Bence de bir kez aldatan yine aldatır çünkü kendine engel olamiyor
Tabiki doğru olan ayrılmak farkındayım ancak çevremdeki çoğu kişi bunun için mi ayrılıyorsun diye tepki gösteriyorKonuyu acinca bir aydinlanma mi geldi?
Evet ben yazdım doğru olanı yaptığımdan emin olmak istiyorum onaylanmaya ihtiyacım varKonuyu açmadan 13 dakika önce şu yorumu yazan sen değil misin bacım?
Tabiki doğru olan ayrılmak farkındayım ancak çevremdeki çoğu kişi bunun için mi ayrılıyorsun diye tepki gösteriyor
Konuyu açmadan 13 dakika önce şu yorumu yazan sen değil misin bacım?
Haklısın yapmam gereken belliEsinizle kim evli? Cevreniz mi? Siz mi? Madem cevreye ve bize soracaktiniz evlenirken sordunuz mu ki aldatilinca soruyorsunuz. Cevrenize gore bunun icin ayrilmayip ne icin ayrilmak gerekiyormus?
Nasıl yani ?ilk kez bir kadina mesaj yaziyir ya da ben ilk kez yakaladimBence bu konu sahibinin ilk aldatilmasi degil ve tecrubesini paylasmis.
Nasıl mesajlar? Kadını nereden tanıyor? Yani normal konuşma mı olmuş aralarında yoksa flört / cinsel içerik vs mi var? onu anlamadım. Nasıl aldatma olduğuna kanaat c
Su an biz de ayrıyızBen hakaret edip ayrılıyorum genelde ya
Aynen öyle şerefsiz çıktıHem aldatıyor hem de yakalanıyor. Beceriksiz herif. Sırf bu yüzden boşanılır yani.
Bende bitti zaten başka kadına kavga ettik diye mesaj atıyorsa bitmesi doğru olandıEğer şuan boşanmassan birdaha aldatacak ve asla önemsemeyecek.
Kendine saygı duymuyorsun o nasıl saygı duysun.
Bende bitti zaten başka kadına kavga ettik diye mesaj atıyorsa bitmesi doğruEğer şuan boşanmassan birdaha aldatacak ve asla önemsemeyecek.
Kendine saygı duymuyorsun o nasıl saygı duysun.
Kendimi çok seviyorum ve bende önüme bakacağımHazmedilir bişey değil yüzüne her baktığınızda aklınıza gelecektir. Aklınıza gelmese bile ( bi kere aldatan bence bunu gene yapar ) o ara ara sizi gene aldatıp hatırlatacak. Yazık değil mi size bu eziyeti kendinize niye yapasınız. Hadi o sizi sevmedi bari siz kendinizi sevin ve boşanın
Bir daha yapamaz artik ayrıldıkadamdaki bu özgüvenle daha çok aldatılırsınız siz.
konuyu kapatalım bir daha yapmam demiş güzelmiş.
devam etmeniz kendinize işlence olur ama özel koşullarınız nedir boşanabilcek güçte misiniz
Kavga ettik ve gitmiş kadına selam yazmış ben saygısızlık yapıyormuşum ailesine çocuk yapmiyormusum bahaneye bakSadakat önemli .
1 defa aldatma olmuş.
Tekrar güvenebilmek zor
Dilekçe için ortak karar aldikNormalde boşanman lazım ama sen ne duymak istiyorsun?
Merhaba nasılsın gibi mesajlarMesaj içeriklerini merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?