Aldatildim ve boşanamıyorum

İlk hatası ve çok pişmansa bir şans verilebilir ama bu şansı kavga ederek, kendinize hayatı zindan ederek kullanmayın,hatasız insan yok bazen hayat öyle bir noktaya getirirki yapmam denen herşey yaşanıyor önemli olan pişmanlık..eşiniz hatasından ders aldıysa daha iyi bir eş olabilir, almadıysa zaten2.bir şansı olmaz o zaman hiç düşünmezsiniz..Mutluluklar size

Allah razı olsun kardeşim . Bazen en yakının bile seni anlamıyor ya insani üzen yıpratan olayları uzatan bu

Bende böyle hissediyorum sanki olmicak gibi ve senelerimi verip daha da yıpranmak istemiyorum yaşım 23 bu arada

23 mü

Ben de 10 yıllık falan evlisiniz sandıydım

Adam daha yolun başında su koyvermiş

Boşanın , hatatınızı kurun daha sonra daha iyi biriyle evlenin derim yaşınız çok genç

23 mü

Ben de 10 yıllık falan evlisiniz sandıydım

Adam daha yolun başında su koyvermiş

Boşanın , hatatınızı kurun daha sonra daha iyi biriyle evlenin derim yaşınız çok genç
Evet canım erken yaşta bunlarida gördüm . Allah beterinden korusun . Sanrım ya bosanicam yada bu sur3ce katlancam allah sonumu hayir etsin sagolun iyi geldiniz

Allah razı olsun kardeşim . Bazen en yakının bile seni anlamıyor ya insani üzen yıpratan olayları uzatan bu
Ya nolur kendine mukayyet ol,üzülme,çocuğunla ilgilen,kendinle ilgilen,o adam için kendini yıpratma,kafanı dağıtmaya bak ailen kabul edene kadar geçecek süreyi sağlıklı değerlendir.Çok bunaldım diyorsun psikoloğa gitmekten vazgeçme,yoksa sağlığından olacaksın.Çocuğun ve kendin için yap herşeyi,kimse için kılını kıpırdatma.

C
Çok sağol cnm zaten çocuğum için ayaktayım katlanıyorum kimselere bırakmam onu allah razı olsun

O zaman çalışıp para biriktirip kimseye muhtaç olmamanız lazım,ozaman hayatınızı istediğiniz yöne çizersiniz.

Bir defa mı oldu
Uzun mu sürmüş
Sanal mı
Evvelce tanıdığı biri mi
Bunları da yazar mısınız ona göre yorum yapalım
Bir de üzülmeyin nolur
Hayat sizin
Olmuyorsa boşayın

Bir defa mı oldu
Uzun mu sürmüş
Sanal mı
Evvelce tanıdığı biri mi
Bunları da yazar mısınız ona göre yorum yapalım
Bir de üzülmeyin nolur
Hayat sizin
Olmuyorsa boşayın
5 6 ay konuşma olmuş mesajlaşma başka bisi yok diyor iş yerinden bi kadın o kadınıza gördüm a.sctm mahkeme vermedim keşke verseydim biraz geç oldu artık ozamanlar kimse akıl vermediki bana sadece doğumla eşimleydim .

İyi yapmışsın
Pis kadın yazıklar olsun
Şimdi hemen ama "adamın suçu yok mu " cular doluşur buraya
Evet adamın suçu var ama kadının daha çok suçu var
Sebebini de söyleyeyim kadın cesareti vermese adam yaklaşamaz
Ben yolumda dosdoğru yürüyorsam kim gelip benimle eşini aldanabilir?

Anladığım kadarıyla cinsellik olmamış
Bu durum da kötünün iyisi sanki
Gerçekten affetmeyi düşünmez misiniz?
5 aylık yavrunuz hayrına affedilebilir belki
Tabii gerçekten çok çok pişmansa

Ben konuşmanın sonunu yakaladım esime senin için olurum falan diyor oda ölme son konuşmamız fln diyor kadın askm fln yazmış eşim pisman olmuş o gün konuşma bitiyordu ben sonunu gördüm . Ama işte öncesinde kim bilir neler konuştular içim icimi yiyor

Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun ben insan unutamazsa unutamaz bişeyleri bu şekilde yaşamanın senin açından sağlıklı olacağını düşünmüyorum iyi düşünüp karar vermelisiniz

C

Çok sağol cnm zaten çocuğum için ayaktayım katlanıyorum kimselere bırakmam onu allah razı olsun
Allah senden de razı olsun.
Ben 32 yaşındayım, sen daha 23 yaşındaymışsın,şuan senin yaşında olmak için neler vermezdim,yolun başındasın,önünde ne günler var daha,senin yaşında şuan insanlar okul okuyolar.Herşeye yeniden başlayabilirsin,keşke eğitimini yarıda bırakmasaydın ama hala okula devam edebilirsin hiçbirşey için geç değil.
Kızlar nolur herşeyden vazgeçecek kadar güvenmeyin erkeklere,sevgilerine aşklarına bakıpta okulunuzdan işinizden vazgeçmeyin,yarının ne getireceği belli olmuyor,gönül ister ki her erkek pırlanta çıksın,herkes mutlu olsun ama hayat toz pembe değil.

Anladığım kadarıyla cinsellik olmamış
Bu durum da kötünün iyisi sanki
Gerçekten affetmeyi düşünmez misiniz?
5 aylık yavrunuz hayrına affedilebilir belki
Tabii gerçekten çok çok pişmansa
Pişman ama kavgalarımız oluyor cinselliği hiç bilmiyorum olmadi diyor günahları onların boynuna artık ama kaldıramıyorum neden niye herşey çok güzel giderken çok ağır geldi .

Şu aldatma konularında şans kelimesini görünce çok sisinirleniyorum ya. Evet tabi ki de boşanmak en iyi çözüm. Aldatmasaydı.

Istiyorum canım açıktan kaydoldum ama gidemedim olaylar vs vs tekrarlicam .başarıcam kafama çok vuruyorum keşke okusaydım vazgecmeseydim. Bu hayatta en önemlisi okumak iyi yerlere gelmek sonra aşk isleri. Belki genç bekar kızlarımız okur da ınsalalh bu olaylardan dan bisiler cikartilarlar . Ben cok pisman oldum baskalri olmasın gerçekten

Psikoloğa gerek yok bence de ayrıldıktan sonra toparlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…