Aldatıldım ne yapacağımı bilmiyorum

Haklısınız ben kendimi kandırmışım

Ya koskoca mahkeme önünde neler neler gördük ve görüyoruz hani delil ve ispatı geçtim hepsi adli olarak kayda geçiyor ama halen evli olan bir kadın var meslekten men, hapis her şey mevcut ama ikna olmuyor kadın. Tapmış adama affetmek için bahane bekliyor hakim dese ki kocana, kadın su vermiş ama kabul etmemiş. Diğer olanları silip "Kocam elinden şu içmemiş" diye buna tutunacak kadınlar var.

Adamın arkadaşlarıyla arabada oturup içki içmesinin normal olduğunu size düşündüren neydi ?
Bunun anormal olduğu bilgisinin kesinliği var mı ? Dün evimin önünde parkta yürüyüş yaparken etrafında belki 10 araç, içi erkek dolu elinde alkol,kola vs içip oturuyordu hatta kimisi kamp sandalyesi almış kapı açık oturuyordu.İnsanlar artık pub, mekan gidemiyor bu şekilde yapıyor. Hatta küçük yerlerde erkeklerin çoğu böyle yapıyor. Eşim ve arkadaşlarının mekanı hep aynıdır arabayla gidip saatlerce oturduğu hatta bazen eşimle yalnız yapıyoruz bu etkinliği diyerek arttırayım.Değişik bir zevkmiş

Siz böyle yazdıkça midem bulandı tekrar Sadece ben değil terapistte bu şekilde yol izlememin daha sağlıklı olduğunu söyledi.
Sağlıklı
Özetle ne terapistiniz terapist ne avukatınız avukat
Bu cümleleri sokaktan geçen 80 yaşındaki teyzeye sorsanız da söylerdi para vermeyin bari nenem tarzı yönlendirmeler için ki ben terapiste gittiğinizden de şüpheliyim de

Anormal olan kısım şu. Arabada alkol alan bu adamlar, alkollü bir şekilde trafiğe çıkacak demektir sonuçta.

E tamam çocuksuz evlilikte zinayı ispatlamadan da olsa boşanma hakkınız varken neden boşanmıyorsunuz?
Ya hu ben boşanmayacağım demedim ki. Benimde içime sinmiyor unutamıyorum da affedemiyorum da eskisi gibi olamıyorumda sadece bu süreçte onun hali tavrı değişimi terapistin söyledikleri kafamı karıştırdı ve size yazdım. Yaşayan var mı merak ettim.

Valla zor bulursunuz sizin gibi affetmeye çalışıp seviyorum diyeni. Ancak kadının gidecek yeri geliri yoksa çeker. Ama mesleği olan bir kadın bu muameleyi çekip oturmaz. Biraz aklı olan kimse pavyona gidip tinderda gezen adama şans vermez

Hem çift terapisine gidiyoruz hem bireysel terapiye gidiyorum. Bireysel terapistimden çok memnunum. Aslında bendeki birazda sevgiyle karışık bağımlılıkmış bunu da farkettim. Başta daha kötüydüm gerçekten o halimi görseniz döverdiniz heralde beni sizden öyle bi vibe aldım ama gerçekten şu an psikolojik olarak kendimi daha iyi ve güçlü hissediyorum. Kaygılı bağlanma stiline sahipmişim. Kendi hatalarımı da gördüm aşırı fedakarlık yapmışım kendimi bi yalana inandırmışım. Çift terapistimizden nefret ediyorum sanki olayların üstünü kapatıyormuş gibi bi hali var verdiği önerilerde hiç mantıklı gelmiyor

Onu izletiyorlar. Bizim kapının önünde trafik kazası olmuştu. Marketten rica ettiler kameradan izlediler. Normalde yasal olarak haklısınız da pratikte insiyatif alan gördüm.
Bu konu vesilesiyle de böyle bir konuda kimsenin inisiyatif almaması gerektiğini konuyu okuyan herkes görür umarım.

Bence de, terapist yok. Ya arkadaşlarına ya da kuzenlerine falan soruyor. Avukat tanıdıklarıma sordum diyor, ikisinin de kanundan yasadan hukuktan haberi olmayan avukat olması tesadüf mü? Affetmiş ama dışarıdan da onay bekliyor. Erkektir yapar, hepimiz geçtik bu yollardan, yuvanı bozma, elalemin kadınlarına kaptırma kocanı... Bunları okumak istiyor. Biri de gelsin karısı yakalamadan önce pişman oldum affet desin.

Konu sahibi, her aldatılan kadına yazdığımı yazayım. Gidin bir jinekolojik muayene olun testler yaptırın. Siz o gün yakaladınız ama belki öncesi vardır bu işin. Size hastalık bulaşıp bulaşmaması umurunda değil adamın.

