Aldatıldım ne yapacağımı bilmiyorum

aldığım terapide de bunları konuştuk. sizin düşündüklerinizi bende düşünüyorum ama şuanki çabası acaba gerçekten pişman mı hata mıydı boşluk muydu bunları düşündürttü bana. Belki aynı şeyi yaşayıp daha iyi olan çiftler vardır diye fikir almak istedim. yada boşa kürek çekmemem gerektiğini görmek istedim. terapistte bir kere aldatan bir daha aldatır diye bişey yok gerçekten pişmansa aldatmayabilir dedi
Bi defa yapan hep yapar düşüncesine katılmıyorum,Belki yine yapacak,belki de gerçekten pişman bilemeyiz..Bunun cevabı sizde..

Ya zaten adam kafede kızla kahve içip sohbet edecek, kafalayacak. Orda hunharca sevişecek hali yokya. Nerden biliyosunuz pavyoncu arkadaşlarının birinin evine 1 saatliğine götürmediğini. Neyse ilk aşkınızmış ondan bu kadar konduramayıp kör olmuşsunuz. O ayrılmadan siz ayrılamazsınız zaten. İnşallah verdiğiniz konfor hep tatlı gelir de ilerde bir gün aşık oldum deyip alıp valizini çıkmaz. Bu arada kınamıyorum malesef örneklerini çok gördüm.

Cidden bacim seni aldatan adami seviyorum diye affettinmi? Bence her insanin kendisine saygisi olmali. Bir sure sonra esininde sana saygisinin kalmayacagini dusunuyorum. Ama tabi yinede senin hayatin.

Tinder pahalı bir uygulama, kimse çay kahve içip laflasin diye satın almaz, satın almadan mesaj yazılmıyor zaten. Konu sahibi de farkında adamdan hayır yok ama belli çok sevmiş emek vermiş guvenmis.. adam onu hak etmiyor.
Tinderdan düz mesaj yazmak parali mi oldu ya?

Okadar basite indirgemissiniz ki yaptıklarını iki ay sonra emin ol yapmasaydin affetmeseydin yüzsüzlügune baslayacak.Hayat sizin karar sizin artık aldatırsa da size yakalanmamak için gereken önlemleri alacaktır tecrübe etmesine siz izin verdiniz çünkü şimdi daha profesyonel aldatacak.Aldatmasa bile siz ömür boyu bu şüpheyle yaşayacaksınız ..

Herkese merhaba. Eşimle 5 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik 6 yıldır evliyiz. 4 yıldır doğu illerinden birindeydik. Tayinimiz ikimizinde memleketi olan Ankaraya çıktı ve 8 aydır burada yaşıyoruz. Onunla küçük yaşta tanıştık ve beraber büyüdük. Ankaraya geldikten sonra buradaki bekar arkadaşlarıyla çok takılmaya başlamıştı bende doğudan geldik biraz arkadaşlarıyla vakit geçirsin diye çok karışmıyordum. Zaten ikimizde birbirimizi hiç kısıtlamazdık. Ama bir gün rüyamda onun beni aldattığını gördüm aynı akşam bi kız onu aradı ve sonra öğrendim ki whatsapta gizli kod kullanıyormuş. Sonra telefonunu kurcaladım daha da fazlasını öğrendim 1 ay içerisinde benden gizli pavyona gitmiş meyhaneye gitmiş yakaladığım hafta tinder indirmiş bir kızla görüşmüş iki gün üst üste. Sonra kızın kuzeniyle aynı mesleği yaptığını öğrenince kızla görüşmeyi kesmiş zaten ertesi gün ben yakaladım herşeyini. Cinsel bir durum yok bulduğum tüm deliller sonrasında sadece kafede kahve içmişler. Banka hesaplarına baktım kafede kamera kaydını izledim. Tüm delilleri önüne koydum ne yapacağımı bilemedim bizim aramızda aldatmayla ilgili bir konu bile olmamıştı hiç aldatıldığımda ne yapacağımı bilmiyordum. Çok boşanıcam dedim ama bir türlü sevgimi yenip kenara koyup yapamadım. Başlarda yakalandığına pişman oldu bence biraz pişkindi ama şimdi çift terapisi alıyoruz ben bireysel terapi alıyorum çok uzun süre kendime gelemedim ani şekilde kilo verdim yemek yiyemedim sanırım şuan gerçekten yaptığına pişman çok çabalıyor aşırı anlayışlı hep beni toparlamaya çalışıyor hala hiç bişey çıkmıyor aklımdan. Onu affetmeyeceğimi söyledim bazen ayrılığın eşiğine geliyorum ama sonra bir hareketiyle kalbim ısınıyor. Ailem arkamda maddi gücüm var mesleğim var ona mecbur olduğum bir durumda yok sadece sevdiğim için koparamıyorum bitiremiyorum. Bazen diyorum ki keşke bişey yapsa da şimdi bana bahane olsa. Aslında elimde dünyanın en büyük sebebi var boşanmak için ama sanırım olayın soğumuş olması durduruyor beni. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten pişman olmuş olabilir mi? Bir daha yaşar mıyım aynı şeyi? Bana beni çok sevdiğini söylüyor sürekli. Sevmesem bu kadar uğraşmazdım bende kendi hayatıma bakardım ama çok pişmanım sana bunları yaşattığım için, mutlu giden evliliğimizi mahfettim bizim hiçbir sorunumuz yoktu diyor. Kimseyle ne duygusal ne cinsel bişey yaşamadım sadece boş muhabbet ettim diyor. Sen beni affetsende ben kendimi affetmiycem bazı söylediğin şeyler bana çok dokundu diyor. Ve gerçekten bizim ne cinsel ne de sevgi anlamında hiç bir sorunumuz yoktu ben tüm fantazileri gerçekleştirmeye açıktım. Ev işi yemek vs. Bunlar zaten bahane olamaz ama herkes yaptığım işe hazırladığım sofraya övgüler yağdırırdı. Kendimde gördüğüm tek suç ona çok değer vermiş olmam belki haketmediği sevgiyi verdim onu dünyamın merkezine koydum o da kendini bişey zannetti. Gerçekten bizim ilişkimizde elle tutulur hiç sorunumuz yoktu. Neden yaptı bilmiyorum o da bir neden söyleyemiyor. Ama çok çaresizim hayatıma giren ilk ve tek erkekti şimdi bişeyleri bitirmek çok zor. Bitirmeli miyim onu da bilmiyorum? Bi yanda kafamdakiler bildiklerim bir yanda kalbim var…
Sizde bir erkekle tinder dan tanışıp boş Muhabbet edin bakalım. Sizi yanında kaç saat tutacak? Sizi Elaleme rezil edip boşardı. Bu arada ilk fırsatta sizi tekrar aldatacak

