Aldatildim:'( nasil dayancam buna ,yardim edin bana nolur bu adam bi canavar :'(

merveilemutlugunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
83
0
36
İstanbul
kizlar yemin edebilirimki hastalik hastasi oldum.. foruma uzun suredir girmiyodum. basim yine cok sksti .

dort yillik bi iliskimiz vardi. uzak yerlerde oturuyoruz.
gozume bi kac hatalari carpiyordu ama her defasinda susuyordum. cunku ona muhtac hissediyordum.
( beraber olduk .. )

facete beni aldattigini gordum. bana yalanlar soyledi o fotonun eski oldugunu , o hesabin ona ait olmadigini vs vs ..
inanmak istedim ama ollmuyor.

ozur bile dilemiyor , gercegi bile aciklamiyor bana ..
aldatti veya aldatmadi , sevseydi gercekten arayip konusmazmiydi ?
O buna bile tenezzul etmedi , ve tek soyledigi sey su oldu , eger ben onu sevseymiisim booyle bi neden icin terketmezmisim.
ben yirmi satir yaziyorum o bes satir ..
kafayi yemek uzereyim . bana bu nasil yapilir ya ?
bu psikolojiden siyrilamiyuorum. yakinlarim onun bi yalanci oldugunu , ona cok taviz verdigimi ve onu silip atmam gerektigini soyluyor.
bende dolayisiyla bu sefer son diyip sildim. ama yapamiyorum ! onsuz yapamiyorum ! bana yaptigini anliyamiyorum. aslinda anliyorum ben ona gerektiginden cok cok fazla deger verdim. ama bunu yapmamaliydi ya.

ve bana oyle geliyorki , ben bu durumu toparlamasam , onun umrunda bile degil.
ayrilarak ekmegine yag surdum.
annesi hala benim hesabimda duruyor. bana son olarak soyledigi sey ,ben ona inanmamisim ve daha fazla birsey soyliyemezmis. ve ayriligin yukunu benim uzerime atti..

kizlar bu bana cok dokundu.. biliyorum intikam almak iyi bir sey degil.

ama inanin tek istegim , nasil bi yola girdigini anlamasi ve benim dizlerime kapanmasi .

bunu nasil yapabilirim ya , o kadar vicdansiz o kadar gamsiz bir insanki hic aldirmiyor. bu durumda bile beni aramadi.....

yardimlarinizi eksik etmeyin nolur , simdiden saolun ... <3

kizlar yemin edebilirimki hastalik hastasi oldum.. foruma uzun suredir girmiyodum. basim yine cok sksti .

gozume bi kac hatalari carpiyordu ama her defasinda susuyordum. cunku ona muhtac hissediyordum.
( beraber olduk .. )

facete beni aldattigini gordum. bana yalanlar soyledi o fotonun eski oldugunu , o hesabin ona ait olmadigini vs vs ..

O buna bile tenezzul etmedi , ve tek soyledigi sey su oldu , eger ben onu sevseymiisim booyle bi neden icin terketmezmisim.
bu psikolojiden siyrilamiyuorum. yakinlarim onun bi yalanci oldugunu , ona cok taviz verdigimi ve onu silip atmam gerektigini soyluyor.
bende dolayisiyla bu sefer son diyip sildim. ama yapamiyorum ! onsuz yapamiyorum ! bana yaptigini anliyamiyorum. aslinda anliyorum ben ona gerektiginden cok cok fazla deger verdim. ama bunu yapmamaliydi ya.

annesi hala benim hesabimda duruyor. bana son olarak soyledigi sey ,ben ona inanmamisim ve daha fazla birsey soyliyemezmis. ve ayriligin yukunu benim uzerime atti..

ama inanin tek istegim , nasil bi yola girdigini anlamasi ve benim dizlerime kapanmasi .

bunu nasil yapabilirim ya , o kadar vicdansiz o kadar gamsiz bir insanki hic aldirmiyor. bu durumda bile beni aramadi.....

canım ne demek istediğini anlamadım ne fotosu?nasıl bir beraberlik?kaç yaşındasın? düzgünce yazarmısın tatlım

affedin bence zaten yazdıklarınız da affedeceğiniz belli.
sonra 1 boynuz bir boynuz daha ve sonunda kapının önünde bulursunuz kendinizi.
muhtaç hissediyorsunuz ya affetmeyipte napacaksınız.
dünya onun etrafında dönüyor sonuçta.
siz de boynuzlanın ne çıkar?

kizlar yemin edebilirimki hastalik hastasi oldum.. Foruma uzun suredir girmiyodum. Basim yine cok sksti .

