Aldatıldım ne yapacağımı bilmiyorum

Cinsel bir şey yaşanmış da olabilir aslında. Bu adamın kadınla kafede buluştuğunu yakalamışsınız. Kafeden nereye gittiğini bilmiyorsunuz, otele nakit ödeme yapabilir. Ya da başka birgün arkadaşının müsait evinde buluşabilir.

Gizli kod diye bir şey olduğunu ilk kez sizden duydum. Peki o kodu kullandığını nasıl anladınız ve şifresini falan nasıl buldunuz

Böyle bir durumda ne denir ki. Kimse size ayrıl ya da devam et diyemez karar sizin ancak empati yapması bile zor olan böyle bir durumda ancak yerinizde olsak ne yapardık sorusına cevap verebiliriz. Büyük konuşmak istemiyorum ama ben katlanamazdım ne kadar seversem seveyim yapamazdım birlikte. Eşimle telefonlarımız hep ortada ama sizin konunuzu okuyunca aa whatsappta gizli kod mu varmış dedim ilk kez duydum. Üstelik teknolojiylede haşır neşir biri olmama rağmen. Ben de ara sıra girip bakarım telefonuna güvenmediğimden değil ama karıştırıp bir şey görmeyince mutlu olur sarılıp yatarım eşime. Şimdi gizli kod meselesi görünce hiç yoktan şeytan dürttü mesela. Siz nasıl anladınız gizli kod kullandığını öğrenince biraz araştırdım bulması ispatlaması bayağı bir zor gördüğüm kadarıyla. Eşimde var mı yok mu bakmak istesem nasıl göreceğim mesela. Bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…