Valla 17 yıllık hukukçu olarak söylüyorum bir aldatan hep aldatır. Zira karısını aldatıp, karısı bosanmak istedi diye gerçekten canına kıyan, günlerce yoğun bakımda kalan, bu yüzden ikinci şansı alan ama iki sene içinde tekrar aldatan adam biliyorum. Kaldı ki kocanızın gerçek pişmanlığı bile yok. gerçek tepki olaydan hemen sonra alınan tepkidir. Adam akıl almış belli l, sadece hukuken haklı konuma gelmek için zaman kazanıyor. Altı ayı geçince hukuken hiç bir şey yapamayacaksınız. Adamda kusurlu hareketinin maddi manevi bütün yüklerden kurtulmuş olacak. Kaldı ki size kırk yalan söyleyerek başka kadınlara koşan üstelik bunu birçok defa siz yakalayana dek yapan adam pişman falan olmamıştır.
Size bir büyük tavsiyesi bu hayatta kimseye size vermeyeceginden emin oldugunuz ikinci bir şansı vermeyin.
Cinsellikle ilgili bir kanıtım olmadığı için zina davası açamayacağımı söyledi avukatlar. Bu durumda delillerimin bir geçerliliği var mı?

Cinsellikle ilgili bir kanıtım olmadığı için zina davası açamayacağımı söyledi avukatlar. Bu durumda delillerimin bir geçerliliği var mı?

Avulat deliliniz olmadığı için zina davası açamayacağınızı mı söyledi?
Bakın şu işe ya. Koskoca avukat da zina davası diye bi şey olmadığını bilmez mi ya? Siz sen iyisi avukatınızı değiştirin.
Şimdi size avukat kafedeki görüntüleri direkt olarak kullanamayacağınızı, savcılık kanalı ile edindiğinizde ancak dosyaya ekleyebileceğiniz de söylememiştir.
Hadi sen tostunu yiyip dersine geç, ablacım.

Avulat deliliniz olmadığı için zina davası açamayacağınızı mı söyledi?
Bakın şu işe ya. Koskoca avukat da zina davası diye bi şey olmadığını bilmez mi ya? Siz sen iyisi avukatınızı değiştirin.
Şimdi size avukat kafedeki görüntüleri direkt olarak kullanamayacağınızı, savcılık kanalı ile edindiğinizde ancak dosyaya ekleyebileceğiniz de söylememiştir.
Hadi sen tostunu yiyip dersine geç, ablacım.
Evet zina davası olması için cinselliği kanıtlar bir otel kaydı vs. gerekiyormuş. benim elimdeki deliller ile (arama kayıtları, kafedeki görüntü ve mesajlardaki aldattığına dair beyanları, tindera kayıt oluşturma tarihi, pavyonda yaptığı ödeme) bunlar evlilik birliğinin temelden sarsılması gibi bir gerekçeyle dava açabileceğimi söyledi. Avukatın dediğini söylüyorum.

