Yaptım yapmam gerekeni gitsin kimle mutlu ise onunla olsunYapılmasi gerekenler icin bir hafta gec kaldiniz!
Konuyu kapatmissiniz!
Hühü diye timsah gozyasi dökmüş!
2 yillik evlilik icin ( moda son günlerde evlenmeden onceki yillari da yazmak noluyor yazinca uzayan ne)
Yapilmasi gerekeni yapmışsınız devam
Artık ayrıyızadamdaki bu özgüvenle daha çok aldatılırsınız siz.
konuyu kapatalım bir daha yapmam demiş güzelmiş.
Çalışıyorum memurum cocugum olmuyir benim tiroit den dolayiÇocuk var mı? Çalışıyor musunuz?
Çok sevindim sizin adınızaTamam bosanacagim olmuyor böyle
Anladım evet hayırlısı olsun hakkında.Kavga ettik ve gitmiş kadına selam yazmış ben saygısızlık yapıyormuşum ailesine çocuk yapmiyormusum bahaneye bak
Çok sevindim sizin adınızaay sonunda biri gerçekten bu sitedeki kadınları dinledi
Yeni hayatında umarım
Bence sadece aldatan gevşekten kurtulmak yetmez.Acilen çevrendeki bunu diyen insanlardan da kurtulmalısın.Nasıl çevre bu ya.Tabiki doğru olan ayrılmak farkındayım ancak çevremdeki çoğu kişi bunun için mi ayrılıyorsun diye tepki gösteriyor
Boşanman lazım ?Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
Devam etmek size zarar verir;Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
Aldatılan 10 kadının 8 i Allah Muhammet diyip affettiği icin sizde cok takılmayın.Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
Konuyu kapatalım birdaha yapmicam ne yaEşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
Başkasına akıl vermek kolayBaşka bir konuda yaptiginiz yorum
Cevabi kendiniz vermişsiniz aslında
Bekâra koca boşamak kolay. PüüğğNormalde boşanman lazım ama sen ne duymak istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?