Aldatildim:'( nasil dayancam buna ,yardim edin bana nolur bu adam bi canavar :'(

en azindan bana bi geri dönmeyi istesin istiyorum :'(

Ondan kolay ne var... Hiç oralı olmazsanız "yüzde yüz" arayacak sizi... Zamanı belli olmaz ama muhakkak arar. Araması neye yarar, o tartışılır.

onu annesi kadar sevdim.onu kotuluklerden hep uzak tuttum.

Bunları keşke annesi yapsaydı. Siz de sadece sevmeye, sevilmeye harcasaydınız enerjinizi... 3 liralık bir mala 5 lira öderseniz kimse size madalya takmaz, üstünden zaman geçtikten sonra "fazla verdim" derseniz "fiyatı 3 liraydı, o kadar ödeseydin" derler...

sürekli bana karimsin karimsin , sen benim namusumsun derdi..

Toplum evlenmeden "namusumsun, karımsın" diyen iş ciddye binecek duruma gelince de evlenemeyen "namuslu" erkeklerle dolu... Erkekler evcilik oynamayı sevmez, sever görünür, dışarıda başka "oyuncaklar" ararlar. Keşke bunu o zaman görebilseydiniz ama tecrübe oldu... En azından bundan sonra zamansız söylenen sözlerin samimiyetsizliğine kanmazsınız diye umuyorum...

aldatıldığını henüz dün öğrenmiş biri olarak, tıpkı bu yollardan gçtim canım.. ama Allah karsıma cıkardı güvenmekle ne büyük bir hata yaptığımı anladım. ona şerefsiz oldguunu söyleyen tek msjlada bitirdim adam bana geri dönmedi bile. dönmezse de dönmesin kendi pisliğinde boğulsun ben kurtuldum ya! ğer seni kale almıyorsa merhametsizce ilgisizce davranıyorsa bırak gitsin cok daha iyi.. bizim de ilişkimiz ciddiydi ne oldu?? hiç! annem bile şok oldu.. boşver canım ya.. hiç de kendini üzdüğüne değmez. kıymetini bilecek nice insanlar vardır. kadir kıymet bilmeyenle üzme tatlı canını..

Sen daha 20 yaşındasın önünde uzun yıllar var hayatına odaklan okul varsa okul yoksa iş güç kimler çıkar karşına..
Bende aldatılım hemde 7 yıllık ilişki üstüne nişan arifesinde 10 gün önce seni seviyorum diyen adam bunalım ayağıyla çekti gitti ve 7 yılın üstüne bir kere bile merak etmedi beni üstelik benim yaşım 30 bu yaşa kadar beni sağlamda tuttu hayatını yaşaı beterin beteri var veben senin ablan sayılırım benzer şeyleri yaşamış birisi olarak söylüyorum ki bir kere aldatan hep aldatıyo hayatına bakmanı tavsiye ederim.
İnan değmiyo üzülmeye ben 4 aya 6 kilo verdim yemek yok ailemle bile konuşmak gelimiyo içimden ama o aşk meşk peşinde erkekler çok duygusuz Allah hepimizi dürüst insanlarla karşılaştırsın...
Yaşın çok genç yeniden sevebilmek için geç kalmadın bunların farkında ol lütfen....

Allah kahretsin gercekten böylelerini
umut verip yarı yolda bırakırlar nasıl bir erkekliktir delikanlılıktır.
adam dedigin sevdigi kızı yarı yolda bırakır mı ya anlayamıyorum nasıl bir vicdan.

Back
X