- Konu Sahibi sekerliturti10
-
Ah işte, demek tek geniş düşünen ben değilmişim. Yani çevreden böyle tepkiler alıyorum. Geniş düşünmek diyince yanlış anlamayın lütfen. Yani aşkta gurur olmaz denirya, aynen öyle işte. Onun gözünde zaten çok özgüven sahibi olarak görünüyorum, o yüzden ben en azından kendi içimde aşkımdan ölüyorken gurur düşünmek istemiyorum=( Ben şuan bir şey çaktırmadan onun ne yapacağını beklemek istiyorum. Ama zaten takıl takıl nereye kadar, telefonunu unutmasaydı bile benim gibi aramayan kızmayan rahat bir kız modunda olan birisi bile belli bir saatten sonra "biz neyiz" derdi herhalde.Sevdiğinizi anlayabiliyorum, bencillik demeyeceğim.
Çoğu erkek "telefonumu unutmuştum mesajlarımı karıştırmıştır şimdi bunu soruyor" diye olayları kronolojik sırayla hatırlayıp da komplike düşünemez bence.
Yani anlamaz onun için sorduğunuzu gibi geliyor ama..
Ama onu siz tanıyorsunuz tabii. Şimdilik bir şey sormadan ve aranızdaki bağı da koparmadan biraz bekleyin bence.
Belki sevgilisinden ayrılıp kafasını toplayıp sizinle konuşacaktır. Siz şimdi her şeyi bozmuş olursunuz konuşunca belki.
Biraz bekleyin isterseniz. Niyetini anlamaya çalışın derim.
Yok yanlış anlamadım, yani takılma derken işte illa evlenicez şeklinde giden bir ilişki değildi benim için. Beraber mutluyum gerisini düşünmedim hiç o an. Ancak onun takılma anlayışı farklıymış herhalde başka kızlar falan. İşte bu da hiç açıkça konuşulmadığı için böyle oldu, şimdi hesap soracak olduğumda alacağım cevap beni korkutuyor.işte onu diyorum tatlım illa benimle çıkar mısın demesi gerekmiyor siz zaten sevgili gibi olmuşsunuz :) takılma sözünü de kullanma anlamında demedim asla yanlış anlama aynen senin düşündüğün gibi ciddi değil anlamında dedim. en doğru kararı sen verebilirsin ama onunla konuşsan bunu açık açık iyi olur gibime geliyor
Aynen öyle, ben saf masum aşık, adam da zaten duygularımı bilmiyor ve onun da işine geliyor hesap sormayan kız. Zaten ah o gurur olmasaaaa, burda ağlıyorum size çok rahat anlatıyorum her şeyi, ana onun karşısında o kadar farklı ki durum. Aşık olduğumu çaktırmamak zaten baştan beri yaptığım şey, takılma olayını daha ileri götürmek istersem adam da kaçar gider diye korktum hepşimdi bu adı konmayan ilişkinizde masum taraf yani aşık olan taraf sensin,
adamın aşkından emin değiliz,
biraz olumlu düşünecek olursak, bu adam senden gerçekten hoşlandı ve hayatındaki diğer kızı
çıkarmaya çalışıyor,şimdi seçim senin, bu adama ''biz neyiz? bunun adını koyalım yoksa görüşmeyelim''
deme cesaretini göstermen lazım, adam kem küm ediyorsa yol ver gitsin,hayat senin hayatın istediğini yaşa ama
kadınlık gururu diyede birşey var canım.