Bu olayları öğrendikten sonra eşinizle aynı yatakta uyumaya devam ettiniz mi; fiziksel ve cinsel paylaşımınız oldu mu ? Olduysa affetmişsiniz demektir zaten.

Kafeye gidip kartımı kaybettim yanımdakilerden şüpheleniyorum polise gitmeden önce emin olmam lazım dedim zor da olsa izlettiler
Kafe sahibi de akıl noksanlığı yaşıyordu değil mi siz kamera kaydından fotoğraf çekerken.

Kafe sahibi size bu görüntülerde siz yoksunuz da demedi; siz ve arkadaşlarınızı göremiyorum vb de demedi değil mi ? Hangi kafe bu ?

Ya hanımlar boşverin amaaaannnnnnn burda bu arkadaşa vereceğimiz desteğe ayırdığımız zamanı gidip de 10 dakika yürümeye ayırsak yaza kadar 2 kilo falan belki verebiliriz, en azından kendimize faydamız olur

Biz ne dersek diyelim bu evlilik sürecek. kocasını affetsin ya da affetmesin ona hizmet etmeye devam edecek. kocasına temiz düzenli bir ev tertip etmeye, donlarını yıkamaya, hem de işte çalışıp kendi maddi yükünü de kendi çekmeye devam edecek. adam da mis gibi hizmetçisiyle yaşamaya devam edecek. bu hikayenin kazananı zampara koca olacak.

aldatılan kadın da ilk aşkım ilk erkeğim aman dünyada başka erkek kalmadı ben erkeksiz de yaşayamam, en iyisi bu adamla yaşamaya devam edeyim diyecek

Satın almadan da çok güzel mesajlasılıyor. Zamanında kullandım ordan biliyorum. Paralı uygulaması da şöyle sizi beğenen profilleri direkt görebiliyorsunuz ayrıca km sınırı olmadan eşleşebiliyorsun. Parasız olursa kaydır kaydır ancak eşleşirsen denk geliyorsun.

Anormal olan kısım şu. Arabada alkol alan bu adamlar, alkollü bir şekilde trafiğe çıkacak demektir sonuçta.

Ya direksıyondakı alkolsuz kalıyor ya da tekte bırakıyordur.

Peki mantıklı ve güzel bir şey mi bu ? Alkol var mı, var. Yetişkin, iş güç sahibi insanlar herhangi bir mekanda hesap ödemek istemiyorlarsa bunu sokakta, bir araba içinde vs yapmak yerine içlerinden birinin evinde toplanarakta yapamazlar mı ?

Ayrıca siz parkta yürüyüş yaparken, park etrafında yaklaşık 10 aracın içinde oturup alkol alan insanlar olması da son derece rahatsız edici.

Hangi zamanında kullandınız ben hâlâ kullanıyorum, ücretsiz mesaj atamazsınız sadece eşleşme olur.

öncelikle büyük geçmiş olsun çok üzüldüm. hayat sınavlarla doludur ve bu da bir sınav hangi yönü seçeceğiniz kendi elinizde ama buradaki bazı kişiler çok net yorumlar yapıyorlar ve büyük konuşuyorlar tabi Allah yine de onları bu durumlara düşürmesin ama akla gelmeyen şeyleri yaşayınca insan ne olduğunu şaşırıyor. diğerleri gibi kendinize ben salağım muamelesi de yapmayın salak değilsiniz iyileşmeye çalışıyorsunuz ve kırgınsınız. ben de elbette iyiliğinizi isterim dışardan sizin iyiliğinizi görmek kolaydır dahil olmadığımız bir ilişki dahil olmadığımız dinamikler ayrıl geç demek kolaydır ama içini siz bilebilirsiniz. sürdürmeye çalışırsanız da bu da sizin kararınız belli mi olur belki hiç bir zaman içinize tam sinmeyecek ve bi an gelince boşanmak mantıklı yapamıyorum diyip boşanacaksınız.tek tavsiyem hızlı bir kararla çocuk yapmamak gerektiği.daha eşinizi tam affedemeden bir de çocuk gibi devasa bir duygu bombardımanına kendinizi sokup yıpratmamanız umarım her şey gönlünüzce olur ve mutlu olursunuz. Allah büyüktür yaşanan her şeyin bir sebebi vardır ders almasını bilene. yoksa alamadığımız ders için aynı şeyleri tekrar tekrar yaşarız. buradaki bazı kişilerin verdikleri tepkilere de üzülmeyin sizi kendinizden başka kimse tanıyamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…