Aldatıldım ve bırakıldım...

offf psikolojım bozulcak ne bu ya.dünyanın çivisi çıkmışş...
heyy erkekler zorunuz ne y a ne kadar doyumsuzsunuzzz öfffffffff

!!!!!!!!!!! bu ne ya hakketen !!!!
daha bunlar meydana serilmiş aldatmalar. kimbilir karıcım karıcım diyipp uckurunun peşinde koşan ne sahtekarlar vardır!
lan madem aldatıcan evlenmeeeeeee
hadi madem evlendinnn. boşann yaaaaaaaaaaaaa boşannnnnnnn:oklava:
bi kadını aldatmak onun kendi kadınlıgını sorgulamasına neden oluyor! ben cok nadir kadın duydum o ahlaksızdı o şerefsizdi vefasızdı ac gözlüydü de beni aldattı diyen. aldatılan cogu kadının aklında bir ampul gibi saniyesinde Benim Neyim eksikside o kadın!!!! sorusu olusuyorrr
off yaa yeterr artık bu aldatma olaylarını okumak duymak istemiyorum:(
bigün bende elimde kocamannnn bi hiçle bombos evimde kalakalıcam diye her güzel şeye korkarak yaklaşır oldum:delphin:

Yıne lanet olsun..
Yıne aldatmalar.. Yıne erkekler ın uckur davası..
Allah hepsını bıldıgını gıbı yapsın..
Obur dunyada ıslerı cok zor cooookkkkk...

canım allah sabır versin düşünüyorumda çok zor bidurum olsa gerek..ama bence bu durumda ayakda durmalısın kendin ve kızın için yüce rabbiim onu tekrar sana yalvartır eninde sonunda:çok üzgünüm:

3 gün kocam eve gemlıyor....bugün bakkala gittim, yolda arabayla geçerken onu gördüm, arabada kadım ile idi, bir yere gittiler....ağlaya ağlaya annesine gittim...telefon açmıyor, kimse ile konuşmıyor, sabahtan beri ağlayorum ağlayorum ah ah ah 3.5 sene evliyiz, 2 yaşında kızımız var kalbim maf oldu, ayakta duramıyorum yıkıldım, ilişkilerimiz son günlerde gergindi, sanki bilecek isteyerek buz gibi davranıyor, ben kıskançım ama hiç ama hiç onun bana aldatacağımı düşünmedim. kadınlar diyordu boşanan, dünya ykılıyor gibi hayat duruyor gibi, ben pek inanmadım,düşündüm çok oluyor kabul etmek lazım. şimdi bu duruma düştüm, sanki vurulmuş gibiyim, anlamıyorum kızlar, ne kadar acı çektiğimi ne kadar kötü olduğumu biliyordur o, çocuşum babasını eve bekliyor, hiç mı kalbı yok onun hiç mı kalbı olmayan ile nasıl evlendim ben biz 3 senede hayatımızı kuruyoruz, çalışıyoruz evi düzeltiyoruz, para kazanıyoruz kredi kapatıyoruz hiç mı kıymeti yok böyle hayatın

ya bu adam tamam aldatıyoda sizin sokaktamı geziyo bide utanmadan yaa bu ne şerefsizlik niye ağlıyon ya böle değmeyen bir adam için yazık gözyaşlarına o kadar ileri gidebildiyse sakın değmez döktüğün birtek gözyaşına bilesenağlama

Back
X