Haklısınız ben kendimi kandırmışımEmeklerinizi düşünen tek sizsiniz belli ki. Eşiniz sizin gibi bir aşk hikayesi yazmamış. Yoksa pavyona gidecek mide tinderdan kadın arayacak gözü dönmüşlüğü açıklayamayız.
Adam aç gibi aranıyor.
Siz aşk masalı yazıyorsunuz.
Pavyona giden adam da ne aşıktır ne aşıktır.
Aman Allahım love story
Ya koskoca mahkeme önünde neler neler gördük ve görüyoruz hani delil ve ispatı geçtim hepsi adli olarak kayda geçiyor ama halen evli olan bir kadın varEmeklerinizi düşünen tek sizsiniz belli ki. Eşiniz sizin gibi bir aşk hikayesi yazmamış. Yoksa pavyona gidecek mide tinderdan kadın arayacak gözü dönmüşlüğü açıklayamayız.
Adam aç gibi aranıyor.
Siz aşk masalı yazıyorsunuz.
Pavyona giden adam da ne aşıktır ne aşıktır.
Aman Allahım love story
Bunun anormal olduğu bilgisinin kesinliği var mı ? Dün evimin önünde parkta yürüyüş yaparken etrafında belki 10 araç, içi erkek dolu elinde alkol,kola vs içip oturuyordu hatta kimisi kamp sandalyesi almış kapı açık oturuyordu.İnsanlar artık pub, mekan gidemiyor bu şekilde yapıyor. Hatta küçük yerlerde erkeklerin çoğu böyle yapıyor. Eşim ve arkadaşlarının mekanı hep aynıdır arabayla gidip saatlerce oturduğu hatta bazen eşimle yalnız yapıyoruz bu etkinliği diyerek arttırayım.Değişik bir zevkmişAdamın arkadaşlarıyla arabada oturup içki içmesinin normal olduğunu size düşündüren neydi ?
SağlıklıSiz böyle yazdıkça midem bulandı tekrarSadece ben değil terapistte bu şekilde yol izlememin daha sağlıklı olduğunu söyledi.
Anormal olan kısım şu. Arabada alkol alan bu adamlar, alkollü bir şekilde trafiğe çıkacak demektir sonuçta.Bunun anormal olduğu bilgisinin kesinliği var mı ? Dün evimin önünde parkta yürüyüş yaparken etrafında belki 10 araç, içi erkek dolu elinde alkol,kola vs içip oturuyordu hatta kimisi kamp sandalyesi almış kapı açık oturuyordu.İnsanlar artık pub, mekan gidemiyor bu şekilde yapıyor. Hatta küçük yerlerde erkeklerin çoğu böyle yapıyor. Eşim ve arkadaşlarının mekanı hep aynıdır arabayla gidip saatlerce oturduğu hatta bazen eşimle yalnız yapıyoruz bu etkinliği diyerek arttırayım.Değişik bir zevkmiş
Ya hu ben boşanmayacağım demedim ki. Benimde içime sinmiyor unutamıyorum da affedemiyorum da eskisi gibi olamıyorumda sadece bu süreçte onun hali tavrı değişimi terapistin söyledikleri kafamı karıştırdı ve size yazdım. Yaşayan var mı merak ettim.E tamam çocuksuz evlilikte zinayı ispatlamadan da olsa boşanma hakkınız varken neden boşanmıyorsunuz?
Valla zor bulursunuz sizin gibi affetmeye çalışıp seviyorum diyeni. Ancak kadının gidecek yeri geliri yoksa çeker. Ama mesleği olan bir kadın bu muameleyi çekip oturmaz. Biraz aklı olan kimse pavyona gidip tinderda gezen adama şans vermezYa hu ben boşanmayacağım demedim ki. Benimde içime sinmiyor unutamıyorum da affedemiyorum da eskisi gibi olamıyorumda sadece bu süreçte onun hali tavrı değişimi terapistin söyledikleri kafamı karıştırdı ve size yazdım. Yaşayan var mı merak ettim.
Hem çift terapisine gidiyoruz hem bireysel terapiye gidiyorum. Bireysel terapistimden çok memnunum. Aslında bendeki birazda sevgiyle karışık bağımlılıkmış bunu da farkettim. Başta daha kötüydüm gerçekten o halimi görseniz döverdiniz heralde beni sizden öyle bi vibe aldımSağlıklı
Özetle ne terapistiniz terapist ne avukatınız avukat
Bu cümleleri sokaktan geçen 80 yaşındaki teyzeye sorsanız da söylerdi para vermeyin bari nenem tarzı yönlendirmeler için ki ben terapiste gittiğinizden de şüpheliyim de
Bu konu vesilesiyle de böyle bir konuda kimsenin inisiyatif almaması gerektiğini konuyu okuyan herkes görür umarım.Onu izletiyorlar. Bizim kapının önünde trafik kazası olmuştu. Marketten rica ettiler kameradan izlediler. Normalde yasal olarak haklısınız da pratikte insiyatif alan gördüm.
