evdeymiş.
Ha var ha yok bosanın gitsin aldattığı da belli önceden de hpv kapmışsınız.
Evli kalmak için sebep yok

Hanımefendi hpv demiş, herpesvirüs hsv. Hpv bir kez tespit edildiyse 6 ayda bir ya da yıllık smear verilir sanırım ondan bahsediyor.

Hanımefendi hpv demiş, herpesvirüs hsv. Hpv bir kez tespit edildiyse 6 ayda bir ya da yıllık smear verilir sanırım ondan bahsediyor.
Ben de onu soruyorum. Hpv virüsünü nasıl kapmış?

HPV genital bölgelerin teması; anal, vajinal veya oral seks, genital bölge ile temas etmiş olan havlu gibi eşyaların ortak kullanımı yolu ile de bulaşabilir.

Havluyla bulaşması kocasından kapmasından daha yüksek ihtimal galiba. Onda bile ayıkmamış.

Evlilikten önce cinsellik yaşadıysa kimden kaptığını bilemez, ilk partneri eşiyse ondan kapmıştır tabii, konunun tamamını okumadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…