- 1 Ekim 2017
- 176
- 59
- 13
- 38
Canim cazip olan sey yasak oluşu onu anlatmaya çalışıyorum yani bu kadının kocasi ve diğer kadın ortadan yasaklar kalktiginda da mutlu olmayacaklar çünkü yasak bitiyor adam höduk moduna kadında sıradan bir kadına dönüşüyor ve kimse mutlu olamıyor ben bunun farkındayım yoksa karşıdaki adam karısını boşamamış falan oyuzden vazgeçmedim eğer bosasaydi gözümü karartirdim dedim ama sonu yinede mutsuz biteceginin bilincindeyim onada dedim biz senle evlensek bile sonsuza kadar güvenemeyiz birbirimize.cunku ikimizde sadakatsiz davrandık. Canım beni engelleyen tek şey allah korkusu.yoksa düşündüğün gibi değil inanAcılı yuvası yıkılan bir kadının konusunda senin yasak aşkın cazibesinden bahsetmen felan çok itici geldi, her ne kadar kendi açından düşünsende seni sütten çıkmış ak pamuk gibi görmeycem, ilişkin bitti çünkü karşı taraftaki erkek seni daha fazla kullanmak istediği için bitti, sen vicdanen pişmanlık yaşayıp bitirmedin o sebeple benim için masum değilsin..ha yinede yuvanın yıkılmaması iyi birşey belkide birgün gerçekten ama gerçekten pişman olur tövbe edersin o zaman benim için diğerli bir insan olursun, şuan mecburiyetten hal almış şekliyle değerli değilsin,...