bacım adresı ver ben o kadına gostereyım gununu , costum valla
o sekreterın anasını babasını erkek kardesını arar lafımı verırıdım. mahkemede acar. bır donuyla damı bırakırdım. allahım yarabbım ne kadınlar varya. o kocan acaba bu kadar basıt bır kadıla bırlıkte oldugu ıcın uzgunmu cok merak ettım.
evınde kendısını bekeleyen karısından daha mı temız gorunuyor gozune . sabır valla.
bacım adresı ver ben o kadına gostereyım gununu , costum valla
:roflol: :roflol: birlikte tüm kk dalarıs delikafadulden
bütün maddı imkanları elınıze almaya calısın..bunun ıcın bosanma safhasını beklemeden kesınnlıkle bır avukatla konusun ve onceden alacagınız tedbırlerı alın..maksat onu dusurmek surunndurmek ...parasız kaldımıydı ne yanındakı bakar yuzune ne de baskası sunca yıldan sonra...kadınca gurur yaparak zaman kaybetmeyın ve akılcı olun yarın kafanızı cok vurusunuz..
eğer olay savcılığa giderse cep telefon kayıtlarını çıkartabilirsin evinde öyle... ayrıca muhtardan öğrenebilirsin sokak ismini fln verirlermi bilmiyorum ama..
ama sabırlı ve sakin olmaya çalış akıllıca hareket et birde yalnız kalma rica ediyorum
yaa hayırlı bir iş için fln dersennn verir ya da anlatır sen açık adresi alırsın bence :) biraz kurnazlık yapalım dimi :))) ama lütfen dikkat edin eğer durumunuz müsaitse bence avukat tutunn kök söktürün onlara..
yaa hayırlı bir iş için fln dersennn verir ya da anlatır sen açık adresi alırsın bence :) biraz kurnazlık yapalım dimi :))) ama lütfen dikkat edin eğer durumunuz müsaitse bence avukat tutunn kök söktürün onlara..
Hayatım vermiyo muhtarlar adresi öyle, çünkü kötülük yapma niyetiyle de arayan çok oluyormuş. Bizim muhtar söylemişti bir kere, kan davalısı mı gelmiyor, dövmek için olanı mı gelmiyor, karısı şiddetten dolayı kaçmış onu arayanı mı gelmiyor demişti. Tabii veren de vardır belki bilmiyorum ama yine de düşük ihtimal.
doğru söylüyorsun verme ihtimali çok az boşvar nasılsa bi şekilde bulurum. ev telefonu var nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?