• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım öcümü almak istiyorum

o sekreterın anasını babasını erkek kardesını arar lafımı verırıdım. mahkemede acar. bır donuyla damı bırakırdım. allahım yarabbım ne kadınlar varya. o kocan acaba bu kadar basıt bır kadıla bırlıkte oldugu ıcın uzgunmu cok merak ettım.

evınde kendısını bekeleyen karısından daha mı temız gorunuyor gozune . sabır valla.

bacım adresı ver ben o kadına gostereyım gununu , costum valla

bütün maddı imkanları elınıze almaya calısın..bunun ıcın bosanma safhasını beklemeden kesınnlıkle bır avukatla konusun ve onceden alacagınız tedbırlerı alın..maksat onu dusurmek surunndurmek ...parasız kaldımıydı ne yanındakı bakar yuzune ne de baskası sunca yıldan sonra...kadınca gurur yaparak zaman kaybetmeyın ve akılcı olun yarın kafanızı cok vurusunuz..

Son düzenleme:
o sekreterın anasını babasını erkek kardesını arar lafımı verırıdım. mahkemede acar. bır donuyla damı bırakırdım. allahım yarabbım ne kadınlar varya. o kocan acaba bu kadar basıt bır kadıla bırlıkte oldugu ıcın uzgunmu cok merak ettım.

evınde kendısını bekeleyen karısından daha mı temız gorunuyor gozune . sabır valla.

bacım adresı ver ben o kadına gostereyım gununu , costum valla

gerçekten destekleriniz için çok teşekkür ederim. elime bir kanıt geçirebilsem hepsini aynı anda yapıcam ama nasıl kanıt bulucam bakalım kadın tam bir şeytan aradım hiç umrunda değil ilk zamanlar kocama eşini ararım anneni ararım diye tehditlerde bulunmuş ama hiç bir haraket yok. bulucam bi şey nasılsa

bütün maddı imkanları elınıze almaya calısın..bunun ıcın bosanma safhasını beklemeden kesınnlıkle bır avukatla konusun ve onceden alacagınız tedbırlerı alın..maksat onu dusurmek surunndurmek ...parasız kaldımıydı ne yanındakı bakar yuzune ne de baskası sunca yıldan sonra...kadınca gurur yaparak zaman kaybetmeyın ve akılcı olun yarın kafanızı cok vurusunuz..

evet bende bunun için biraz bekledim çünkü bana çooooook borcu var hepsini ödeyemez zaten bu kadarda bekleyemem ama özellikle bir şey için zaman kısaldı bende bu arada en doğru olanla başlamak için araştırıyorum. artık bundan sonrası bencede gurur değil gurursuzluk olur

tesadüfen bu forumu okuyorum.
20 yaşındayım ve yaşadığım bir olayı size anlatmak istiyorum.

17 yaşlarındayken babam benim telime el koymuştu içindeki hattımla beraber..
ve kendisinin marketi vardır annemde yanında çalışır..

neyse bir gün ben markete gittim tele baktım arkadaşlarımdan msj geldiyse sileyim diye..

ama gördüklerimle şok oldum
bir kadınla babam dediğim bir insan msjlaşmış konuşmuş hatta ona kntler paralar ve bazı hediyeler göndermiş.

ilk başta abimlere anlattım olayı sonra annemde öğrendi..
ama ondan önce kadının ismini soyismini numarasını herşeyini aldık ve msjlarıda bir yere yazdık.

kanıt olsun diye.

sonra kadını abimler tehdit etti babamdan uzak dursun diye ama nafile kadın babama anlatır babamda
o kadının suçu yok sadece yardım ediyorum ona diye inkar edip durdu

olaylar hep büyüdükçe büyüdü

sonuç olarak o kadın şimdi başkasıyla evli
annem 35 yıllık *** eşinden ayrılmadı sırf başkasıyla evlenmesin hak sahibi olmasın diye..

sonrasında babam denilen şahıs bizim oturduğumuz arsanın yarsını ve evi sattı zar zor kendisinden aldık ve anlatamıyacağım çok şeyler yaşadık

gerçekten zor bir durum ama size söylüyeceğim sakın ama sakın kanıtları kaybetmeyin örneğin kadını aradığınızda bile ses kaydı alın kayıt yapan cep telefonları var.