Dort yillik bi iliskimiz vardi. Uzak yerlerde oturuyoruz.
Gozume bi kac hatalari carpiyordu ama her defasinda susuyordum. Cunku ona muhtac hissediyordum.
( beraber olduk .. )

facete beni aldattigini gordum. Bana yalanlar soyledi o fotonun eski oldugunu , o hesabin ona ait olmadigini vs vs ..
Inanmak istedim ama ollmuyor.

Ozur bile dilemiyor , gercegi bile aciklamiyor bana ..
Aldatti veya aldatmadi , sevseydi gercekten arayip konusmazmiydi ?
Ben yirmi satir yaziyorum o bes satir ..
Kafayi yemek uzereyim . Bana bu nasil yapilir ya ?
Bu psikolojiden siyrilamiyuorum. Yakinlarim onun bi yalanci oldugunu , ona cok taviz verdigimi ve onu silip atmam gerektigini soyluyor.
Bende dolayisiyla bu sefer son diyip sildim. Ama yapamiyorum ! Onsuz yapamiyorum ! Bana yaptigini anliyamiyorum. Aslinda anliyorum ben ona gerektiginden cok cok fazla deger verdim. Ama bunu yapmamaliydi ya.

Ve bana oyle geliyorki , ben bu durumu toparlamasam , onun umrunda bile degil.
Ayrilarak ekmegine yag surdum.
Annesi hala benim hesabimda duruyor. Bana son olarak soyledigi sey ,ben ona inanmamisim ve daha fazla birsey soyliyemezmis. Ve ayriligin yukunu benim uzerime atti..

Kizlar bu bana cok dokundu.. Biliyorum intikam almak iyi bir sey degil.

Ama inanin tek istegim , nasil bi yola girdigini anlamasi ve benim dizlerime kapanmasi .

Bunu nasil yapabilirim ya , o kadar vicdansiz o kadar gamsiz bir insanki hic aldirmiyor. Bu durumda bile beni aramadi.....

Yardimlarinizi eksik etmeyin nolur , simdiden saolun ... <3

canım sen kimseye muhtaç falan değilsin, birlikte olduysan da oldun bence sen ona muhtac oldugunu cok hissettirmişsin o da fazla yuz bulmus, halbuki ben hep söylerim kadında eşit erkek te bende sevgilimle birlikte oldum ama bir hatasını gorsem anında terk ederim birlikte olduk diye ilişkimi sürdürmem, asla ona taviz vermiyorum o yuzden, üstelik ben 20 satır yazıyorum o 5 satır diyorsun canım üzgünüm ama sana olan sevgisi bitmiş artık onun, sende bir daha asla arama sorma , pişman olmasını bile bekleme, kendine yeni bir yol çiz...

kizlar toplu yazicam hepinize

simdi bakin

20 yasndayim o 21 , daha once bana face adresinin calindigini soyledi , buna inanir gibi oldum . yeni bi adres alip beni ordan ekledi , arkadaslari belirli bi sayida kaldi ama hic kiz yoktu.
megerse anladimki diger calindi dedigi faceten isi goturuyor. fotograftada bi barda cekilmis , kizin omuzuna elini atmis bi durumda. kizda ona dogru dönük . iliskileri oldugu yuzde yuz gibi bisey yani. soka ugradim.. biliyorumki eglenmek istedi. çünkü birlikteligimiz cok ciddiydi , ailelerimizde biliyordu.

kizlar lutfen beni kucumsemeyin . herkesin basina gelebilirim. sevgiden asktan gozum kör oldu ..
biliyorum cok acizlik bu yaptigim.

ama cidden dize gelmesini istiyorum. suan affetmek degilde hatasini biraz olsun anlasin istiyorum .. en azindan bana bi geri dönmeyi istesin istiyorum :'(

evlilik dışı ilişkiye karşı değilim. ama eğer böyle birşey yaşıyorsanız arkasında duracaksınız, erkeğe güvenmeyeceksiniz, nasıl olsa birlikte olduk artık beni bırakamaz düşüncesinde olmayacaksınız... sonuçta bu sizin hür iradenizle olan bişey ve isteğinizle....

