Aldatıldım, nasıl boşanabilirim.

şaka mı yapıyorsun ben anlamadım?hayır adamın playboy oldugu bağıra bağıra gelmiş de..
asıl konuya gelince ;bunu da asıl sorman gereken bir avukat tabiiki

Merhaba ben ilk defa yazıyorum, bocalarsam veya uzatırsam kusura bakmayın ama lütfen bilgisi olanlar bana ayrıntılı bilgi versin buna çok ihtiyacım var. Ben üç yıl önce işyerinden biriyle tanıştım. Daha once kimseye aşık olmamıştım ona deli gibi bağlandım o da beni seviyordu biz çıkmaya tanıştık aradan 6 ay falan geçti ben onun telefonunda bir kizdan mesaj gördüm naber diye, kıyameti kopardım çünkü rehberinde hicbir bayan ekli degildi. Bana o bana takık bir kız ve peşimi bırakmıyor dedi yanimda kızı silip engelledi. Ama ben peşini bırakmadım 1 ay boyunca araştırdım face dökümüne falan ulaştım bu kızı bulup ona mesaj attım. Meğer bu benimle tanıştığında bu kızla nişanlıymış, beni görünce kızi bırakmış. Sonra ben bu durumu hazmedemedim ve yuva yıkmış olmak istemediğim için ayrıldım. 1 ay gibi bir sure ayri kaldık. Ben cok ozledigim icin barıştık. Iki uc ay sonra ben telefonunda bir mesaj gordum benimde tanidigim bir kadinla mesajiydi bu. Ben yakalayinca bana anlattı biz ayriyken onunla girusmeye baslamis sonra da bırakamamış onu. Ben yine affettim niye bilmiyorum suan cok anlamsiz geliyor. Sonra biz evlendik 3 aylık evliyim bu arada bugün iş cıkışı o kadınla onu benim is yerimin yakınında bir kafede gördüm el ele diz dize oturmuslardı, hemen yüzüğü bırakıp cıktım oradan. Su an bosanmak istiyorum daha üc aylık evliyken bunlari yapan ilerde neler yapmaz. Zararin neresinden dönersem kardır diye çünkü öyle biriyle bir gelecek düşünemiyorum artık. Ama boşanma işlemi nasil oluyor nasil bir celsede boşanırım. Uzasın istemiyorum, ben nasıl kurtulurum. Bu arada ailesi istediği icin benimle evlendiğini söylüyor. Lütfen arkadaslar nasil tek celsede bosanabilirim bilgisi olan var mi.
Rehberinde hiç bir bayanın ekli olmaması sizi düşündürmedi mi?

Abim 4 aylik evliydi bosanma davasi acildi iki kere gitti geldi 3.cu de bosandilar iki tarafta istemedikten sonra bosarlar ya

ayrıca boşanma davalarında ses kaydı alabilirsin diye biliyorum. telefonuna ses kayıt eden bir program indir illa ki seni arayacaktır neden aldattın beni falan de konuştur tam emin değilim ama yüksek ihtimal işine yarar

Back
X