Aldatıldım ne yapmalıyım

Her erkek aldatir dedikleri dogru sanirim kimi bunu gercek anlamda yapiyor kimi akliyla kimi gozleriyle. Ben evli biri degilim ama evli birinden duydugum kendi deneyimini aktaracagim size; aldatildigini ogrenen kadin hemen ayrilmak veya bosanmak ister (hangisi net hatirlayamadim ama sonucta ayni kapi) adam severek evlenmistir ve esini kaybetmekten cok korkar bu yuzden yalvarir ayrilmamak icin ve belki yemin bile etmistir bir daha olmayacak diye. Boylece son bir sans taninir adam da asla bir daha cesaret edemez tekrarina

yav he he..
hayırdır öldü mü bu adam?nereden biliyorsunuz cesaret edemediğini?
güven tek kullanımlıktır, bir kere yapan tekrarlar.

Mesleğin var çalılıyorsun neden boşanamıyorsun?

niye boşanamıyorsun. zaten 2 alternatifin var ya boşanacaksın yada yutup oturacaksın. 3. bir yol yok ki.

çalışan bir kadınsın
işin var, paran var ama boşanmak istemiyorsun
senin için ne yapabiliriz ki
oturup hep birlikte diğer kadına beddua mı edelim
bide şunu unutma ki suçlu olan o kadın değil senin kocan!
artık toplumca bir şunu kabullenirsek daha iyi olacak sanki

Mesleğiniz var, çalışıyorsunuz ama boşanamıyorsunuz. Neden?

Neden boşanamıyorsunuz?

Koca deliliğinden niye olacak! Başka bir tanısı yok bu işin.

Yine mi kandırılan bir kociş, ayartan "fahişe" kadınlar ve #kocamadokunmaühühü içerikli mağdur kadın konusu yahu? Gerçekten daraldım bu adamlara 3 yaşında çocuk muamelesi yapılmasından. Ailesinde yokmuşmuş boşanamazmışmış, cesaretim yok deseniz daha çok takdir ederdim. O "kandırılmış" zannettiğiniz güya masum kocişkolarınız sizi suya götürür susuz getirir haberiniz yok.

Kabul ettikçe daha çok aldatılacaksınız, başka kadınları yatağa atmak için binbir takla atan çok sevgili kocişiniz o kadınlara gösterdiği saygının çeyreğini bile size göstermeyecek, o kadınlara ettiği iltifatların binde birini bile size söylemeyecek, sustukça ağlayacaksınız. Kendinize değer vermedikçe asla değer görmeyecek, böyle bir hayat sürmeye kendinizi mahkum eden sadece siz olacaksınız.

Bosanmayin o zaman zaten. Madem susup oturmayi denemissiniz tekrar deneyin, eminim bu kez basarirsiniz.
Tekrar olmamasi icin de cozum basit, esinizin cevresinde kadinlarin dolasmasina engel olun yeter. Ayartan (!) olmazsa adamin sadik olma garantisi var!
Hep kizardim ters mesaj yazanlara ama bazen aksi mumkun degilmis.

Telefon görüşmeleri mesajlar sosyal medya ve resimler ne yazık ki işin yatak boyutu da var eşim e öğrendiğimi söyleyince pişman olduğunu öyle bir kadın için yuvamız in yıkılmasını istemediğini hata ettiğini söyledi ve tövbe edip namaz kıldı ben hala takip ediyorum eskisi gibi görüşme yok yani bir defaya mahsus bir olay ama tekrarlar mi diye yine takibe aldım bu nedenle bebeğimin Babası büyümesini aile ortamından uzak kalıp daha kötü olmasından dolayı susmayı tercih ettim ama istersem şimdi mahkeme ye gider o kadına da kocama da hakkettiği ni yapmayı bilirim sonuçta üniversite mezunu ekonomik gücü olan bir insanım ama eşim pişmanlık duyunca beklemeye aldım kendimi aynı hatayı tekrar yakalarsam boşanırim dedim zaten

Dikkat edin de aldatmaya dayanarak acacaginiz bosanma davasının süresi kaçmasın...