Eğer sizi aldattığını düşünüyorsanız ve bu kadar ilgisizse yapacak bişey yok o adamdan hayır gelmez kendi yolunuza bakmaya başlasınız iyi edersiniz aksi halde daha çok yıpranırsınız.... ve bu onun hiiiç umru olmaz....

gözunue carpan hatalar da sustugunuz ıcın ,aldatıldınız !

cunku; ona tavız verdınız.cunku ; "ne yaparsan yap kabulumsun" dedıgınız ıcın .

cunku ; ona muhtac oldugunuzu hıssettırdınız .

bır baska ınsana muhtac olmak ne demek yaa ! ben de bunu anlamıyorum .

bırlıkte olmus cınsellıgı paylasmıs olabılırsınız ,bunu paylastınız dıye onun sahıbı

malı mı oldunuz da (!) o'na muhtac oldgunuzu hıssedıyorsunuz .

lutfen kendınıze bıraz deger verın .sız bı mal esya degılsınız ınsansınız !

kizlar toplu yazicam hepinize

simdi bakin

20 yasndayim o 21 , daha once bana face adresinin calindigini soyledi , buna inanir gibi oldum . yeni bi adres alip beni ordan ekledi , arkadaslari belirli bi sayida kaldi ama hic kiz yoktu.
megerse anladimki diger calindi dedigi faceten isi goturuyor. fotograftada bi barda cekilmis , kizin omuzuna elini atmis bi durumda. kizda ona dogru dönük . iliskileri oldugu yuzde yuz gibi bisey yani. soka ugradim.. biliyorumki eglenmek istedi. çünkü birlikteligimiz cok ciddiydi , ailelerimizde biliyordu.

kizlar lutfen beni kucumsemeyin . herkesin basina gelebilirim. sevgiden asktan gozum kör oldu ..
biliyorum cok acizlik bu yaptigim.

ama cidden dize gelmesini istiyorum. suan affetmek degilde hatasini biraz olsun anlasin istiyorum .. en azindan bana bi geri dönmeyi istesin istiyorum :'(

kusura bakmayın ama sizi salak yerine koyan bir sevgiliniz var.
siz hala geri dönsün diyorsunuz. yaptığınız acizlik değil acizliğin alası.
bende aldatıldım ama aldatılan birinin ne yapacağı bellidir isterse feriştahı olsun.
demekki bu ilk vakası değil sevgilinizin.
dediğim gibi sizi salak yerine koyup istediği haltları yiyiyor nasılsa siz göz yumuyorsunuz diye.
ben olsam bende aldatırım böyle birini nasılsa affediyor diyerek.
ne diyim Allah akıl fikir versin.
zaten boşuna açmışsınız konuyu sonu baştan belli affedeceksiniz o da sizi yeniden aldatacak.

bu durumda acıklama bıle yapmıyor ama adam sıze,yanı umrunda değil,ayrılmaktan baska bır sey dusmez bu konuda.bırlıkte olmus olabılırsın bunu sorun etme.we onu bır daha aramamalısın

onu o kadar seviyorumki , ilk askim.. bu yaptigina ragmen bile ondan soguyamadim . onu annesi kadar sevdim.
onu kotuluklerden hep uzak tuttum. biliyorum bunu yapma sunu yapma diye sürekli basini yedim. ama sadece sevdigimdendi.
o kizla olmasina asla razi degilim. hani tamam bi süre konusmam etmemde . ben burda perisan olurken onlarin mutluluugunu dusunemiyorum. bi insan bi insana bunu yapamaz.

