Aldatıldım ne yapmalıyım

Aile yapınız ortada aldatma olsa bile mı ayrılığa musait değil? Zaten kimse ottan çöpten yuvasını dagitmaz,kimsenin aile yapısı durup dururken boşanmaya musait değil ki...
Sanki siz hala seviyorsunuz gibi geldi bana,toz da konduramadiginiza karşıdaki kadını sucladiginiza göre öyle olmalı...eşiniz cocuk mu ki onun suçu yok da kadın kandırdı yani... Allah hakkında hayırlısını versin.cok zor seni anlıyorum ama ya kabullenip unut,kabullenemeyeceksen başka yol yok üzgünüm

ben sineye ceksin demiyorum sizde pek bi meraklısınız masallah yuva yıkmaya
Bir yuva aldatılan kadın boşanmak istediği zaman değil.. O ş.refsiz koca aldattığı zaman yıkılır.. Şunu bir türlü anlayamadınız!!!

Demek aldatılmak her kadının kaderı okumakla ilgisi yok namussuz hemcinslerimiz sağolsun kendi yuvasini yıktı yetmedi benim yuvama da yaydı pisliğini kahpe
Tamam bacım senin koca pür pak ah o kadın Yok mu o kadın pis kaka kadın . Bence boşanma sen ne diye boşanacaksın zaten (öyle bir kadın için böyle bir koca bırakılmaz ) şu konuşma tarzınız yüzünden haklıyırmış haksız olduğunuzu da bilin .

286e2e4f52129cfe73f3a62c763dd1e8.webp

Eşinizin sizi başka bir evli kadınla aldatmasına değil de, aldatildiginiz için ayrılmak istemenize mi karşı aile yapınız? Hayretler ediyorum...

Ihaneti kadına yükleyip hala kocanızı saf dışı bırakıyorsunuz. Eşiniz istemese kadın on takla atsa olmazdi bu ihanet. Önce kendi eşinizi eleştirin, sonra el kadınını.

Bir evlilik ya biter ya bitmez, ortası yok. Ne diyebiliriz?

Kadın boşanıyor madem, eşinizde sizi boşar. Yakındır. Onu bekleyin madem.

Gerçekten çok üzülüyorum,mesleğiniz var, evladiniz var, aileniz ne derse deyin, alin evladinizi, acın mahkemenizi, edin tazminat talebi, yavrunuzla hayatınıza bakın. Cehenneme çevirmek için bu kadar uğraşmayın...

Şu kafadan bi sıyrılın artık bi zahmet..
Kadının yaptıgını savunmuyorum savunulacak bi durumu da yok zaten neresinden bakarsanız bakın yaptığı şey kesinlikle yanlışş .
Fakat evlenirken hastalıkta- sağlıkta, iyi günde- kötü günde yanınızda olabilmek için size evet deyip sadakat göstermesi gereken kişi kim ??
Yani size karşı sorumlu olan kişi eşinizz !!
Ne kadar meraklıyız erkekleri masumlaştırıp hemcinslerimizi yaftalamaya...
Eşiniz sizi aldatmayı kafaya koyduysa evli olmasına lüzum yok bekar bir kızı bekarım diye de kandırabilir. O zamanda hiç bir şeyden haberi olmayan bi kızı suçlayabilecek misiniz?
Bunu bu şekilde düşünen zihniyet mini etek giydi diye tecavüzcüsünü tahrige teşvik ettiğini düşünen zihniyetle ortak noktada buluşur.
Sorunuza dönersek iki seçeneğin var ya boşanacaksın yada hiç bişey olmamış gibi devam ve sonrasında peşi sıra gelen aldatılmalar tabikide
Ekonomik özgürlüğü olan bayanları anlayamıyorum ben orada o adamla evli olup o sıkıntıyı çekerken ailem arkamda durmuyorsa afedersiniz de umrumda olmaz açıkçası evladını düşünen aile yeri geldiğinde arkasında durmayı bilmeli ne malum yarın öbür gün sizi ve çocuğunuzu ortada bırakmayacagı ?O zamanda mı boşanma diyecekler??

Hıc bırsey anlamadım gercekten.Ayrıca neden sadece kadına bela okuyorsunuz,ona karsılık veren esınızın hıc mı sucu yok,asıl onu Allah bıldıgı gıbı etsın.Hadı sızın hatrınız yoktu,ona verdıgınız evladında mı hatrı yoktu.Pes vallahı pes.Ayrılın dıyemem ayrılmayın da dıyemem ama sunu net soyleyebılırım,bu olay tekrarlayacaktır bence.Zına esınızın damagında bır tat bırakmıstır,artık seytan sureklı durter.Allah hıdayet versın her ıkısıne de.Sıze ıse sadece yuregınıze ferahlık dılıyorum Rabbımden,boyun egmeyın...

Her erkek aldatir dedikleri dogru sanirim kimi bunu gercek anlamda yapiyor kimi akliyla kimi gozleriyle. Ben evli biri degilim ama evli birinden duydugum kendi deneyimini aktaracagim size; aldatildigini ogrenen kadin hemen ayrilmak veya bosanmak ister (hangisi net hatirlayamadim ama sonucta ayni kapi) adam severek evlenmistir ve esini kaybetmekten cok korkar bu yuzden yalvarir ayrilmamak icin ve belki yemin bile etmistir bir daha olmayacak diye. Boylece son bir sans taninir adam da asla bir daha cesaret edemez tekrarina

Telefon görüşmeleri mesajlar sosyal medya ve resimler ne yazık ki işin yatak boyutu da var eşim e öğrendiğimi söyleyince pişman olduğunu öyle bir kadın için yuvamız in yıkılmasını istemediğini hata ettiğini söyledi ve tövbe edip namaz kıldı ben hala takip ediyorum eskisi gibi görüşme yok yani bir defaya mahsus bir olay ama tekrarlar mi diye yine takibe aldım bu nedenle bebeğimin Babası büyümesini aile ortamından uzak kalıp daha kötü olmasından dolayı susmayı tercih ettim ama istersem şimdi mahkeme ye gider o kadına da kocama da hakkettiği ni yapmayı bilirim sonuçta üniversite mezunu ekonomik gücü olan bir insanım ama eşim pişmanlık duyunca beklemeye aldım kendimi aynı hatayı tekrar yakalarsam boşanırim dedim zaten
Meslegin varsa maddi gucin yerindeyse ne diye duruyorsun ki bir de yatak mevzusuda gecmis.Inan benim maddi gucum olsa meslegim olsa bir dk durmazdim.Benim basimada geldi tabi sadece telefonda mesajlasmislar hemen yakalfim Allah korusun yatak mevzusu olsaydi bir dk bile durmazdim.Tabi aldatmanin yatagi mesaji olmaz.Senin sartlarinda musait peki bir sey sorucam esinle ayni yataga tekrar nasil girceksin?

Yapmayın sizi aldatan saygı duymayan bir erkekle elalem neden aile baskısı ile sürdürmeyin bebeğinize de yazık cidden durumunuz müsait ise ayrılın. Sevgi güven olmadan ilişki yürümez allah öyle evli bekar farketnez evli adamlarla birlikte olanların belasını versin bu nedir ya . Çocuklu bir kadın birde evli adamla kıyamet kopsa yeridir

Nasil bir çözüm uretelim zaten bosammayacaksiniz erkeğin elinin kiri mi diyelim !!!

Back
X