- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
canım fake hesap değilde o an yazdığı mesajın içeriğini biliyorum sen bu mesajı yazdıktan sonra dersem o bilir zaten deee işte o noktaya gelemiyorum
yaklaşık 2 aydır biriyle görüşmeye başladım geçen gün buluştuk oturuyoduk telefonuna mesaj geldi ve ben bi an telefonu alıp mesajı açtım tamamen istemdışıydı yaptığım ve bi aşk mesajı gördüm telefonunda bi konuşma geçmiş arada aynı kız daha önce bi kez aramıştı ve arkadaşım demişti öle değilmiş.. o anda bırakıp çıkıp geldim daha bana gidersen bidaha beni göremezsin felan dedi açıklama bile yapmadı bende o an bırakıp geldim sonrasında görüşmedik şimdi ben o kızı facende gördüm kıza mesaj felan atmadım aklıma geldi ama kendime yakıştıramadım onla muhatab olmayı ama bi yandanda o da kandırılıyor siz olsanız ne yapardınız.. fikirlerinizi bekliyorum
yaklaşık 2 aydır biriyle görüşmeye başladım geçen gün buluştuk oturuyoduk telefonuna mesaj geldi ve ben bi an telefonu alıp mesajı açtım tamamen istemdışıydı yaptığım ve bi aşk mesajı gördüm telefonunda bi konuşma geçmiş arada aynı kız daha önce bi kez aramıştı ve arkadaşım demişti öle değilmiş.. o anda bırakıp çıkıp geldim daha bana gidersen bidaha beni göremezsin felan dedi açıklama bile yapmadı bende o an bırakıp geldim sonrasında görüşmedik şimdi ben o kızı facende gördüm kıza mesaj felan atmadım aklıma geldi ama kendime yakıştıramadım onla muhatab olmayı ama bi yandanda o da kandırılıyor siz olsanız ne yapardınız.. fikirlerinizi bekliyorum
mustafam diye nick almazdım mesela unuturdum giderdi iki ay yani ne kiyaklaşık 2 aydır biriyle görüşmeye başladım geçen gün buluştuk oturuyoduk telefonuna mesaj geldi ve ben bi an telefonu alıp mesajı açtım tamamen istemdışıydı yaptığım ve bi aşk mesajı gördüm telefonunda bi konuşma geçmiş arada aynı kız daha önce bi kez aramıştı ve arkadaşım demişti öle değilmiş.. o anda bırakıp çıkıp geldim daha bana gidersen bidaha beni göremezsin felan dedi açıklama bile yapmadı bende o an bırakıp geldim sonrasında görüşmedik şimdi ben o kızı facende gördüm kıza mesaj felan atmadım aklıma geldi ama kendime yakıştıramadım onla muhatab olmayı ama bi yandanda o da kandırılıyor siz olsanız ne yapardınız.. fikirlerinizi bekliyorum
daha yeniymis yol ver gitsin .2 ay diyorsun daha tanisma asamasi sayilir.tanimis olmussun en azindan[/QUOTE
Canım zaten yol verdm barışmam aramam söz konusu değil ben sadece kıza söylesem mi diye sordum
daha yeniymis yol ver gitsin .2 ay diyorsun daha tanisma asamasi sayilir.tanimis olmussun en azindan
mustafam diye nick almazdım mesela unuturdum giderdi iki ay yani ne ki
Bende fikrimi belirttim sonuçta geçip git iki ay boşver düşünmeye değmezBu nicki onun için almadım eski hesabım yrgılamak doğru bişey değil onun için hesap almış olsam dahi insanlar yanılabilir her şeyi doğru yaptığımı düşünsem zaten fikir danışmam
Siz kurtuldugunuza şükredin. Kız ne yaşarsa yaşasın mustehak ona siz karismayin
Bir daha asla muhatap olmazdım sizde öyle yapınyaklaşık 2 aydır biriyle görüşmeye başladım geçen gün buluştuk oturuyoduk telefonuna mesaj geldi ve ben bi an telefonu alıp mesajı açtım tamamen istemdışıydı yaptığım ve bi aşk mesajı gördüm telefonunda bi konuşma geçmiş arada aynı kız daha önce bi kez aramıştı ve arkadaşım demişti öle değilmiş.. o anda bırakıp çıkıp geldim daha bana gidersen bidaha beni göremezsin felan dedi açıklama bile yapmadı bende o an bırakıp geldim sonrasında görüşmedik şimdi ben o kızı facende gördüm kıza mesaj felan atmadım aklıma geldi ama kendime yakıştıramadım onla muhatab olmayı ama bi yandanda o da kandırılıyor siz olsanız ne yapardınız.. fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?