bugune kadar hep sevgimi fazlasiyla gösterdim , bir tek hatam olmaddi , o çok kötü oldugu zamanlarda bile ben alttan alttim.

simdi benim aldigim netice bumu bu iliskiden ...

beni resmen üç günlük bi iliskiye satti ..

ona karsi güçlü olamiyorum , çok güzel bir kizdim , ve fizigim bile o kadar degistiki onunla oldugum günden beri .

kendimi çirkin , güçsüz, aldatilmis biri olarak hissediyorum :(
kiz arkadaslarim artik benimle dalga geçiyor . hiç bu kadar ezilmedim , hiç bu kadar güven eksikligi yasamadim kendimde .

bu durumu atlatmak için spora yazildim.

ama içimden ne giyinmek , ne süslenmek , ne disari çikmak geliyyor. bir baska erkekle konusma fikri bile beni ürkütuyo ..

( beraber olduk .. )

aynı tür karaktersizden benim de başımda vardı. bunların hepsi aynı pislik. bir de masum ayağına, iftira atılmış ayağına yatmazlar mı, o an çek bıçağı sapla böğrüne töbe töbe. ama yoooook ölmesin bunlar SÜRÜNSÜNLER inşallah. sen ona istediğini verince onda da heralde artık mücadele etme gereği kalmamış canım benim. ama kendini muhtaç hissetme, seni ileride sevecek olan başka bir kişi sen her halde kabul edebilmeli. o yüzden sen kendini hatalı hissetme. tamam belki olmamalıydı ama olmuş gitmiş artık, pişmanlık geri getirmiyor hiçbir şeyi.

nasıl intikam alınır bilmiyorum. yüzlerine tükürsen yarabbi şükür der bu şerefsizler. en iyisi sen unutmaya bak. aldatıldım diye de üzülme, de ki bu onun şerefsizliği, namussuzluğu. illa ki bi yerden çıkar bunun cezası. nasıl sinirleniyorum ya.. neyse.

sıkma sen canını böyle böcekler için. pipileri kopsun da yerden toplayacak elleri olmasın inşallah. :40: hayat güzel boşver. karşına daha başkaları çıkar.

aynı tür karaktersizden benim de başımda vardı. bunların hepsi aynı pislik. bir de masum ayağına, iftira atılmış ayağına yatmazlar mı, o an çek bıçağı sapla böğrüne töbe töbe. ama yoooook ölmesin bunlar SÜRÜNSÜNLER inşallah. sen ona istediğini verince onda da heralde artık mücadele etme gereği kalmamış canım benim. ama kendini muhtaç hissetme, seni ileride sevecek olan başka bir kişi sen her halde kabul edebilmeli. o yüzden sen kendini hatalı hissetme. tamam belki olmamalıydı ama olmuş gitmiş artık, pişmanlık geri getirmiyor hiçbir şeyi.

nasıl intikam alınır bilmiyorum. yüzlerine tükürsen yarabbi şükür der bu şerefsizler. en iyisi sen unutmaya bak. aldatıldım diye de üzülme, de ki bu onun şerefsizliği, namussuzluğu. illa ki bi yerden çıkar bunun cezası. nasıl sinirleniyorum ya.. neyse.

sıkma sen canını böyle böcekler için. pipileri kopsun da yerden toplayacak elleri olmasın inşallah. :40: hayat güzel boşver. karşına daha başkaları çıkar.

ya beni o kadar güzel anladinki .. tesekkur ediyorum arkadasim. ama gerçekten yikildim ya , bu duygu anlatilmaz yasanilir ..
sürekli bana karimsin karimsin , sen benim namusumsun derdi..
birden bire ne oldu anlam veremedim.

biri beni sevgisiyle bogsa , kiskansa , ben aksine sevinirim. mutlu olurum..

ki ben ona asla karsida çikmadim. anliyamiyorum..

hah tamda dedigin gibi . birde ben sildim diye suan bana kendimi suçlu hissettiriyor, umursamaz ayaklarina yatiyor. hakli da olsa haksiz da olsa , bana inandirma çabasinda bulunmadi bile. sadece kendine göre açiklamasini yapti ve sustu . AMA BU BANA YETMIYORKI . beni affet tekrar basliyalim bile demiyor.
neymis efendim ben ona inanmiyorsam benimle isi olmazmis ..