ve yanınızda sürekli birileri olsun yalnız kalmayın
eşinizile yalnızken tartışmayın

ve o kadının evine yada başka bir yerine gitmeyi düşünürseniz bile yalnız sakın ama sakın gitmeyin
öfkeyle karar vermeyin
allah size sabır versin diyorum
ve kendi durumumla ilgili yorum yapılmamasını rica ediyorum
iyi günler.

arkadaşlar merhaba hepinize
öncelikle dün ufaktan annesine anlattım olayı tabi kadın küplere bindi. ama ben herşeyi tamamen elime geçirmeden(o kadınla ilgili) kocama hiçbişey söylememesini rica ettim. gerekirse bende senle kızın evine gelirim diyor.

aslında tek beklememin nedeni kızın ev adresi yarım bende yani sadece mahalle ismi var onu bir tamamlasam daha beklemem şimdi bir göüşme yapıcam c.tesi gerkirse bir kaç gün takip ettirip elime sağlam kanıt geçiricem. yoksa herşey itiraf edildi ama elimde bişey yok. sadece çıkarılırsa eğer tlf.kayıtları onlarda yetermi bilmiyorum

eğer olay savcılığa giderse cep telefon kayıtlarını çıkartabilirsin evinde öyle... ayrıca muhtardan öğrenebilirsin sokak ismini fln verirlermi bilmiyorum ama..

ama sabırlı ve sakin olmaya çalış akıllıca hareket et birde yalnız kalma rica ediyorum

eğer olay savcılığa giderse cep telefon kayıtlarını çıkartabilirsin evinde öyle... ayrıca muhtardan öğrenebilirsin sokak ismini fln verirlermi bilmiyorum ama..

ama sabırlı ve sakin olmaya çalış akıllıca hareket et birde yalnız kalma rica ediyorum

canım çok sağol zaten mahallesini biliyorum benimde aklıma geldi ama muhtardan bilmiyorum verirmi cep tlf.kayıtlaı için düşünüyorum bende ama sanırım bir avukattan yardım almak lazım

Muhtar söylemez bişey, hiç boşuna gitmeyin yani mantıken de söylememesi lazım zaten.
Siz avukatla konuşmadan hiçbir şey yapmayın bence, ters tepmesin sonra.

hepinize günaydın çıkış yapmadan kapatmışım makinayı dün
şimdi okudum mesajlarınızı evet bu adres konusunu bi şekilde halledicem. çünkü savcılık için lazım zaten. kahvekolik mesajını aldım çok teşekkür ederim sana hala özel mesaj atamıyorum yardımların için teşekkür ederim

yaa hayırlı bir iş için fln dersennn verir ya da anlatır sen açık adresi alırsın bence :) biraz kurnazlık yapalım dimi :))) ama lütfen dikkat edin eğer durumunuz müsaitse bence avukat tutunn kök söktürün onlara..

yaa hayırlı bir iş için fln dersennn verir ya da anlatır sen açık adresi alırsın bence :) biraz kurnazlık yapalım dimi :))) ama lütfen dikkat edin eğer durumunuz müsaitse bence avukat tutunn kök söktürün onlara..

şimdibi avukatla görüşücem. bunuda deniycem ama olmadı başka bir yol bulucam ama sonuçta bulucam inşallah

Hayatım vermiyo muhtarlar adresi öyle, çünkü kötülük yapma niyetiyle de arayan çok oluyormuş. Bizim muhtar söylemişti bir kere, kan davalısı mı gelmiyor, dövmek için olanı mı gelmiyor, karısı şiddetten dolayı kaçmış onu arayanı mı gelmiyor demişti. Tabii veren de vardır belki bilmiyorum ama yine de düşük ihtimal.

Hayatım vermiyo muhtarlar adresi öyle, çünkü kötülük yapma niyetiyle de arayan çok oluyormuş. Bizim muhtar söylemişti bir kere, kan davalısı mı gelmiyor, dövmek için olanı mı gelmiyor, karısı şiddetten dolayı kaçmış onu arayanı mı gelmiyor demişti. Tabii veren de vardır belki bilmiyorum ama yine de düşük ihtimal.

doğru söylüyorsun verme ihtimali çok az boşvar nasılsa bi şekilde bulurum. ev telefonu var nasılsa

doğru söylüyorsun verme ihtimali çok az boşvar nasılsa bi şekilde bulurum. ev telefonu var nasılsa

ev telefonu varsa kargo numarasıyla adresi alabilirsin belki .. falanca kargodan arıyorum arkadaslar adresinizi bulamamış gibi..bi dene istersen

Back
X