Aldatıldım ve bırakıldım...

maviska

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
18
0
86
43
Muğla
3 gün kocam eve gemlıyor....bugün bakkala gittim, yolda arabayla geçerken onu gördüm, arabada kadım ile idi, bir yere gittiler....ağlaya ağlaya annesine gittim...telefon açmıyor, kimse ile konuşmıyor, sabahtan beri ağlayorum ağlayorum ah ah ah 3.5 sene evliyiz, 2 yaşında kızımız var kalbim maf oldu, ayakta duramıyorum yıkıldım, ilişkilerimiz son günlerde gergindi, sanki bilecek isteyerek buz gibi davranıyor, ben kıskançım ama hiç ama hiç onun bana aldatacağımı düşünmedim. kadınlar diyordu boşanan, dünya ykılıyor gibi hayat duruyor gibi, ben pek inanmadım,düşündüm çok oluyor kabul etmek lazım. şimdi bu duruma düştüm, sanki vurulmuş gibiyim, anlamıyorum kızlar, ne kadar acı çektiğimi ne kadar kötü olduğumu biliyordur o, çocuşum babasını eve bekliyor, hiç mı kalbı yok onun hiç mı kalbı olmayan ile nasıl evlendim ben biz 3 senede hayatımızı kuruyoruz, çalışıyoruz evi düzeltiyoruz, para kazanıyoruz kredi kapatıyoruz hiç mı kıymeti yok böyle hayatın

canım yazdıkların biraz karışık geldifisfisfis
sebep ne neden bu duruma geldi olay? bi sakince anlat:teselli:

arkadaşım şu an ayakta dik durmalısın bu kadar güçsüz olma aldatılmandan önce gururun kırıldı bi kere bunun hesabını sor ve neden bu hadde geldiğini mutlaka konuş onunla
sende mutlaka azda olsa tahmin edebiliyosundur neden böle ilişkiniz gerilediğini.

nasıl yani??
arabada bi kadınla bi yere giderken gördüğünüz aldatıldığınız anlamına gelmez ama
şu 3 gündür eve gelmemesi telefonları açmaması her şeyi açıklıyor gibi
kıymet değer bilmez bir erkekle daha karşı karşıyayız malesef...

3 gün kocam eve gemlıyor....bugün bakkala gittim, yolda arabayla geçerken onu gördüm, arabada kadım ile idi, bir yere gittiler....ağlaya ağlaya annesine gittim...telefon açmıyor, kimse ile konuşmıyor, sabahtan beri ağlayorum ağlayorum ah ah ah 3.5 sene evliyiz, 2 yaşında kızımız var kalbim maf oldu, ayakta duramıyorum yıkıldım, ilişkilerimiz son günlerde gergindi, sanki bilecek isteyerek buz gibi davranıyor, ben kıskançım ama hiç ama hiç onun bana aldatacağımı düşünmedim. kadınlar diyordu boşanan, dünya ykılıyor gibi hayat duruyor gibi, ben pek inanmadım,düşündüm çok oluyor kabul etmek lazım. şimdi bu duruma düştüm, sanki vurulmuş gibiyim, anlamıyorum kızlar, ne kadar acı çektiğimi ne kadar kötü olduğumu biliyordur o, çocuşum babasını eve bekliyor, hiç mı kalbı yok onun hiç mı kalbı olmayan ile nasıl evlendim ben biz 3 senede hayatımızı kuruyoruz, çalışıyoruz evi düzeltiyoruz, para kazanıyoruz kredi kapatıyoruz hiç mı kıymeti yok böyle hayatın

3 gündür neden gelmiyor. bir tartışmamı oldu. bu kadını biliyor muydunuz...yoksa ilk defa bugün arabasında bir kadın olduğunu görüp mü aldatıyor beni dediniz..
.

maviskacım sorunları tam olarak yazmamışsın...3 gündür eve gelmediğine göre belliki bunun bi evveliyatı var..aranızdaki problemler neler? arabasında kadın görmeniz aldattığı anlamına gelmez.