yahu omru billah ben onunla bu sekilde konusmadim. hani diyorumda ekmegine yag surdum iste..........

hayata tekrar dönebilmek vardi ..

ya beni o kadar güzel anladinki .. tesekkur ediyorum arkadasim. ama gerçekten yikildim ya , bu duygu anlatilmaz yasanilir ..
sürekli bana karimsin karimsin , sen benim namusumsun derdi..
birden bire ne oldu anlam veremedim.

biri beni sevgisiyle bogsa , kiskansa , ben aksine sevinirim. mutlu olurum..

ki ben ona asla karsida çikmadim. anliyamiyorum..

hah tamda dedigin gibi . birde ben sildim diye suan bana kendimi suçlu hissettiriyor, umursamaz ayaklarina yatiyor. hakli da olsa haksiz da olsa , bana inandirma çabasinda bulunmadi bile. sadece kendine göre açiklamasini yapti ve sustu . AMA BU BANA YETMIYORKI . beni affet tekrar basliyalim bile demiyor.
neymis efendim ben ona inanmiyorsam benimle isi olmazmis ..

yahu omru billah ben onunla bu sekilde konusmadim. hani diyorumda ekmegine yag surdum iste..........

hayata tekrar dönebilmek vardi ..

bak kendin söylüyorsun güzel kızım diye, ne güzel işte.
daha gençsin de çok. önünde upuzun bi hayat var.
ne demişler, kadınlar ilk bir ay üzülür ağlar, sonra acısı dinmeye başlar;
erkeklerse ilk bir ay umursamaz, sonradan pişman olmaya başlar.

hiç mesaj atma, hiç arama. umursama kısacası bak nasıl ne olduğunu şaşıracak, bu kız benim peşimden koşuyodu ne oldu diyecek.
demezse de boşver.

bu acı hiç geçmeyecek gibi geliyodur şu anda sana, ama mutlaka geçiyor.
sadece ne biliyor musun, acını ona belli etme. sakın.
belli etmen sadece onun egosuna yardımcı olur. sana hiçbir faydası olmaz.

zaten bana kalırsa aklında AFFETMEK gibi bi düşünce olmamalı. o yüzden bi kere gidenden bi daha hayır gelmez.
hayatından bi namussuzu çıkardığın için sevinmelisin bile.

hiç mesaj atma, hiç arama. umursama kısacası bak nasıl ne olduğunu şaşıracak, bu kız benim peşimden koşuyodu ne oldu diyecek.
demezse de boşver.

zaten bana kalırsa aklında AFFETMEK gibi bi düşünce olmamalı. o yüzden bi kere gidenden bi daha hayır gelmez.

dogru soyluyosun arkadasim cok dogru .. ama psikolojim o kadar bozukki .
yani bana ne dese inancak durumdaydim.

o durumdan güçlü kiz moduna geçmek o kadar zor olucak ki ..

birde aklima takilan bir sey var . gerçekten masummu sorusu ??

aklima bu takiliyor , sonrada diyorumki gerçekten degerli olsaydim , hatali olsun veya olmasin, bi sekilde bunu anlatirdi bana .. arardi ya.. herseyi görmek istedigim gibi görüyorum.
bana sadece beni birakma dedi.
baktiki durum vahim , silmisim falan , oda tavir alip , inanmiyosan bana bisey diyemicegim moduna girdi ..
tükürdugumu de yalarsam iyice gurursuz olucam .
Allah cezalarini versin bunlarin canim . onu cok saf ve temiz duygularla sevdim inan bak.
Her gün evliligimizi hayal ediyordum ..
Beni benden elip gitti helal olsun . ne yapilir ne gelir elden . kendimi baska bi erkegin kollarina atamam . korkuyorum bir daha sevemicegim diye.
suan korkuyorum herseyden cok korkuyorum.
hala olanlara inanamiyorum . 3 gün oldu , deli gibi bekliyorum . gecmiyor kalbimdeki sanci . bugün bi oje sürdüm parmaklarima.. anca bunu yaptm . içim acidi . sanki cenaze havam var ..
ah ... ne aciymis..
1 ay :) hayir olsun bakalim.. :(

demezse de boşver.

