Aldatıldım, nasıl boşanabilirim.

taylorlauther

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
31
10
3
31
Merhaba ben ilk defa yazıyorum, bocalarsam veya uzatırsam kusura bakmayın ama lütfen bilgisi olanlar bana ayrıntılı bilgi versin buna çok ihtiyacım var. Ben üç yıl önce işyerinden biriyle tanıştım. Daha once kimseye aşık olmamıştım ona deli gibi bağlandım o da beni seviyordu biz çıkmaya tanıştık aradan 6 ay falan geçti ben onun telefonunda bir kizdan mesaj gördüm naber diye, kıyameti kopardım çünkü rehberinde hicbir bayan ekli degildi. Bana o bana takık bir kız ve peşimi bırakmıyor dedi yanimda kızı silip engelledi. Ama ben peşini bırakmadım 1 ay boyunca araştırdım face dökümüne falan ulaştım bu kızı bulup ona mesaj attım. Meğer bu benimle tanıştığında bu kızla nişanlıymış, beni görünce kızi bırakmış. Sonra ben bu durumu hazmedemedim ve yuva yıkmış olmak istemediğim için ayrıldım. 1 ay gibi bir sure ayri kaldık. Ben cok ozledigim icin barıştık. Iki uc ay sonra ben telefonunda bir mesaj gordum benimde tanidigim bir kadinla mesajiydi bu. Ben yakalayinca bana anlattı biz ayriyken onunla girusmeye baslamis sonra da bırakamamış onu. Ben yine affettim niye bilmiyorum suan cok anlamsiz geliyor. Sonra biz evlendik 3 aylık evliyim bu arada bugün iş cıkışı o kadınla onu benim is yerimin yakınında bir kafede gördüm el ele diz dize oturmuslardı, hemen yüzüğü bırakıp cıktım oradan. Su an bosanmak istiyorum daha üc aylık evliyken bunlari yapan ilerde neler yapmaz. Zararin neresinden dönersem kardır diye çünkü öyle biriyle bir gelecek düşünemiyorum artık. Ama boşanma işlemi nasil oluyor nasil bir celsede boşanırım. Uzasın istemiyorum, ben nasıl kurtulurum. Bu arada ailesi istediği icin benimle evlendiğini söylüyor. Lütfen arkadaslar nasil tek celsede bosanabilirim bilgisi olan var mi.

1 yıllık evli olsaydınız tek celsede anlaşmalı boşanabilirdiniz.
Ancak sizin için tek yol çekişmeli boşanmak sanırım.
Bir de hakimler 1 yıl dolmayınca boşamıyor diye birşey duydum,tabi bilen arkadaşlar daha iyi yönlendirirler.

1 yıllık evli olsaydınız tek celsede anlaşmalı boşanabilirdiniz.
Ancak sizin için tek yol çekişmeli boşanmak sanırım.
Bir de hakimler 1 yıl dolmayınca boşamıyor diye birşey duydum,tabi bilen arkadaşlar daha iyi yönlendirirler.
Çekişmeli boşanmalar ne kadar sürüyor acaba ortada çocuk falan yok 😔

Çekişmeli boşanmalar ne kadar sürüyor acaba ortada çocuk falan yok 😔
Delil vs varsa uzun sürmez. Bir de adamında istemesi önemli.
Ama adam ben eşimi seviyorum derse biraz uzar davanız.
Eğer ikinizde boşanmak istiyorsanız 1. Yıl dolunca anlaşmalı boşanın.

Dava açarak boşanacaksınız neyi sordunuz anlayamadım. Anlaşmalı boşanmazsınız zinadan boşanırsınız gayet. Etme bulma dünyası demeden de geçemedim neyse ki önünüze çabuk çıkmış.
Cok şükür cabuk cıktı. Ama şunu soruyorum inkar ediyo her seyi zina desem nasıl ispat edeceğim inkar edecekler.

