Aldatildim mi?

Gece dörtte böbreği agriyinca doktora değil de arkadaşına gidiyorsa için içini yesin. Güzel bir takip sonrası ispat en sonunda da okkalı bir tekme.kalan tek sıfat oğlunun babası. Sen 8 ay evde eşini tüm sadakatinle bekle o geldiği 4 ayda da eskort arasın haysiyetsiz. En kısa sürede de hpv için tahlil yaptırın.
 
Böbrek ağrısı da yok üstelik o da yalan. Kıvrana kıvrana evden çıkışını görseniz oturur aglardiniz cidden çok üzülmüştüm taş düşüyor ağrı yaptı diye aptal kafam. Hpv için düzenli test yaptırıyorum çok şükür hersey yolunda
 
 
 
Hpv konusunda sizin adınıza sevindim. Şimdi dovunmenin değil tam tersi daha dik durmanın zamanı. Geçmişi donduremezsin ama geleceği inşa edebilirsiniz. Yolunuz bahtiniz açık olsun. Yuva yıkılmasını istemezdim ama tek taraflı sadakatle yuva olmuyor. Size ve oglunuza mutluluklar.
 
Eski sevgilim denizciydi ve asla denizcilere güven olmadığını söylemişti. Sadece 1 tane adam görmüş aldatmayan. Yani genelleme yapmak istemem ama bunları okuyunca onun bu sözünü duymuş oldum tekrar.
 
Arkadaşım avukat katibi sagolsun yardımcı olacak bana. İnanın ben 4 yıllık evlilik hayatımda borcsuz gün geçirmedim gemiye gidecek yol parası bul ozge ee gitti gemiye kardeşim neyini beğenmedin geminin de geri indin anlam veremiyorum ben salak miyim 6 yıldır aynı şirkette çalışıp duruyorum 3 müdür değişti birini de beğenmedim diyip çıkmıyorum işten. Kaptan değilsin ki begenmeme lüksün yok çocuğun varsa mecbursundur ben böyle gördüm bildim. Uçan kuşa borcu var benim adıma da kredi çekmiş benim hesaplarıma girip.
 
Allah razı olsun güzel duanız için çok teşekkür ederim
 
Arkadaşım avukat katibi sagolsun yardımcı olacak bana. İnanın ben 4 yıllık evlilik hayatımda borcsuz gün geçirmedim gemiye gidecek yol parası bul ozge ee gitti gemiye kardeşim neyini beğenmedin geminin de geri indin anlam veremiyorum ben salak miyim 6 yıldır aynı şirkette çalışıp duruyorum 3 müdür değişti birini de beğenmedim diyip çıkmıyorum işten. Kaptan değilsin ki begenmeme lüksün yok çocuğun varsa mecbursundur ben böyle gördüm bildim. Uçan kuşa borcu var benim adıma da kredi çekmiş benim hesaplarıma girip.

Alıntı
 
4 yıldır ne boynuzlar yemisimdir Allah bilir karada iş bul çalış derdim ona da gelmezdi yapamazmis yapan nasıl yapıyor acaba ben 5-6 yıldır aynı yerde çalışıp duruyorum eskortlardan kopamadi sanirim
 
Son cümleniz saçma ötesi olmamış mı? Escorta giden üstüne sizi salak yerine koyup aklımızla alay eden adamı bosarım. Sonra bol bol kaptanın yatak işlerini halletsin beyefendi!!!
 
gerçekten aldatmadığını varsayalım aklı başında biri herkese escort arayabilir mi ya, benim eşim çocuğum var beni böyle şeylerle muhatap etmeyin dersin en basitinden. üzgünüm ama ağır aldatılmışsınız, para biriktirsin diye gemiye gönderdiğiniz adamın oturmuş borçlarını ödüyorsunuz. size faydadan çok zararı var. bu bile ayrılma sebebi yani, kendi ayaklarınızın üstünde duruyorken adamı beslemeseniz oğlunuzu kreşe gönderebilecekken escortlara para bayılan adamı besleyip, borcunu ödeyip duruyorsunuz.
 
Yalanların basitliğine bakar mısınız? Çocuk kandırıyor sanki... Ama sizde kanıyor gibisiniz bu yalanlara...

O kadar rahat aldatıyor ki eşiniz, hiç birşey umrunda değil.
 
Dünyanın borcunu yapmış sizin adınıza krediler çekmiş gemide çalışıyor olmasına rağmen borç içinde olan biri ayrıca zamanında hpv geçirmişsiniz bakın bunların hepsi çok ciddi şeyler..
Adam manyak resmen yanınızdayken bile aranıyor çünkü böyle alışmış.
Yani sırf bu borçlar için bile boşanılacak bir tip..
İpsiz sapsız biri..
Gemide çalışıpta yol parası bile olmayanı ilk kez duyuyorum.
Acilen ayrılın ayrıca sadece hpv değil hıv var sonra bir sürü cinsel yolla bulaşan hastalık var.
Çok riskli bir durumdasınız.
Kuduruk mudur nedir gecenin bir vakti böbreğim ağrıyor diye numara çekip evden çıkmak kaç kişinin aklına gelir tam manyak.
 
Hpv için düzenli test yaptırıyorum çok şükür hersey yolunda
Bu ne demek? Yani zaten aldatıldığınızı uzun zamandır biliyor muydunuz? Hangimiz "eşimiz escortlardan hastalık getirir" diye devamlı Hpv testi yaptırıyoruz?

Cevaplarınız beni de şüphelendirdi. Eğleniyorsanız biz de eğlenelim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…