aynen katılıyorum.
ve kendine acımayı da bırak artık. hayat çok kısa,kendini bi an önce topla.:20:

dogru soyluyosun arkadasim cok dogru .. ama psikolojim o kadar bozukki .
yani bana ne dese inancak durumdaydim.

o durumdan güçlü kiz moduna geçmek o kadar zor olucak ki ..

birde aklima takilan bir sey var . gerçekten masummu sorusu ??

aklima bu takiliyor , sonrada diyorumki gerçekten degerli olsaydim , hatali olsun veya olmasin, bi sekilde bunu anlatirdi bana .. arardi ya.. herseyi görmek istedigim gibi görüyorum.
bana sadece beni birakma dedi.
baktiki durum vahim , silmisim falan , oda tavir alip , inanmiyosan bana bisey diyemicegim moduna girdi ..
tükürdugumu de yalarsam iyice gurursuz olucam .
Allah cezalarini versin bunlarin canim . onu cok saf ve temiz duygularla sevdim inan bak.
Her gün evliligimizi hayal ediyordum ..
Beni benden elip gitti helal olsun . ne yapilir ne gelir elden . kendimi baska bi erkegin kollarina atamam . korkuyorum bir daha sevemicegim diye.
suan korkuyorum herseyden cok korkuyorum.
hala olanlara inanamiyorum . 3 gün oldu , deli gibi bekliyorum . gecmiyor kalbimdeki sanci . bugün bi oje sürdüm parmaklarima.. anca bunu yaptm . içim acidi . sanki cenaze havam var ..
ah ... ne aciymis..
1 ay :) hayir olsun bakalim.. :(

ah!!! aklının sana oynadığı en büyük tuzak masum mu sorusu.
masum kesinlikle değil.
sana açıklayayım neden onun söylediklerine inanmak istediğini;
öncelikle ALDATILMIŞ OLMAK fikri acı geliyor. ben nasıl aldatılırım ya, beni nasıl aldatır modunda oluyorsun.
o yüzden aldatıldığını kabul etmemek için, kendini onun bahanelerini inanmaya daha yakın buluyorsun.

ama hayır ALDATILDIN. bir tek sen de değil, çoğumuz ALDATILDIK. yalnız değilsin.
kendini aldatılmadığına inandırmaya çalışma sakın. bu çok büyük bir tuzak.
ben de bu hataya düştüm, çok bariz değilken beni aldattığı, ve inandım. günahını almak istemiyorum dedim. sonra ortaya çıktı ama yediği haltlar.
sen benim düştüğüm hataya düşme. PİSLİĞİN TEKİ o unutma.

allah yardımcın olsun inşallah.

ah!!! aklının sana oynadığı en büyük tuzak masum mu sorusu.
masum kesinlikle değil.
sana açıklayayım neden onun söylediklerine inanmak istediğini;
öncelikle ALDATILMIŞ OLMAK fikri acı geliyor. ben nasıl aldatılırım ya, beni nasıl aldatır modunda oluyorsun.
o yüzden aldatıldığını kabul etmemek için, kendini onun bahanelerini inanmaya daha yakın buluyorsun.

ama hayır ALDATILDIN. bir tek sen de değil, çoğumuz ALDATILDIK. yalnız değilsin.
kendini aldatılmadığına inandırmaya çalışma sakın. bu çok büyük bir tuzak.
ben de bu hataya düştüm, çok bariz değilken beni aldattığı, ve inandım. günahını almak istemiyorum dedim. sonra ortaya çıktı ama yediği haltlar.
sen benim düştüğüm hataya düşme. PİSLİĞİN TEKİ o unutma.

allah yardımcın olsun inşallah.

amin tesekkur ederim , biraz dayanmaya caliscam :( evet aldatildim .. artik BENDE ALDATILDIM diyebilcem .

vay be ..

Back
X