Bence önce sakin olun, sanırım üzüntüyle, sinirle yazdınız çok net anlayamadık. Yol gösterebilmemiz için önce bir sakinleşip yazsanız..

yok tartışmabir şey yok...gelmedi akşam eve...sonrakigünde...bugün üçüncü kusura bakmayın karışık yazıyorum ağlamaktan bilgisayarı göremiyorum, komşumuz polis, bugün gelmezse, polise veririz, getirsinler ( bulurlarsa tabiki) en azında konuşmak lazım. ya bir insan evi terk ederse söylemez mı, ben bilemem takiki ilk defa terk edildim, belkide hepsi böyle yapıyor, ama bir insan neden konuşmak istemez. arattık başkalarla konuyor, çağırıyorlar gel görüşelim gelmıyor. nerelerde kalıyor, kadında herhalde...nasıl konuşacamki, ne ben ne ailesine telefon açmıyor...son günleri gündüz onu ararken, işim var derken telefonu kapatıyordu...ama adam çok düzgün asla akşamları dışarda gezmez evde durur, biz de ona şaşırıyoruz. daha önce 1 sene içinde biz onunle 3 kere kavga ettik o gece evde yatmadı. ama bu sefer ne kavga vardı ne hiç bir şey. biz zaten çok iyiidik, senede 3 kagva çok değil gibi bana gelıyor...i,nsnlar her gün kapışıyorlar...ama o kadın ile ilişki var onun belliki. eşim biraz dağanık, ne duş alır ve traş olur. son günlerde düş hergün, traş hergün bakıyorum parfümler. dukkan kendimizin, işte en kötü tarafı dükkanda durmuyor, bir aydır ne zaman ararsam yok dükkanda...demekki gündüzleri gezip akşam evde...

Ah canım yaa..
Ama aranızda bir sorun yokmuş. Arabasında bir kadın gördüğünüz için aldatılıyorum diye düşünmeyin derim, telefonlara çıkmaması, ulaşılmaz olması v.s tabii ki kabul edilir değil ama yine de bütün parçaları birlleştirip aldatılıyorum sonucuna varmayın bence. Belki psikolojisi bozuktur, uzaklaşmak istiyodur, çok neden olabilir. Bence sakin olup, görüşmeyi bekleyin, nereye kadar kaçacak ki. (Ay çok iyi niyetli yaklaştım konuya biliyorum ama, öyle olmasını istedim)

canim cok üzüldüm...
yazik birde kiziniz var...
insanlar gün gectikce sasiriyorlar kendilerini...
bu saatden sonra esinizle konussaniz bile ne olacak ki...
bu durumu kabullebilir misin?
pismanim dese geri dönse afferder misin?
hic anlamiyorum gercekten hemde hic...
hadi dogru düzgün bir es degilmis sizi hic düsünmemis ama kiziniz var nasil bir baba bu...
nasil bir sorumluluktur bu?
allah yardimcin olsun canim...

arkadaşım yazdıkların bana karışık geldi.yanlış anlama ama tutarsızlık var.iş yeriniz varsa iş yerine gider beklersin elbete iş yerine gelecek.arabada kadınla görmek seni aldatıgı anlamına gelmez.öfkeyle kalkıp zararla oturma.başta sakin ol.ilk işin kendini toparlayıp zorunun ne oldugunu anlamaya çalış.o kadar karmaşık yazmışınki.okuduklarımdan ben bile bir şey anlamadım.eşinin karşısına bu kadar karmaşık çıkma sakın.sorularına net cevaplar alamazsın....

bi insan niye haber vermeden ortadan kaybolur ki
bence ne uzaklaşmak ne bişe var ortada başka bir şey
en azından uzaklaşmak istese bi kafamı dinlemek istiyorum demez mi
bencil işte bencil :mymeka::mymeka:
değer bilmez bir erkek daha al birini vur ötekine

birdenbire yok oldu desenize. ortada birşey yokken.... ve o arabada kadınla gördünüz. bakkala gittiğinizde görmüşsünüz. demekki yakınlarda bir yerde kalıyor. ayrıca o kadar da rahat ki, görürsünüz diye tınlamıyor.
3 gün sizin telefonları açmamasından da belli birşeyler olduğu.başkalarına açıyor size açmıyor.belli,var birşeyler... zaten kötü bir durumda olsa,arabayla,kadınla fink atmazdı...
başka numaradan arasanız..yada başkalarıyla konuşuyormuş ya,. o başkalarının telefonundan arasanız. onlar diye açar belki.
yalnız, bu yaptığı, gerçekten insanlığa sığmıyor. sizi soru işaretleriyle, bebeğinizle başbaşa ,bırakması,aramaması ve acı çektirmesi,hangi vicdana sığar. yazık. ..

hayatım son yazdıklarından sonra aslında pekde kafa yorulucak bi şey kalmamış nedenlerle ilgili..adam bulmuş kendine yeni sevgili..halinden de memnun demekki..helede hiçbir sorun yokken ortada, bu kadar sorumsuzca davranması ve sizden uzak kendi kafasına göre kararlar alması,ve sizi,size bi sebep göstermiycek kadar önemsiz görmesi ,sizinde oturup bu evlilik hakkında detaylı olarak düşünmenize sebep....aynı durumda olsam (empati yapıyorum evli bi kadın olarak) bende ona danışmadan,konuşmadan verirdim boşanma dilekçesini mahkemeye..bu benim yapıcağım şey olurdu tabi..evinizde yaşananları siz biliyosunuz..

