Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili maviska bozuk türkçenden ve nikinden rus uyruklu olabileceğini düşünüyorum ne dersin?
aynen canim sana katiliyorum.bende fark ettim.bence maviska arkadasimizin resmi nikahi bile yoktur.adam bu kadar rahat davranabildigine göre.aman aman böyle yazdim diye üzerime gelmeyin sakin,cok örneklerini görüyoruz.benimki sadece tahmin.genelde yanilmam.:1ninca:
aynen canim sana katiliyorum.bende fark ettim.bence maviska arkadasimizin resmi nikahi bile yoktur.adam bu kadar rahat davranabildigine göre.aman aman böyle yazdim diye üzerime gelmeyin sakin,cok örneklerini görüyoruz.benimki sadece tahmin.genelde yanilmam.:1ninca:
aslına bakarsan nikahı olup olmaması bizi pek ilgilendiren kısmı değil sıkıntıda ve içini dökmek için yazmış yani bi çözüm bulunmak için yada olumsuz br şekilde yorum yapılması için değil eğer sölemek isteseydi yada böle bişiy varsa bile bilmemiz gerekseydi sölerdi yani işin iç yüzü hiç birimizi pek ilgilendirmez cnm