Aldatildim ve boşanamıyorum

Önce psikolog git canim kararını o zaman ver derim yararlari gercekten oluyor benim aldatılmali olmadı ama çok bunaltıci olmuştu ufak ufak toparliyorum

Hem çalış hem de eşinden nafaka al ayrı eve çık canım. Başta ailene gideceksen de bir süre kulağını tıka.
Ne aileler var valla çıldırcam artık.

evden çıkma.eşinden tazminat+nafaka al. geçinirsin ne var. çocuk kaç yaşında bilmyorum ama ver kreşe ilerde.sende bi işe gir.yoluna bak.

o aileye de mesafe koy. bu kadar eziyet nasıl yapıyorlar kızlarına anlayamıyorum.

5 aylik cnm çoğumun nafakasını verse yeter bna ama çocuğum küçük gönderemem kreşe mesafemi koydum artık dedim yardımcı olmuyorsunuz size derdimi anlatıyorum. Artık birşey soylemicem benden iyi olmamı beklemeyin diye

aldatıldığınız için tazminat isteyebilirsiniz. nafakada alırsınız. biraz kemerleri sıkıp çocuğunuzla geçinirsiniz bence. bu arada keşke okumaya devam etseniz.daha çok çok gençsiniz.güzel bi mesleğiniz olur.

Çok üzüldüm arkadaşım durum böyle olmasa boşan derdim ama suna bu senin için çok zor görünüyor.İstemiyorum diyorsun ama bence kendin ve evladın için destek almakla başla işe o kadar zamanda affedemişsen kocanı zaten dahada affedemezsin al karşına bu durumun yürümeyeceğini yapılanı unutamadığını kendisinden evi terketmesinin istediğini söyle ve sen düzenini bozmadan evladınla yasamana devam et işede başlıyormuşsun annende zaten çocuğa bakacakmış birazda nafaka alırsan herşey düzene girer bol bol dua et Allah yardımcın olsun buarada sunuda unutma imkansız yoktur

Canim esinle acik acik konus ve gozdagi ver yani ben unutamiyorum ve bir omur unutamam ben bosanmak istiyorum ama beni baglayan tek sey kizimin rahati ve huzuru de ailem arkamda ama ben ailemlede yasamak istemiyorum de kizimla basbasa bir hayat kurmak istiyorum de bunun icinde maddi destege ihtiyacim var de calisip kizim icin duzen kurmak icin birikim yapmam lazim de ben calisip birikim yapacagim senden tek ricam kizimiz icin o gune kadar bizi mazur gor bu evde ben maddi kismi halledince bosanalim diledigin insanla diledigin hayati yasa de cunku benim icin bu evlilik bitti de donusu yok de
Yani kararli dur karsisinda gidicem imaji yarat bak o adam nasil kole oluyor sana nasil kopekler gibi pisman olup agzinin icine bakar hale geliyor
Eger ailen kocandir unutursun kafasindaki insanlarsa seni sokakta birakmazlar ama sanada sen yaptin baskisi yaparlar ve evlendirmek isterler bu daha kotu yerlere senaryolara yol acar ailen boyle oldugu icin sende esini adam edeceksin yaptigi bir hata icin omur boyu sana karsi boynu yerde olmasini saglayacaksin bosanirsan adam kurtulur yaptigiyla ovunur ama bunu verme eline bence

Oncelikle Allah yardimciniz olsun, yasadiklarinizda hissettiklerinizde son derece haklisiniz.. Cevremde iki kadinin basina geldi ikisinin de ailesi arkasindaydi ama yinede cocuklari icin bir sans daha verdiler ve evliliklerine devam ettiler. Ama kocalarina para getiren adam.muammelesi yapip kendilerini rahatlatiyorlar. Yani adam calisiyor kadin cocuklariyla catir catir yiyor..