canım yaa..ne kadar acı olduğunu biliyorum ama tüm ihtimaller kötüye odaklanıyo..ama şu rahatlığa bak adamdaki hiç haber falan vermeden kaç..ama sana açıklama yapacak yüzü yok..belliki aklı da başında değil..ama nereye kadar kaçacak..sonuçta ortada bir çocuk var eninde sonunda karşılacaksınız..çok cesaretsizmiş gerçekten karşına geçip bişeyler söyleyemeyecek kadar..hiç yürek yokmuş..tüh onun erkekliğine

annesi aradı şimdi, açmış telefonu resturandaymış ama gelmeyecekmış....şu boşanma konusunda haklısınız, benim de gururum var, böyle eş nasıl olur, ama çocuğumuz var, babasını çok sevıyor, ona çok üzülüyorum, ilk olarak onunle kunuşmak istiyorum, 3 gün gelmeme bile en azında şu kadın kim olduğunu, ama yalan da söyleyebilir sonuçta öyle değilmi? işte bir arkadaşımın eşi der, geçer.
Ve bir adam ben evde ağlarken bile bile restoranda boğazından yemek geçıyorsa demekki beni sevmiyor,ve beni sevmiyorsa, bu bir evliliğin sonu mu demektir?
Bu arada yaklaşık bir ay önce sigaraya başladı gene, yaw bu adamın derdi ne yaw?
ben aslında bazen sert olabilirim, kavgada, senden der hal boşanırım gibi laf sokabilirim, ama gerçeğe gelince anladımki bir bok yapamam, sadece ağlayabilirim ve bekleyebilirim.

Son düzenleme:
annesi aradı şimdi, açmış telefonu resturandaymış ama gelmeyecekmış....şu boşanma konusunda haklısınız, benim de gururum var, böyle eş nasıl olur, ama çocuğumuz var, babasını çok sevıyor, ona çok üzülüyorum, ilk olarak onunle kunuşmak istiyorum, 3 gün gelmeme bile en azında şu kadın kim olduğunu, ama yalan da söyleyebilir sonuçta öyle değilmi? işte bir arkadaşımın eşi der, geçer.
Ve bir adam ben evde ağlarken bile bile restoranda boğazından yemek geçıyorsa demekki beni sevmiyor,ve beni sevmiyorsa, bu bir evliliğin sonu mu demektir?

canım sorguladığın seni sevip sevmediği ise bunu 3 gün eve gelmemesi ve başka bir kadın olması göstermez mi..seni çok iyi anlıyorum ben..bu erkeklerin vicdanı yok güzelim -hepsi değil- sana tabiki yalan söyleyecek eğer dönmek isterse hem de kuyruklu bir yalan..ama eğer niyeti bozduysa kabullencek sana da boşanmaktan başka bir çare bırakmayacak ama şu durumda görünen o ki ikinci şık daha kuvvetli..:mymeka:

annesine, neden gelmeyeceğini, söylememiş mi.. ya da annesi ,oğlum 3 gündür neredesin,. merak ettik,neden telefonlara bakmıyorsun, diye sormamış mı.. mutlaka bunlar, konuşulmuştur. bence, sizden bir şeyler, gizleniyor. kayıvalidenize anlatmıştır,eşiniz nedenlerini...

hayatım başka bi kadının esareti altına girmiş belliki..belkide evlenmeden önce flört ettiği biridir..yeniden karşılaşmışlardır ,küller alevlenmiştir..kim bilir..çok ayıp eşinizin yaptığı ve affedilecek bi davranış değil benim için..çocuğunuz için çok üzgünüm ama zamanla insan nelere alışmıyoki..ne acılarla sınıyo Allah insanları..kim ölmüş derdinden..sabrınıda veriyo mutlaka her acının...

boşanacak mı biliyorum ama annesi ve babası buna karşı çıkarlar, ben biliyorum, ne eve sokarlar ne bir daha para desteği yaparlar, boşanırsa, atarlar evden, onun için benim korktuğum şey: adam beni istemiyor ama mecbur beraber ,ailesi ısrar ettiği için. Adam kendini birini bulup sonuçta gizli görüşebilir. Ben böyle bir ihtimal hayatta duşunmek istemezdim ama arabada kadını görünce işte maf oldum.
Bir erkek boşanmak isterse gelir söyler boşanır, ama ailesi etkiliyorsa kaçmaktan başka yolu yokki...

Son düzenleme:
Back
X