Sanirim isbatlanan aldatilma gerekcesiyle tek celse de bile bosanabilirsiniz,yanlis biliyor da olabilirim umarim dedigim gibidir de tez vakitte kurtulursunuz bu pislikten

Merhaba ben ilk defa yazıyorum, bocalarsam veya uzatırsam kusura bakmayın ama lütfen bilgisi olanlar bana ayrıntılı bilgi versin buna çok ihtiyacım var. Ben üç yıl önce işyerinden biriyle tanıştım. Daha once kimseye aşık olmamıştım ona deli gibi bağlandım o da beni seviyordu biz çıkmaya tanıştık aradan 6 ay falan geçti ben onun telefonunda bir kizdan mesaj gördüm naber diye, kıyameti kopardım çünkü rehberinde hicbir bayan ekli degildi. Bana o bana takık bir kız ve peşimi bırakmıyor dedi yanimda kızı silip engelledi. Ama ben peşini bırakmadım 1 ay boyunca araştırdım face dökümüne falan ulaştım bu kızı bulup ona mesaj attım. Meğer bu benimle tanıştığında bu kızla nişanlıymış, beni görünce kızi bırakmış. Sonra ben bu durumu hazmedemedim ve yuva yıkmış olmak istemediğim için ayrıldım. 1 ay gibi bir sure ayri kaldık. Ben cok ozledigim icin barıştık. Iki uc ay sonra ben telefonunda bir mesaj gordum benimde tanidigim bir kadinla mesajiydi bu. Ben yakalayinca bana anlattı biz ayriyken onunla girusmeye baslamis sonra da bırakamamış onu. Ben yine affettim niye bilmiyorum suan cok anlamsiz geliyor. Sonra biz evlendik 3 aylık evliyim bu arada bugün iş cıkışı o kadınla onu benim is yerimin yakınında bir kafede gördüm el ele diz dize oturmuslardı, hemen yüzüğü bırakıp cıktım oradan. Su an bosanmak istiyorum daha üc aylık evliyken bunlari yapan ilerde neler yapmaz. Zararin neresinden dönersem kardır diye çünkü öyle biriyle bir gelecek düşünemiyorum artık. Ama boşanma işlemi nasil oluyor nasil bir celsede boşanırım. Uzasın istemiyorum, ben nasıl kurtulurum. Bu arada ailesi istediği icin benimle evlendiğini söylüyor. Lütfen arkadaslar nasil tek celsede bosanabilirim bilgisi olan var mi.
1 yıllık evlilik dolmadiğı için çekişmeli boşanacaksiniz. Umarım kanıt aldınız. Ya da sahidiniz var. Yok ise hala görüşüyordur. Tekrar ya takip edin ya da alın bir kanıt. Avukata vekalet verip davaya gitmeseniz çağrılmadikca muhattap olmazsanız. Ama tek celsede olmaz . Anlaşmalı da olmaz süre dolmamis.

Nişanlıyım sizi görüp nişanlısından ayrılıyor siz bunu kabul etmiyorsunuz ayrılıyorsunuz sonra özledim deyip devam ediyorsunuz ve siz ayrıyken bu adam başka biri ile görüşüyor bunu da görüp yine de evleniyorsunuz. Niye? Nişanlısını başkasını görünce bırakan adam size koca mi olacaktı?Neyse olan olmuş keşke hiç olmasaydı inş bir daha özledim,yalvardı, affettirdi falan deyip yine dönmezsiniz.madem aileniz yanınızda bir an davanızı açın.madem ailesi istedi diye evlendi demek o da istemiyor devam etmeyi boşanabilirsiniz ama nasıl bilmiyorum.

Sevgiliyken 2 kere aldatılmış ve affetmişsiniz.
Evliyken ne değişti de affedemiyorsunuz, anlamadım.
Ha, bir evlilikte şiddet yahut aldatma varsa zaten o gün her şey bitmeli derim ama siz zaten devam etmişsiniz, bile isteye.
1 sene dolmadan çekişmeli boşanırsınız, evinizi terketmeyin ya da onu kovmayın dava açmadan, aleyhinize olur.

Keşke aldatıldığını belgeleseydın.Daha kolay olurdu.1 yıl dolunca anlaşmalı boşanabilirsin.Daha bu pisliğe sakın dönme.Ne sanıoki bu adam kendini???

Öyle biriymis demekki ben anlayamafım insanın basireti bağlanıuor bazen kaderimde vardi yasadim ama asil uzulmesingereken onlar boyle kotu bir kalple olup gidecekler onlar dusunsun
Tabiki kader var ama bile bile lades demişsin be arkadaşım. Hadi başkasını aldatmasını umursamadın, seni aldattığında anlamadın mı bu adamdan koca olmaz. :/

Back
X