Ben sizin güçlü olmadığınuzu düşünüyorum yazdıklarınız için çünkü cesaret edebiliyorsunuz ve durumun farkındasınız isterseniz başarabilirsiniz okulu dışardan bitirmeye çalışın işede girin ailenizde sizin kararlı duruşunuz karşında destek olabilirler umarın şans sizinle olur

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum..lütfen yorumu dikkate al ve hatta uygula..çünkü boşanmak da çare değil..sen bende böyle hırsını daha iyi alırsın boşanmak istiyorum ama beni tek bağlayan maddiyat..birde eşinin hiç bir ihtiyacını karşılama eskisi gibi olmadığını göster yani aldatmanın öncesi ve sonrasının farkına varsın

Bencede cok haklisin..
Simdilerde bosanmak moda oldu..
Adam öte git dese bosaniliyor..
Yazik degil mi o yavruna..
Babaszi buyuyecek..
Adam pisman mis iste bir daha yaparsa o zamn dusunursun..
Sirf kendi nefsin icin cocugunu yakma..
Sana degil cocuga yazil!!!!

Iyide arkadsim cok zor bir durumdasin kolay degil..
Ama adam hergun aldatmamis ki..
Bennoyle insanlar taniyorum ki kac kez aldatilipra gidemeyen..
Cocuklari olan..

Yanlış anlamayin sanki boşanarak ondan öcümü alicam gibi hissediyorum .s ne şekilde olursa olsun anlaşmalı istiyorum boşanmayıda yara bere almadan yıpranmadan . Ama herşey istediğimiz gibi olmuyor
İntikam almak icinde bosanmak cok buyuk bi karar degil mi sizi anliyorum herseyi enine boyuna dusunun lutfen ayrilacaksaniz yine ayrilin

Allah kimsenin başına vermesin , affedenlerede saygım sonsuz ama senin gibi affedemeyenler ve mecburiyetten buna katlanmak en zor şey olsa gerek . Psikolojin dahada bozulmadan bir çare bir yol bul bence , keşke ozaman ispatlayip tazminat alsaydın ayrı ev tutabilecek kadar seni bı sure idare ederdi , çocuğuna annen bakacaksa şanslısın . Kimseyi dinleme su saatten sonra iş bul çalış cnm bu şekilde hayat geçmez seninde hakkn sevmek sevilmek . Bir insanın pis hatası yüzünden hayatını karartmis kurtul prangalarindan , en kotu bekar durumun bile bu durumdan iyidir bence . Belki çok zorlanirsin başta hayatı tek geçirmekte maddi açıdan kolay değil ama çocuğun için nafaka alırsın birşeyler elbet olur , yeterki sen iyi ol , Allah yardımcın olsun bacım ..

Yorumları şaşırarak okudum. Kendi nefsin için boşanma çocuğa yazık diyen bile var. Kadın aldatılmış ya, boşanmak kolay değil diyenler unutmak çok mu kolay? Kadın aldatsa daha ilk günden kapıya konurdu..ben bu ayrımcılığa gelemiyorum. Kadınlar bile affet diyor. Sonra ortada bir sürü aldatan koca ve bir sürü de aman aldatmayan mı var sanki diyen kadın dolaşıyor.

Adam aldatmış ve bosanmak moda olmuş diyorsunuz bide bayanı suçluyorsunuz kendi nefsin için diye sakamisiniz siz ?!! Bir evliliğin bitme sebebi sadece İhanettir . Her gece o yatağa o adamla giren ve aklına geldikçe deliren bu kadın napsin ! Aynı şeyi kadın yapsaydı da bu toplum bu kadar rahat olurmuydu acaba . Namusun serefin kadını erkeği yoktur . Konu sahibi Allah senin yar ve yardımcın olsun ...

Boyleleri bu kadar çok olduğu için bu adamlar bu kadar rahat aldatıyor zaten üstüne ayrı ev açan , kabullenmek zorundasin diyenlermi istersin neymiş kadında adamı maddi olarak kullanıyormuş o yüzden evli kaliyormus , evliligin adinida kutsalligiinida herseyini kirletiyorsunuz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…