Ayyy bu kadar mı aynı olur. resmen kendim yazmışım gibi hissettim. Cool görünüyorum ona şüphe yok, bana bunu kendisi defalarca söyledi. Ama ben üstüne düşüyor görünmemek için nasıl kasım kasım kasılıyorum, aramamak için kendimi tutuyorum. O da sanıyor ki kız çok cool, elini atsa ellisi, takılıyor falan işte. Yani öpüşmemek falan değil benim gözümde ağır durmak, aramayıp sormadığımda ağır duracakmışım gibi geliyor. O beni aradığında da inanılmaz mutluyum. Ki beni cool sansa bile öküz değil ise en azından ondan hoşlandığımı biliyordur. Takılmak da bu değil mi zaten, karşılıklı hoşlaşıyoruz ve görüşüyoruz işte. Onu istediğimi bile bile hala 4 aydır niye beklersin ki be adam. Aynen işte önceki ilişkilerimizden gelen bir şey var ve duygu konusundaki özgüvenim beni engelliyor. Ulaşılmaz olanın aşk olması da direk ben anlatıyor zaten. Ulaşamadığım için gözümde o kadar büyüdü ki, 10 gün aramadığı zaman, aradığı anda o kadar büyük mutluluk yaşıyorum. Takılma denen şeyden rahatsız değildim, kaybetmek istemediğim için zaten haftada 1 görüşmek falan benim için yeterliydi, önemli olan yanında iken mutlu hissetmemdi. Ancak şu telefon olayı berbat etti işi. Şimdi cesaretimi toplayıp "biz neyiz" sorusu lazım, resmen dürtüyor beni.ben seni o kadar iyi anlıyorum ki senin onu aramamaların aslında coolluktan değil sen ilgi istiyorsun, o seni aradığında daha iyi hissediyorsun diğer türlü sen arayacağın zaman acaba müsait midir şimdi üstüne düşüyorum zannetmesin, biraz da agır durmak istiyorsun belki bu şekilde baglanır diye. biraz kendimden biliyorum bi dönem ben de böyle özgüvenimin en zayıf olduğu dönemde böyle bir hata yaptım adam bana bi çiçek almadı ya o kadar istediğimi bile bile hep erteledi, ki çok şükür eli yüzü düzgün güzel de bi kızım ondan önceki ilişkilerimde hep ipleri elinde tutan taraftım hep dediğim olur el üstünde tutulurdum, benim hayatımdaki şahısla da arkadaşlar aracılığıyla tanışmıştım, refesansımız iyiydi, ben öyle düşünüyordum en azından o zamanlar ve adam inanılmaz cekingendi ilk öpüşmemizde tir tir titriyodu heyecandan, inanılmaz yakışıklı, mühendis ayrıca mastera da devam ediyordu çok kaliteli bi ailesi vardı babası doktor ama 2 sene önce vefat etmiş o yüzden psikolojisi bozulmuştu biraz hep kendimden verdim bekledim salak gibi 7 ay sürdü. ama o 7 ay benim özgüvenimden çok sey götürdü kendimi hep sığıntı gibi hissettim o ilişkide bana değerli olduğumu hiç hissettirmedi, çekingen yapısı yüzünden diye üstüne gitmedim ama kafamda kurmaktan benim psikolojim bozulmaya başladı yani adam benle ilgilense ben zaten soğuyup ayrılıcam belki ama yok, snra ayrılıcam dedim nasıl kıymete bindim anlatama. tabi ilişki normal seyrine dönünce adam da aynı moda döndü neticede bitti şükürler olsun bitti. o yüzden sen şimdi o sana biraz ulaşılmaz geliyor ve bunu aşk sanıyorsun, herkesin aşk anlayışı farklı kimi deli gibi sevilmek ister, kimi kaçanı kovalamak ister, kimi gizemli olanı seçer, kimi acı cekmeyi sever. sen eger cesaretini toplayıp dediğim türde bir konusma yapmazsan sen üzülüceksin, ya kazanırsın ya kaybedersin. bu riski almadığımız sürece yalnızca seyrederiz hayatı. ve emin ol hiçkimse vazgeçilmez değil sakın korkma senden vazgeçer diye dediğimi yap ki vazgeçilen değil vazgeçen olursun en azından.