Bence de, terapist yok. Ya arkadaşlarına ya da kuzenlerine falan soruyor. Avukat tanıdıklarıma sordum diyor, ikisinin de kanundan yasadan hukuktan haberi olmayan avukat olması tesadüf mü? Affetmiş ama dışarıdan da onay bekliyor. Erkektir yapar, hepimiz geçtik bu yollardan, yuvanı bozma, elalemin kadınlarına kaptırma kocanı... Bunları okumak istiyor. Biri de gelsin karısı yakalamadan önce pişman oldum affet desin.Sağlıklı
Özetle ne terapistiniz terapist ne avukatınız avukat
Bu cümleleri sokaktan geçen 80 yaşındaki teyzeye sorsanız da söylerdi para vermeyin bari nenem tarzı yönlendirmeler için ki ben terapiste gittiğinizden de şüpheliyim de
Bu olayları öğrendikten sonra eşinizle aynı yatakta uyumaya devam ettiniz mi; fiziksel ve cinsel paylaşımınız oldu mu ? Olduysa affetmişsiniz demektir zaten.Hayır affetmedim ona da hiç seni affettim demedim. hatta boşanmak istediğimi söyledim ama hiç denemedik terapi alalım ben seni seviyorum vs. dedi bende bir şans vermek istedim ne yapabileceğini görmek istedim. Daha önceki mesajlarda da yazdım o bana bunu yapmış olsa da ben onu severken yaptı o yüzden bir anda kestirip atamadım. Şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum mental olarak daha iyiyim ilk başta ayrılsaydım daha zor atlatabilirdim şimdi en azından daha iyi hissediyorum kendimi
Ya niye insanları kandırayım avukatların söylediğini söylüyorum.Zina davası demem yanlış bir ifade olmuş olabilir. Türkiyede onun bu yaptıkları zina olarak kabul edilmiyormuş öyle söyleyeyim. kamera kaydını bana vermediler zaten ben izlerken fotoğraf çektim sadece bunların delil olarak kullanılamayacağını da biliyorum. 6 aylık sürecimiz henüz bitmedi ama bu süreçte dava açacağım
Kafe sahibi de akıl noksanlığı yaşıyordu değil mi siz kamera kaydından fotoğraf çekerken.Kafeye gidip kartımı kaybettim yanımdakilerden şüpheleniyorum polise gitmeden önce emin olmam lazım dedim zor da olsa izlettiler
Tinder pahalı bir uygulama, kimse çay kahve içip laflasin diye satın almaz, satın almadan mesaj yazılmıyor zaten. Konu sahibi de farkında adamdan hayır yok ama belli çok sevmiş emek vermiş guvenmis.. adam onu hak etmiyor.
Ya direksıyondakı alkolsuz kalıyor ya da tekte bırakıyordur.Anormal olan kısım şu. Arabada alkol alan bu adamlar, alkollü bir şekilde trafiğe çıkacak demektir sonuçta.
Bunun anormal olduğu bilgisinin kesinliği var mı ? Dün evimin önünde parkta yürüyüş yaparken etrafında belki 10 araç, içi erkek dolu elinde alkol,kola vs içip oturuyordu hatta kimisi kamp sandalyesi almış kapı açık oturuyordu.İnsanlar artık pub, mekan gidemiyor bu şekilde yapıyor. Hatta küçük yerlerde erkeklerin çoğu böyle yapıyor. Eşim ve arkadaşlarının mekanı hep aynıdır arabayla gidip saatlerce oturduğu hatta bazen eşimle yalnız yapıyoruz bu etkinliği diyerek arttırayım.Değişik bir zevkmiş
Anormal olan kısım şu. Arabada alkol alan bu adamlar, alkollü bir şekilde trafiğe çıkacak demektir sonuçta.
Ya direksıyondakı alkolsuz kalıyor ya da tekte bırakıyordur.
Hangi zamanında kullandınız ben hâlâ kullanıyorum, ücretsiz mesaj atamazsınız sadece eşleşme olur.Satın almadan da çok güzel mesajlasılıyor. Zamanında kullandım ordan biliyorum. Paralı uygulaması da şöyle sizi beğenen profilleri direkt görebiliyorsunuz ayrıca km sınırı olmadan eşleşebiliyorsun. Parasız olursa kaydır kaydır ancak eşleşirsen denk geliyorsun.
Evet çok oldu paralı olalı. Sadece eşleşme var ücretsiz.Tinderdan düz mesaj yazmak parali mi oldu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?