- 4 Şubat 2023
- 511
- 809
- 33
Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
Bence de bir kez aldatan yine aldatır çünkü kendine engel olamiyor
Bende bunu arıyordum paylaşmak için
Ne yapılması gerektiği belli değil mi?Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
"Eşim beni aldattı" dedikten sonra "Ne yapayım?" diye sorulmasını anlamıyorum ben gerçekten.Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
Yani aldatma hangi koşullarda affedilir diye düşünüyorum düşünüyorum...Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
Tamam bosanacagim olmuyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?