İşte ben de onu anlamıyorum. Evet takıldık tamam da, demek ki takılma anlayışlarımız farklıymış. Ben başka adamlarla takılmadım o varken, görüldüğü üzere o takılmış başka kızlarla. Şu yaptığı her ne kadar hoş olmasa bile, yaşadıklarımızın bi sıcaklığı vardı. İste burda yazıyla anlatılacak bir şey değil ki bu, somut olarak anlatamazsınız ama aşk budur bence, aradaki elektriği sadece hissedersiniz, gözlerde bakışlarda vardır bir şey. Benim için bir anlamı vardı. Onun için de olduğunu düşünüyordum. Evet hala çaresizce şansım var mı diye düşünüyorum. Belki ileride o kıza yaptığını bana da yapacak, bilemeyiz ve emin olamam hiç. Ancak tek bildiğim onu sevdiğim, ve bunu yaşamadan ondan vazgeçersem pişman olurum.valla adam seninle takılmış baya
ciddi bi ilişki olmasa bile bütün yaşananların bi anlamı yok mu yani
hem seninle hem başka kızlarla olamaz bence
bildiğini söyle ve sebebini sor
ayrıxca da hala onunla şansım var mı diyosun
ben olsam öyle birini hayatımdan çıkarmaya çalışırdım
Nasıl garantici hem de.. Yüzüne baksanız asla anlamazsınız, zamanında kaç yıllık ilişkilerim oldu ama onlara bile bu adama güvendiğim kadar güvenmemiştim. Hani bazı insanların konuşmasından bakışından bi güven alırsınızya aynen öyleydi işte. Demek ki bu tipler bile çok rahat gizli kapaklı şeyler yapabiliyorlarmış. Çok emindim evet, onda olan şeyin adı aşk olmasa bile en azından hoşlanma olduğundan. Ama telefonu gördükten sonra özgüvenim sıfır oldu. Bu kadar durdum, bi süre daha bir şey çaktırmadan durmayı düşünüyorum. Bakalm kendisi bir açıklama ile gelecek mi. Gelmezse de zaten o kızı aldatma olayını göz ardı etsem bile, yıllarca takılacak halimiz yok bir sonuca bağlanmalıBaya garantici bi tipmiş.... yaptığı şey hiç masum değil kabul... ama bu kadar eminsen duyularının karşılıklı oluşundan sevgilisiyle senin aranda ikilemde kalmış belli ki.. yani sevgilisiyle ayrılışı bi seçim olmalı mantık olarak.. bu zamana kadar durdun durdun bence biraz daha bekle eğer sevgilisiyle senin için ayrıldıysa zaten bi süre sonra acılacaktır yok böyle saçmasapan devam etmeye kalkarsa bence yol ver gitsin!
.Ortada bir aldatma var mı bu kesin değil ki, benim erkek kardeşimin 1,5-2 yıl önce ayrıldığı eski kız arkadaşı hala mesaj atıyor seni seviyorum lüften bitmesin diyor profil resmine bakıp sevgilisiymiş gibi hesap soruyor... bazı insanlar gerçekleri kabullenemiyorlar belki bu kızda böylelerinden olabilir yada dediğiniz gibi ikinizi aynı anda idare etmişte olabilir.
Sen şimdi 1 hafta o aramazsa aramıyor musun???? Bence bu adamda senin gibi düşünüyordur bu kız benimle takılıyor:) Bence ona direkt sevgilisiymiş gibi davranmalısın ki zaten senin tarafından bakılınca öyle. O zaman anlarsın seninle niyetinin ne olduğunu. 2 günde bir falan ara sonra görüşelim de, beni ihmal ediyorsun falan de. Yani normalde ilişkilerinde nasılsan öyle olmaya çalış, sonuçta bu böyle gitmez diye düşünüyorum sonradan üzüleceğine şimdi ilişkine yön ver olmuyorsa inceliği yerden kopartırsın, hem belki normal bir ilişki yaşayınca adamın çekiciliği bile gidebilir.
