- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
Yorumun için sağol canım evli kalırsam kesin giderim başka çözümü yok ama ayrildiktan sonra gerek yok bencede . Tekrar tekrar konusmaya .Psikoloğa gerek yok bence de ayrıldıktan sonra toparlanırsın
Şuan ilk önceliğim ise başlamak . Artık ise baslayinca çorap söküğü gibi gidecek hayırlısı sagolunHem çalış hem de eşinden nafaka al ayrı eve çık canım. Başta ailene gideceksen de bir süre kulağını tıka.
Ne aileler var valla çıldırcam artık.
5 aylik cnm çoğumun nafakasını verse yeter bna ama çocuğum küçük gönderemem kreşeevden çıkma.eşinden tazminat+nafaka al. geçinirsin ne var. çocuk kaç yaşında bilmyorum ama ver kreşe ilerde.sende bi işe gir.yoluna bak.
o aileye de mesafe koy. bu kadar eziyet nasıl yapıyorlar kızlarına anlayamıyorum.
5 aylik cnm çoğumun nafakasını verse yeter bna ama çocuğum küçük gönderemem kreşemesafemi koydum artık dedim yardımcı olmuyorsunuz size derdimi anlatıyorum. Artık birşey soylemicem benden iyi olmamı beklemeyin diye
Ben sizin güçlü olmadığınuzu düşünüyorum yazdıklarınız için çünkü cesaret edebiliyorsunuz ve durumun farkındasınız isterseniz başarabilirsiniz okulu dışardan bitirmeye çalışın işede girin ailenizde sizin kararlı duruşunuz karşında destek olabilirler umarın şans sizinle olurMerhaba kadınlar kulübü üyeleri .
Başlıkta anlattığım gibi aldatildim ve boşanamıyorum çocuğum var ailem gelmiceksin diyor. Ailem kotu biri deil cocugumun her ihtiyacını karşılar para verir destek olurlar ama pskoljik olarak hiç destek degiller eski kafalilar . Ne yapacagimi bilmiyorum aradan 7 8 ay geçti. Bi türlü derdimi anlatamıyorum anlıyorlar ama anlamak istemiyorlar hep düzelir kafasındalar.
Ben yapamıyorum işte çok pskolojim bozuldu istemiyorum.
Sanki boşanınca rahatlicam gibi hissediyorum . Iyi bi isim yok.
Aileme defalarca anlattım böyle ben yıpranıyorum ben maf oluyorum beni dusunmuyomusunuz falan diye ama yok yok . Ağlamaktan helak oldum. Ne yapım kizlar böyle hayat gecermi .
Eşim iyi davranıyor pisman . Ama benim aklımdan çıkmıyor . Her tartışmada oraya cekiyorum istemsizce ..
Bu şekilde yaşamak çok ağır geliyor hep kuşku icersindeyim. Çalışıp para biriktirip ayrılmayı düşünüyorum . Kendimi biliyorum olmicak çünkü ihaneti kaldıramiyorum dönüp duruyor kafamda .
Tedavi olmak istemiyorum yanlış anlamayin lufen beni deliler gider kafasında degilim . Önceden istiyordum ama şimdi istemiyorum kendimi mi cezanlandiriyorumm aklimça bilmiyorum . Çok çaresiz ve tek başımayım..
Evlendigime cok pişmanım. Her evlilik böyle olcak değil tabi . Ama hep pişmanlık var . Kimseyi dinlemedim okumadım ve evlenmeyi tercih ettim. Ilk önce meslegimi alcaktım sonra evlenicektim böyle sorunlarda ayaklarımın üstünde durabilmek icin.
Ne güzel bi söz sevgi karin doyurmuyor diye gerçekten öyle.
Şimdi naparim bilmiyorum ayaklarımın üzerinde duramıyorum . Evet çalışırım her işi yaparim . Özel sektorlerde çalıştım. Annem çocuğuma bakıcak ve yakin zamanda ise baslicam .
Napim kızlar akil verin ailem ne olursa olsun sokaga atmazlar ama surekli pskolojik baski yapar biliyorum tanıyorum sanki suçlusu hep ben misim gibi davranırlar . ben dhaa çok yıpranıcam Bu sureyi yara almadan olaylar büyümeden işin içinden siyrilip çıkmak istiyorum . gürültü patirti kaldıramam birdaha. Işe başladıktan sonra tekrar şansımı denicem . Artik benden bikicaklar bıktırarak sürekli söyleyerek bitirmeyi düşünüyorum ama buda beni çok yıpratıyor . Varmi bana akıl verebilcek yada böyle bi durum yaşayıp mutlu olan. Yada kocanla devam et zamanla unutulur gider diyen .
Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum..lütfen yorumu dikkate al ve hatta uygula..çünkü boşanmak da çare değil..sen bende böyle hırsını daha iyi alırsın boşanmak istiyorum ama beni tek bağlayan maddiyat..birde eşinin hiç bir ihtiyacını karşılama eskisi gibi olmadığını göster yani aldatmanın öncesi ve sonrasının farkına varsınCanim esinle acik acik konus ve gozdagi ver yani ben unutamiyorum ve bir omur unutamam ben bosanmak istiyorum ama beni baglayan tek sey kizimin rahati ve huzuru de ailem arkamda ama ben ailemlede yasamak istemiyorum de kizimla basbasa bir hayat kurmak istiyorum de bunun icinde maddi destege ihtiyacim var de calisip kizim icin duzen kurmak icin birikim yapmam lazim de ben calisip birikim yapacagim senden tek ricam kizimiz icin o gune kadar bizi mazur gor bu evde ben maddi kismi halledince bosanalim diledigin insanla diledigin hayati yasa de cunku benim icin bu evlilik bitti de donusu yok de
Yani kararli dur karsisinda gidicem imaji yarat bak o adam nasil kole oluyor sana nasil kopekler gibi pisman olup agzinin icine bakar hale geliyor
Eger ailen kocandir unutursun kafasindaki insanlarsa seni sokakta birakmazlar ama sanada sen yaptin baskisi yaparlar ve evlendirmek isterler bu daha kotu yerlere senaryolara yol acar ailen boyle oldugu icin sende esini adam edeceksin yaptigi bir hata icin omur boyu sana karsi boynu yerde olmasini saglayacaksin bosanirsan adam kurtulur yaptigiyla ovunur ama bunu verme eline bence
Bencede cok haklisin..Canım Seni anlıyorum ama inanki ailene de hak ver boşanmak kolay ve güzel değil malesef ki dediğin gibi ailen eski kafaysa çevrende öyledir diye tahmin ediyorum çok laf söz duyarsın bunların üstesinden gelebilirmisin ? sen kafaya boşanmayı koyduğun için bitsin istiyosun ama şunu unutma eşin pişman ona bir şans verebilirsin görmezden gel yine işine gir kafanı dağıtır hiç değilse ama unutma boşanmak çözüm değil.
Iyide arkadsim cok zor bir durumdasin kolay degil..Evet canım oyuzden tekrar birleştim sans verdim ama sorun şu bitürlü kafamdan çıkmıyor biri gelse hafızamı silse neler veririm . Ama olmuyor işte kafamdan bi türlü çıkartamıyorum ve işkence gibi heryer zindan sanki . Severek evlendim . Çok seviyordum sevdiğim için çok koyuyor işte . Ona tek bişey söyledim kılına zarar gelsin istemem beddua etmedim. Ölsün gebersin bitsin batsin demedim sadece allah'a havel ediyorum bir gün o kafasina çok güzel dank etsin kıymetimi bilsin dedim . Artık ettimi etmedi bilmiyorum . Benden sanki uzak olsun zarar vermesin artık istiyorum
İntikam almak icinde bosanmak cok buyuk bi karar degil mi sizi anliyorum herseyi enine boyuna dusunun lutfen ayrilacaksaniz yine ayrilinYanlış anlamayin sanki boşanarak ondan öcümü alicam gibi hissediyorum .s ne şekilde olursa olsun anlaşmalı istiyorum boşanmayıda yara bere almadan yıpranmadan . Ama herşey istediğimiz gibi olmuyor
Adam aldatmış ve bosanmak moda olmuş diyorsunuz bide bayanı suçluyorsunuz kendi nefsin için diye sakamisiniz siz ?!! Bir evliliğin bitme sebebi sadece İhanettir . Her gece o yatağa o adamla giren ve aklına geldikçe deliren bu kadın napsin ! Aynı şeyi kadın yapsaydı da bu toplum bu kadar rahat olurmuydu acaba . Namusun serefin kadını erkeği yoktur . Konu sahibi Allah senin yar ve yardımcın olsun ...Bencede cok haklisin..
Simdilerde bosanmak moda oldu..
Adam öte git dese bosaniliyor..
Yazik degil mi o yavruna..
Babaszi buyuyecek..
Adam pisman mis iste bir daha yaparsa o zamn dusunursun..
Sirf kendi nefsin icin cocugunu yakma..
Sana degil cocuga yazil!!!!
Boyleleri bu kadar çok olduğu için bu adamlar bu kadar rahat aldatıyor zaten üstüne ayrı ev açan , kabullenmek zorundasin diyenlermi istersin neymiş kadında adamı maddi olarak kullanıyormuş o yüzden evli kaliyormus , evliligin adinida kutsalligiinida herseyini kirletiyorsunuz ..Yorumları şaşırarak okudum. Kendi nefsin için boşanma çocuğa yazık diyen bile var. Kadın aldatılmış ya, boşanmak kolay değil diyenler unutmak çok mu kolay? Kadın aldatsa daha ilk günden kapıya konurdu..ben bu ayrımcılığa gelemiyorum. Kadınlar bile affet diyor. Sonra ortada bir sürü aldatan koca ve bir sürü de aman aldatmayan mı var sanki diyen kadın dolaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?