Aldatildim ve boşanamıyorum

Biraz ayrı yaşasanız sen ailenin yanında kalsan 1 ay 2 ay,özlüyormusun pişmanmısın bi denesen,baktın iyi geldi sana ondan uzak olmak ondan sonra hiç düşünme,ama eski günlerini özlemeye başlarsanız ikinizde,ozaman birleşiriniz ama mutlaka birbirinizden bir süre uzak durun,şuan ona kızgın olman hala sevdiğini gösteriyor aslında.

Evet canım oyuzden tekrar birleştim sans verdim ama sorun şu bitürlü kafamdan çıkmıyor biri gelse hafızamı silse neler veririm . Ama olmuyor işte kafamdan bi türlü çıkartamıyorum ve işkence gibi heryer zindan sanki . Severek evlendim . Çok seviyordum sevdiğim için çok koyuyor işte . Ona tek bişey söyledim kılına zarar gelsin istemem beddua etmedim. Ölsün gebersin bitsin batsin demedim sadece allah'a havel ediyorum bir gün o kafasina çok güzel dank etsin kıymetimi bilsin dedim . Artık ettimi etmedi bilmiyorum . Benden sanki uzak olsun zarar vermesin artık istiyorum

ailen sana kafayı yedirttikten sonra da of neden böyle oldu diye saçmaca veryansın edecekler ,bu kalıplar çünkü böyle.

Ailem gelme diyor gelirsen esinle gel nekadar kalırsan kal diyor . Eski kafalilar . Esime defalarca dedim beni sen nasıl aldıysan beni geri bırak . Biraz durmak istiyorum diye yok diyor götürmüyor . Ben 5 aylik bebegimle otobüste bissürü eşyayla nasıl gidim ben bisi götürmesemde olur ama çocuğun maması bezi biberonu kıyafeti ıvır zivirini taşıyamam . istemiyorlar gelmemi zaten . Geleceksen esinle gel kafasındalar

ailen sana kafayı yedirttikten sonra da of neden böyle oldu diye saçmaca veryansın edecekler ,bu kalıplar çünkü böyle.
Aynen öyle canim . Az kaldı yememe zaten artık tirlatcam sonra pişman olucaklar ama iş işten geçmiş olcak . Bunu anlasalar herşey çözülecek

tek bahanen bu yaniii
eşya taşımamak
boşan boşanma sen bilirsin ama bu bahane çok komik
bide tatile geliyorum de ailene
normalde gidip kalmaz mısın

bide bebeğime annem bakacak işe gireceğim demiştin
annenler yakın mı uzak mı o kısmı anlamadım

Üzülme canım Er geç kıymetini anlıyacak belki anlamıştır bile sana zarar veriyorsa tabiki bitirmen mantıklı ama iğce düşün ben de eşimden ayrılıyorum 1 senedir ayrıyız boşanma davası açıldı ailemin yanındayım benim ailemde bu evden gelinliğinle çıktın kefeninle gelirsin dedi şuan sahip çıkıyolar arkamdalar ailenin öyle demesine bakma seni ve çocuğunu sokağa atacak değilller ama çok zor heleki çocuğun varsa işte o zaman daha zor kendini maddi ve manevi yönden hazırla öyle icraata geç...

tek bahanen bu yaniii
eşya taşımamak
boşan boşanma sen bilirsin ama bu bahane çok komik
bide tatile geliyorum de ailene
normalde gidip kalmaz mısın
Bahanem bu deil tabiki aramızda 3 saatlik yol var . Evlendigimden beri eşimle gittim kaldım hep tek gitmedim onuda derim artık yerlessem atamazlar ama dır dır

Evet cnm atmazlar biliyorum . Önemli olan manevi destekleri sanırım benimde öyle olcak ya 3 ay sonra ya 5 yıl sonra sonunda sahip çıkacaklar inşallah ozamanlarda allah yardimcim olsun

Aileniz elbette sizin kötülüğünüzü istemiyordur ama siz karar verdiyseniz yanınızda olmalılar. En iyisi biraz daha sabredin, işe girin para biriktirin ve ayrı bir hayat kurun. Zor ama kendi ayaklarınız üzerinde durmanız gerekiyor.

Evet canım sanırım bi müddetten sonra bıkıp destek olucaklar ama o sureyi sabretmek lazım . Inşallah o süreçte çok yıpranmam ayaklarimin ustunde durmam gerek durursam hersey kolaylascak ama yapicam insallah .hepinizden sagolun yorumlar için.

Bence eşinle ve ailenle güzelce konuş bir süre kafamı dinlemek ıstiyorum de ailenin yanına git duruma bak kendini nasıl hissediyorsun eşini ozleyecekmisin bak. Ona göre plan yaparsın ani kararlar verme

Aldatmanin uzerinden 6 ay gectikten sonra dava acamiyorsun diye biliyorum bence bi sans ver adamda pismanmis zaten yuva yikmak cok kolay gercektn en azindan ben elimden geleni yaptim der yoluna bakarsin

Aldatmanin uzerinden 6 ay gectikten sonra dava acamiyorsun diye biliyorum bence bi sans ver adamda pismanmis zaten yuva yikmak cok kolay gercektn en azindan ben elimden geleni yaptim der yoluna bakarsin
Yanlış anlamayin sanki boşanarak ondan öcümü alicam gibi hissediyorum .s ne şekilde olursa olsun anlaşmalı istiyorum boşanmayıda yara bere almadan yıpranmadan . Ama herşey istediğimiz gibi olmuyor

Aynen öyle canim . Az kaldı yememe zaten artık tirlatcam sonra pişman olucaklar ama iş işten geçmiş olcak . Bunu anlasalar herşey çözülecek
İnsan evladına bunu yapar mı,ya hiç mi üzülmez şu haline.Ben yedi kat yabancı olarak,sıkışmışlığınızı,bunaldığınızı,çaresizliğinizi hissettim.Kızlarının sağlığından,mutluluğundan daha önemli ne olabilir ki?
Allah, annenle babana akıl fikir versin,vicdan versin.Allah seni o evden,mutsuzluğundan kurtarsın kardeşim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…