Ah işte, demek tek geniş düşünen ben değilmişim. Yani çevreden böyle tepkiler alıyorum. Geniş düşünmek diyince yanlış anlamayın lütfen. Yani aşkta gurur olmaz denirya, aynen öyle işte. Onun gözünde zaten çok özgüven sahibi olarak görünüyorum, o yüzden ben en azından kendi içimde aşkımdan ölüyorken gurur düşünmek istemiyorum=( Ben şuan bir şey çaktırmadan onun ne yapacağını beklemek istiyorum. Ama zaten takıl takıl nereye kadar, telefonunu unutmasaydı bile benim gibi aramayan kızmayan rahat bir kız modunda olan birisi bile belli bir saatten sonra "biz neyiz" derdi herhalde.
Kesinlikle benim trip atmamamın en büyük sebebi de bu, öyle çiftler görüyorum ki ne kadar gereksiz şeyleri trip haline getiriyorlar. Ben gördükçe soğuyorum resmen. O yüzden de trip atma gibi bi huyum hiç olmadı, ha karşımdaki trip atsa onu da çekemem ben zaten. Daha çok arayıp sormasını istiyorum bu bir gerçek, ya da neden aramadın diyebilmeyi. Ama dediğiniz gibi ben zaten tripli yapıda bir insan değilim. Altı üstü biraz daha rahat davranmaya başlardım, sevgili olsaydık. Yani sevgili olsak şuankinden çok çok ekstra bir durum olmayacak, yine hemen hemen aynı seyirde devam ederdik mutlu mesut. Bunu bilmiyor olabilir. Bunun farkına varmasını nasıl sağlayabilirim ki.. Ya da genelde "tribe giren kız" seven kız olduğu için, benim onunla sadece takıldığımı düşünüyordur.Haklısınız. Bence erkeklerin "sevgili tribi" atmayan kızları veya tam adı olmayan ilişkileri sevmesinin sebebi önceki sevgililerinden yedikleri tripler. Yani ben de öyle çiftler görüyorum ki, gerçekten bu çekilir mi ya diye düşünüyorum. Sonsuza kadar yalnızlığa mahkum olurum daha iyi o triplerdense! Ama benim anladığım sizin öyle davranmamanızın sebebi sevgili olmamanız değil zaten. Yani siz zaten sevgili olsanız da sevgili tribi atacak değilsiniz ki. Ellerinizi ovuşturup "şimdi bi şey yapmıyorum ama bi sevgili olalım da trip manyağı yapcam seni" diye beklemiyorsunz ya.. Bunun farkında mı acaba...
Dimi yani! İnsan hangi arkadaşı ile sarılır yatar ya da romantik ortam yaratır. Ben kapılmış olabilirim ancak o da kapılmama ortam yaratmış. Bu yaştakilerde ilişkiler nasıl yürüyor tam bilemiyorum, hani lisede çıkma teklifi olurdu da bu yaştan sonra çıkma teklifi nedir yahu. Onda haklı bulduğum tek şey, bana vaatlerde bulunmadı. Ancak sevgili gibi hissetmekte ve aldatılma psikolojine girip üzülmekte kendimi haklı görüyorum ne yazık ki..Sevgilikte kağıt mı imzalanıyor?
İlla çocuk gibi sana çıkma teklfi etmesi gerekmez di değil mi?
Adına sevgili demeyelim hadi ama ortada duygusal bir beraberlik, fiziksel temas var. Tabiki hesap sorman gerek!
Siz bu rahatlığı vermişsiniz ona, oda bu şekilde takılıyor.
Dimi yani! İnsan hangi arkadaşı ile sarılır yatar ya da romantik ortam yaratır. Ben kapılmış olabilirim ancak o da kapılmama ortam yaratmış. Bu yaştakilerde ilişkiler nasıl yürüyor tam bilemiyorum, hani lisede çıkma teklifi olurdu da bu yaştan sonra çıkma teklifi nedir yahu. Onda haklı bulduğum tek şey, bana vaatlerde bulunmadı. Ancak sevgili gibi hissetmekte ve aldatılma psikolojine girip üzülmekte kendimi haklı görüyorum ne yazık ki..