Evet zina davası olması için cinselliği kanıtlar bir otel kaydı vs. gerekiyormuş. benim elimdeki deliller ile (arama kayıtları, kafedeki görüntü ve mesajlardaki aldattığına dair beyanları, tindera kayıt oluşturma tarihi, pavyonda yaptığı ödeme) bunlar evlilik birliğinin temelden sarsılması gibi bir gerekçeyle dava açabileceğimi söyledi. Avukatın dediğini söylüyorum.

Medeni hukukta zina davası adında bir dava yok.
Ayrıca yasa dışı yılla elde edilen güvenlik kamerası görüntüleri dava dosyasında kullanılamaz.
İnsanları kandırmayı bırakın.

Zina suç değil ki? Zina davası diye bir şey yok diye biliyorum ben. Boşanmada kusur olur , zinayı kanıtlarsanız tazminat hakkınız olur da ayrıca zina yaptı diye bir dava olmaz. Zina suç değil sadece evlilik bitirmek için karşı tarafın kusuru olarak geçer.

Cidden bacim seni aldatan adami seviyorum diye affettinmi? Bence her insanin kendisine saygisi olmali. Bir sure sonra esininde sana saygisinin kalmayacagini dusunuyorum. Ama tabi yinede senin hayatin.
Hayır affetmedim ona da hiç seni affettim demedim. hatta boşanmak istediğimi söyledim ama hiç denemedik terapi alalım ben seni seviyorum vs. dedi bende bir şans vermek istedim ne yapabileceğini görmek istedim. Daha önceki mesajlarda da yazdım o bana bunu yapmış olsa da ben onu severken yaptı o yüzden bir anda kestirip atamadım. Şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum mental olarak daha iyiyim ilk başta ayrılsaydım daha zor atlatabilirdim şimdi en azından daha iyi hissediyorum kendimi

Ayrıca yasa dışı yılla elde edilen güvenlik kamerası görüntüleri dava dosyasında kullanılamaz.
Ya niye insanları kandırayım avukatların söylediğini söylüyorum.Zina davası demem yanlış bir ifade olmuş olabilir. Türkiyede onun bu yaptıkları zina olarak kabul edilmiyormuş öyle söyleyeyim. kamera kaydını bana vermediler zaten ben izlerken fotoğraf çektim sadece bunların delil olarak kullanılamayacağını da biliyorum. 6 aylık sürecimiz henüz bitmedi ama bu süreçte dava açacağım

Ayrıca illa boşanmayı ispatlayarak boşanmanız gerekmiyor. Zaten kusurlu olan o, anlaşmalı boşanmayı teklif edersiniz. Ki bir senelik evlilik alt tarafı çocuk da yok. Paylaşacağınız mallar velayetler yok. Bir ev araba varsa anlaşırsınız karşılıklı boşanırsınız.
Bahane arıyorsunuz özetle kendinizi kandırmayın

ayrıca gidip kamera görüntülerini izlememin sebebi olayın şokuyla inanamamıştım gözümle görmek istemiştim. Delil olarak kullanırım diye bir amaçla yapmadım. ama bu süreçte çirkinleşirse izlenmesini talep edeceğim

Ayrıca illa boşanmayı ispatlayarak boşanmanız gerekmiyor. Zaten kusurlu olan o, anlaşmalı boşanmayı teklif edersiniz. Ki bir senelik evlilik alt tarafı çocuk da yok. Paylaşacağınız mallar velayetler yok. Bir ev araba varsa anlaşırsınız karşılıklı boşanırsınız.
Bahane arıyorsunuz özetle kendinizi kandırmayın
biz 6 yıldır evliyiz öncesindede 5 yıllık sevgililiğimiz vardı. Bişeyleri kabullenmem o yüzden bu kadar zor oldu. 18 yaşımdan beri hayatımda olan biriydi

biz 6 yıldır evliyiz öncesindede 5 yıllık sevgililiğimiz vardı. Bişeyleri kabullenmem o yüzden bu kadar zor oldu. 18 yaşımdan beri hayatımda olan biriydi
10 yıldır evliyim, bir de çocuk var. Tinderdan kız arayıp pavyon gibi rezil yerlere gitse şu saniye boşarım. Pavyon sizce nasıl bir rezalet ya. Nasıl bir açlık. Yani bu seviyede bir adamı hala seviyorum diyip yatağınıza almanız inanılmaz geldi bana.
Pavyona gitmek bence yapılacak en iğrenç şeylerden biri.

Back
X