Aldatıldım siz olsaniz ne yapardiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 20m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

20m

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2023
80
-35
1
30
Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim

Boşanmak dışında mı ne yapmanız lazım?

Aldatmanın affedilir tarafı yok. Hayatınızı idame ettirmek için birbirinize ihtiyacınız varsa karşılıklı menfaate girer ama onun dışında karı-koca ilişkisi yıkılmıştır. Boşanmasanız dahi ne siz affedebilirsiniz ne de o bir daha yapmayım demez.

1-Çocuk vs var mı
2- siz eşinizi mesajlaşma yoluyla masumane(?) şekilde aldatsanız eşiniz buna ne tepki verirdi. 6 senelik ilişki bu kadar tanıyorsunuzdur eşinizi. Aslında eşiniz de sizi tanıyor olmalı vereceğiniz tepkiyi biliyor olmalı aldatılmaya. Neyse ne yapacağınızı en iyisini siz bilirsiniz. Her ilişki biriciktir yani. Bakarsınız devam edecek gibiyse siz tanıyorsunuz eşinizi adam azmışsa salarsınız ipini. 20 mesaj içeriği ne onu da bilmiyoruz

Son düzenleme:
Çocuk var mı? Çalışıyor musunuz?

Yani ne yapabilirsiniz bosanmanız haricinde aklıma bir sey gelmiyor ki.

Siz en iyisi cay demleyin. Affetmeye meyillisiniz.

Yapılmasi gerekenler icin bir hafta gec kaldiniz!

Konuyu kapatmissiniz!
Hühü diye timsah gozyasi dökmüş!
2 yillik evlilik icin ( moda son günlerde evlenmeden onceki yillari da yazmak noluyor yazinca uzayan ne)

Yapilmasi gerekeni yapmışsınız devam

devam etmeniz kendinize işlence olur ama özel koşullarınız nedir boşanabilcek güçte misiniz bilmiyorum

Hazmedilir bişey değil yüzüne her baktığınızda aklınıza gelecektir. Aklınıza gelmese bile ( bi kere aldatan bence bunu gene yapar ) o ara ara sizi gene aldatıp hatırlatacak. Yazık değil mi size bu eziyeti kendinize niye yapasınız. Hadi o sizi sevmedi bari siz kendinizi sevin ve boşanın

Eğer şuan boşanmassan birdaha aldatacak ve asla önemsemeyecek.
Kendine saygı duymuyorsun o nasıl saygı duysun.

Ben hakaret edip ayrılıyorum genelde ya

Nasıl mesajlar? Kadını nereden tanıyor? Yani normal konuşma mı olmuş aralarında yoksa flört / cinsel içerik vs mi var? onu anlamadım. Nasıl aldatma olduğuna kanaat getirdiniz?

Mesajlastigi kadına aşiksa, boşanmayın, sürünsün.
Degilse, gönül egliyorsa, hemen boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…