Aldatildim ve boşanamıyorum

eşiniz pismansa bir hak daha verebilirsiniz simdi bosan desem nerde kalcan ailen bakmicak ..veya sen bosanmadan esine soyle ayri ew tutsun sen kendine gelinceye kadar orda durursun

tabiiki devam etme eşinle ,ama eğer keşke bir şans verseydim diyeceksen bir şans ver onuda çocuğun için ,ama eşine aciz olduğunu asla hissettirme güçlü ol karşısında,çalışır çocuğumada bakarım kendimede gibi bir göz dağı ver ki yapamasın birdaha ,,ayrılacaksanda annen çocuğuna bakarken çalışıp para biriktir kendine bir eve açarsın kimsenin zırıltısını da dinlemezsin

bosaninca nafaka falan veriyolar ya esin o parayi verebilir mi gecingin kadar kira gelir guder masraflar okadar durumu var mi

Madem ailen para desteği yapabilecek,eşinden nafakanı al,aldatmayı keşke o zaman ispatlayıp tazminat alsaydın.nafakanı al,işe gir,kendine ev tut,sakın ailenin yanına gitme,çocuğuna annen baksın,biraz da maddi destek olsunlar...asla ama asla kendini unutmak kabullenmek için zorlama.sen bir annesin,mecbur olduğun tek şey çocuğun

Allah yardimcin olsun bosansan ailen bakmicak bi ise girsen cocugunada bakan olmayabilir .. :/

sen boşanma kocan seni boşasın el mecbur laf edemezler,mesela 7-8 ay olmuş girme kocanın yatağına ,boz rutini kadınlık yapamıyor diye boşasın seni ,mahkemeye çıktığında başka kadınlarla cinsel ilişkisi olduğu için birlikte olmuyorum sağlığım için dersin olur biter.

canım sen eşini affedememişsin ailen de arkanda olmadığı için bu durumdasın..

tek yapabileceğin birikim yapıp eşinden boşanmak bu durumda bu şekilde yaşayamazsın.. Umarım kısa sürede yolunu çizebilirsin

Kardeşim kızı henüz 20 günlükken boşandı. Kızıyla babamın evine yerleşti. Birkaç yıl sonra işe girdi. Şu anda kızıyla birlikte ayrı bir evde yaşıyor . Kızı 17 yaşında. O da çok ümitsizdi başlarda. Zamanla herşey değişti kızını da el bebek gül bebek büyüttük. Sen kararlı olursan mantıklı kararlar alırsan hayatın düzene girer.

O olaylar olduğunda boşanmak istedim ama herkes bir sans ver dene düzelicek dedi eşim yalvardı ağladı bırakmadı . Kendi sonumun böyle olacağını bilseydim barismazdim . Çocuğun ihtiyacını karşılar . Borcumuzda var ama verir. zaten ben kendime bişey asla istemem çocuğun aylik giderinin yarısını verse yeter .ayri ev tutarsam ailem çok kızar onları çok seviyorum aslında ama bu konuda destek degiller ya çok üzülüyorum . Tek tek yetişemedim kizlar bu şekilde yazdım kusura bakmayin

Kardeşim kızı henüz 20 günlükken boşandı. Kızıyla babamın evine yerleşti. Birkaç yıl sonra işe girdi. Şu anda kızıyla birlikte ayrı bir evde yaşıyor . Kızı 17 yaşında. O da çok ümitsizdi başlarda. Zamanla herşey değişti kızını da el bebek gül bebek büyüttük. Sen kararlı olursan mantıklı kararlar alırsan hayatın düzene girer.

Canım Seni anlıyorum ama inanki ailene de hak ver boşanmak kolay ve güzel değil malesef ki dediğin gibi ailen eski kafaysa çevrende öyledir diye tahmin ediyorum çok laf söz duyarsın bunların üstesinden gelebilirmisin ? sen kafaya boşanmayı koyduğun için bitsin istiyosun ama şunu unutma eşin pişman ona bir şans verebilirsin görmezden gel yine işine gir kafanı dağıtır hiç değilse ama unutma boşanmak çözüm değil.

esınızın sızı aldattıgına daır kanıtınız varsa mahkemeye sunar tazmınat ve nafaka alırsınız, cocugunuza aılenız bakacaksa sızde bır ıse gırer ufak bır ev tutarsınız ve kendı hayatınızı kurar yasamaya devam edersınız...
zaten sızı aldatan bır adamla beraber olmaya devam etmeyın bır kez yapan yıne yapar bu nettır pişmanım falan filan laflarınada inanmayın o sadece sizi yanında tutmak için söylenen bir şey....

mantıklı.
kocanın yemeğini, ütüsünü, temizliğini yapma. söküğünü dikme, onun kirlettiği çamaşırı bulaşığı yıkama.
ayrı yat, muhatap olma.
o senden bıksın boşasın Esela12

Allah yardimcin olsun bosansan ailen bakmicak bi ise girsen cocugunada bakan olmayabilir .. :/
Çocuğuma herkes bakar ama ben bırakamam onu. Babası bile bakar biliyorum ailemin ilk torunu onu kimselere vermezler ama ben bana çok yükleniyorlar bu konuda napicami bilemiyorum

Sağol canim zaten son aylar citirdiyor artık bugün kopardım ipleri yine aileme anlattım gelicez diyorlar ama sen gelmiceksin devam et düzelicek seni psikologa götürmez öyle dene falan diyolar ama ben pskologo gidip sürekli böyle detayları anlatmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…