Yani sevgili olsak şuankinden çok çok ekstra bir durum olmayacak, yine hemen hemen aynı seyirde devam ederdik mutlu mesut. Bunu bilmiyor olabilir. Bunun farkına varmasını nasıl sağlayabilirim ki.. Ya da genelde "tribe giren kız" seven kız olduğu için, benim onunla sadece takıldığımı düşünüyordur.
Direk öyle üstüne düşmek de istemediğimden, en azından hoşlandığım illa ki bellidir diye fırsat verdim böyle bir ilişkiye işte. Hani gerçekten de mutluydum, eninde sonunda konuşuruz bağlarız olayı diyordum, o mesajları görene kadar.. İşte o sorudan sonra olumsuz cevap alma riski beni öldürüyor. Belki çok gurursuzluk olacak ama onu kaybetmektense böyle devam etmeyi tercih ederdim, tabi şu diğer kız olayına kadar.Haklısın tabi ki canım. Gayette sorgulama hakkın var.
Bundan sonra yapacağın beni aldattın değil ama o klasik soruyu sorman gerek 'hayatında ki yerim nedir?'
Ohhh paşama bak böyle işlerine geliyor tabi.
Fırsat vermeyin kızlar, sonra geçen zamanınıza üzülmek istemiyorsanız.
Umarım farkındadır. Hatta bahsettimya geçenlerde ilk defa trip atmıştım hafiften. Son buluşmamızda bahsetti, güldü, şaşırmış benden trip beklemediği için. "O kadarcık da hakkım olsun" gibi şeyler demiştim. O da bana bu hakkı veren kişinin kendisi olamayacağını, bunun bana bağlı olduğunu söyledi. Çok komplike değil mi, nasıl bana bağlı yani.Bunu bende düşündüm, senden hiç ses çıkmayınca adamın iki tarafta halinden menun diye düşünmesi normal..
Extra farkındalık sağlamana gerek yok bence..Farkındadır zaten, senin nasıl bir yapıda olduğunun, tanımıştır illaki.
Sen sadece konuştuğun zaman bunu belirtebilirsin..
belli ki senin gibi sevgili olmadan(?) yada sevgili olarak yürüttüğü ilişkileri var.
adam işi bulmuş kızlarla sevgili olmuyo ama sevgiliymiş gibi yaşıyo ve diğer kızlarada kapısı açık.
ne taktik ama....
kendınıze bu haksızlığı nasıl yaptınız? nasıl kendı tabırınızle takıldınız? ilişkinin onune çift yada sevgili kelımesını getıremeden nasıl bir birliktelık yaşadınız. kusura bakmayın ama hata sızde.adam hem pastam dursun hem karnım doysun ıstemış sızde buna ızın vermişsiniz.
İşte ben de onu anlamıyorum. Evet takıldık tamam da, demek ki takılma anlayışlarımız farklıymış. Ben başka adamlarla takılmadım o varken, görüldüğü üzere o takılmış başka kızlarla. Şu yaptığı her ne kadar hoş olmasa bile, yaşadıklarımızın bi sıcaklığı vardı. İste burda yazıyla anlatılacak bir şey değil ki bu, somut olarak anlatamazsınız ama aşk budur bence, aradaki elektriği sadece hissedersiniz, gözlerde bakışlarda vardır bir şey. Benim için bir anlamı vardı. Onun için de olduğunu düşünüyordum. Evet hala çaresizce şansım var mı diye düşünüyorum. Belki ileride o kıza yaptığını bana da yapacak, bilemeyiz ve emin olamam hiç. Ancak tek bildiğim onu sevdiğim, ve bunu yaşamadan ondan vazgeçersem pişman olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?