Ayrıca mahkeme için bir yıl var demişsiniz. Neyi kastettiginizi anlayamadım.

yav he he..
hayırdır öldü mü bu adam?nereden biliyorsunuz cesaret edemediğini?
güven tek kullanımlıktır, bir kere yapan tekrarlar.
Hata bir kere yapilir tekrari tercih olur. Herkes bunu tercih edecek diye bir sey yok. Kimi affeder kimi siler bu da herkesin kendi karari. Soru soranin da kafasini karsitirmaya gerek yok kendi icinize donun ic sesinizi dinleyin ve yapin.

Koca deliliğinden niye olacak! Başka bir tanısı yok bu işin.
bu dünyada eşimi herşeyden çok severim
benim için annem, babam, kardeşlerim ve eşim
onlar için yapamayacağım hiç birşey yoktur
ama eğer beni kaybetmeyi göze almışsa onsuz yaşamayı da bilirim
üzülüyorum gerçekten bizleri ailelerimiz neden meslek sahibi yaptı
hayatta her bir şeyi sineye çekmeyelim diye
eski kadınlar gibi kaderimiz bu deyip oturmayalım diye
ama ne diyelim konu sahibi kendisi bilir
içine sindirebiliyorsa boşanmasın

Telefon görüşmeleri mesajlar sosyal medya ve resimler ne yazık ki işin yatak boyutu da var eşim e öğrendiğimi söyleyince pişman olduğunu öyle bir kadın için yuvamız in yıkılmasını istemediğini hata ettiğini söyledi ve tövbe edip namaz kıldı ben hala takip ediyorum eskisi gibi görüşme yok yani bir defaya mahsus bir olay ama tekrarlar mi diye yine takibe aldım bu nedenle bebeğimin Babası büyümesini aile ortamından uzak kalıp daha kötü olmasından dolayı susmayı tercih ettim ama istersem şimdi mahkeme ye gider o kadına da kocama da hakkettiği ni yapmayı bilirim sonuçta üniversite mezunu ekonomik gücü olan bir insanım ama eşim pişmanlık duyunca beklemeye aldım kendimi aynı hatayı tekrar yakalarsam boşanırim dedim zaten
Nasil o insanla ayni yatagi paylsiyorsun artik :S o kadini arzuladi dokundu optu bilmem ne yapti detaylaei dusundukce benim midem bulaniyor. Ayy Allah kimseye yasatmasin. Ben tekmeyi basardim. Pişmanlıktan gebersin isterse

Boşanmak istediğimi söyledim eşim çocuğu zorla alıp öldürmekle tehdit ediyor
Bi b.k yapamaz. Cocugu oldurecegine gitsin pismanliktan ölsün sanki sen onu baska kadina yolladin manyakmi ne. Oyle asmakla kesmekle olmuyo o isler. Adam olup arkandan is cevirmeseydi

Arkadaşlar inanın tam bir karmaşa içinde yim hepinize teşekkür ederim cevap verdiğiniz için fakat 4 buçuk yıldır bitmedi çilem dayak yedim küfür yedim hakaret e maruz kaldım ve aldatildim elimde kanıt var bugün kesin olarak ayrılmayı kafam a koydum anneme söyledim annem bebeğin var diyor ama bebeğimin mutsizvbir ortamda büyümesi ne razı değilim eşim ne yazik ki o kadınla hala görüşü yor boşanmak istediğimi söyledim öldürmek le tehdit ediyor eminim benim yerimde kim olsa çoktan boşanmış ti bende boşanmak istiyorum koca meraklısı falan değilim ama ikisini de polise yakalayıp tutanakla boşanma davası kadına da tazminatı açmayı düşünüyorum

Çünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum

Aile yapımız ters diye bir şey yok, gururunuzu ayaklar altına almaya değmez, böyle bir durumda boşanmaya laf edecek aileye de aile demem ben.

Back
X