- Konu Sahibi merveilemutlugunler
kizlar yemin edebilirimki hastalik hastasi oldum.. foruma uzun suredir girmiyodum. basim yine cok sksti .
dort yillik bi iliskimiz vardi. uzak yerlerde oturuyoruz.
gozume bi kac hatalari carpiyordu ama her defasinda susuyordum. cunku ona muhtac hissediyordum.
( beraber olduk .. )
facete beni aldattigini gordum. bana yalanlar soyledi o fotonun eski oldugunu , o hesabin ona ait olmadigini vs vs ..
inanmak istedim ama ollmuyor.
ozur bile dilemiyor , gercegi bile aciklamiyor bana ..
aldatti veya aldatmadi , sevseydi gercekten arayip konusmazmiydi ?
O buna bile tenezzul etmedi , ve tek soyledigi sey su oldu , eger ben onu sevseymiisim booyle bi neden icin terketmezmisim.
ben yirmi satir yaziyorum o bes satir ..
kafayi yemek uzereyim . bana bu nasil yapilir ya ?
bu psikolojiden siyrilamiyuorum. yakinlarim onun bi yalanci oldugunu , ona cok taviz verdigimi ve onu silip atmam gerektigini soyluyor.
bende dolayisiyla bu sefer son diyip sildim. ama yapamiyorum ! onsuz yapamiyorum ! bana yaptigini anliyamiyorum. aslinda anliyorum ben ona gerektiginden cok cok fazla deger verdim. ama bunu yapmamaliydi ya.
ve bana oyle geliyorki , ben bu durumu toparlamasam , onun umrunda bile degil.
ayrilarak ekmegine yag surdum.
annesi hala benim hesabimda duruyor. bana son olarak soyledigi sey ,ben ona inanmamisim ve daha fazla birsey soyliyemezmis. ve ayriligin yukunu benim uzerime atti..
kizlar bu bana cok dokundu.. biliyorum intikam almak iyi bir sey degil.
ama inanin tek istegim , nasil bi yola girdigini anlamasi ve benim dizlerime kapanmasi .
bunu nasil yapabilirim ya , o kadar vicdansiz o kadar gamsiz bir insanki hic aldirmiyor. bu durumda bile beni aramadi.....
yardimlarinizi eksik etmeyin nolur , simdiden saolun ... <3
dort yillik bi iliskimiz vardi. uzak yerlerde oturuyoruz.
gozume bi kac hatalari carpiyordu ama her defasinda susuyordum. cunku ona muhtac hissediyordum.
( beraber olduk .. )
facete beni aldattigini gordum. bana yalanlar soyledi o fotonun eski oldugunu , o hesabin ona ait olmadigini vs vs ..
inanmak istedim ama ollmuyor.
ozur bile dilemiyor , gercegi bile aciklamiyor bana ..
aldatti veya aldatmadi , sevseydi gercekten arayip konusmazmiydi ?
O buna bile tenezzul etmedi , ve tek soyledigi sey su oldu , eger ben onu sevseymiisim booyle bi neden icin terketmezmisim.
ben yirmi satir yaziyorum o bes satir ..
kafayi yemek uzereyim . bana bu nasil yapilir ya ?
bu psikolojiden siyrilamiyuorum. yakinlarim onun bi yalanci oldugunu , ona cok taviz verdigimi ve onu silip atmam gerektigini soyluyor.
bende dolayisiyla bu sefer son diyip sildim. ama yapamiyorum ! onsuz yapamiyorum ! bana yaptigini anliyamiyorum. aslinda anliyorum ben ona gerektiginden cok cok fazla deger verdim. ama bunu yapmamaliydi ya.
ve bana oyle geliyorki , ben bu durumu toparlamasam , onun umrunda bile degil.
ayrilarak ekmegine yag surdum.
annesi hala benim hesabimda duruyor. bana son olarak soyledigi sey ,ben ona inanmamisim ve daha fazla birsey soyliyemezmis. ve ayriligin yukunu benim uzerime atti..
kizlar bu bana cok dokundu.. biliyorum intikam almak iyi bir sey degil.
ama inanin tek istegim , nasil bi yola girdigini anlamasi ve benim dizlerime kapanmasi .
bunu nasil yapabilirim ya , o kadar vicdansiz o kadar gamsiz bir insanki hic aldirmiyor. bu durumda bile beni aramadi.....
yardimlarinizi eksik etmeyin nolur , simdiden saolun ... <3