Allah razı olsun kardeşim . Bazen en yakının bile seni anlamıyor ya insani üzen yıpratan olayları uzatan buİnsan evladına bunu yapar mı,ya hiç mi üzülmez şu haline.Ben yedi kat yabancı olarak,sıkışmışlığınızı,bunaldığınızı,çaresizliğinizi hissettim.Kızlarının sağlığından,mutluluğundan daha önemli ne olabilir ki?
Allah, annenle babana akıl fikir versin,vicdan versin.Allah seni o evden,mutsuzluğundan kurtarsın kardeşim...
Bende böyle hissediyorum sanki olmicak gibi ve senelerimi verip daha da yıpranmak istemiyorum yaşım 23 bu arada
Evet canım erken yaşta bunlarida gördüm . Allah beterinden korusun . Sanrım ya bosanicam yada bu sur3ce katlancam allah sonumu hayir etsin sagolun iyi geldiniz23 mü
Ben de 10 yıllık falan evlisiniz sandıydım
Adam daha yolun başında su koyvermiş
Boşanın , hatatınızı kurun daha sonra daha iyi biriyle evlenin derim yaşınız çok genç
Ya nolur kendine mukayyet ol,üzülme,çocuğunla ilgilen,kendinle ilgilen,o adam için kendini yıpratma,kafanı dağıtmaya bak ailen kabul edene kadar geçecek süreyi sağlıklı değerlendir.Çok bunaldım diyorsun psikoloğa gitmekten vazgeçme,yoksa sağlığından olacaksın.Çocuğun ve kendin için yap herşeyi,kimse için kılını kıpırdatma.Allah razı olsun kardeşim . Bazen en yakının bile seni anlamıyor ya insani üzen yıpratan olayları uzatan bu
Çok sağol cnm zaten çocuğum için ayaktayım katlanıyorum kimselere bırakmam onu allah razı olsunYa nolur kendine mukayyet ol,üzülme,çocuğunla ilgilen,kendinle ilgilen,o adam için kendini yıpratma,kafanı dağıtmaya bak ailen kabul edene kadar geçecek süreyi sağlıklı değerlendir.Çok bunaldım diyorsun psikoloğa gitmekten vazgeçme,yoksa sağlığından olacaksın.Çocuğun ve kendin için yap herşeyi,kimse için kılını kıpırdatma.
O zaman çalışıp para biriktirip kimseye muhtaç olmamanız lazım,ozaman hayatınızı istediğiniz yöne çizersiniz.Ailem gelme diyor gelirsen esinle gel nekadar kalırsan kal diyor . Eski kafalilar . Esime defalarca dedim beni sen nasıl aldıysan beni geri bırak . Biraz durmak istiyorum diye yok diyor götürmüyor . Ben 5 aylik bebegimle otobüste bissürü eşyayla nasıl gidim ben bisi götürmesemde olur ama çocuğun maması bezi biberonu kıyafeti ıvır zivirini taşıyamam .istemiyorlar gelmemi zaten . Geleceksen esinle gel kafasındalar
Aynen öyle cnm en azından param olunca daha rahat olurum . Bu süreçte halimi ailem görür kabullenirler en mantiklisi böyle çok sagolujO zaman çalışıp para biriktirip kimseye muhtaç olmamanız lazım,ozaman hayatınızı istediğiniz yöne çizersiniz.
5 6 ay konuşma olmuş mesajlaşma başka bisi yok diyor iş yerinden bi kadın o kadınıza gördüm a.sctm mahkeme vermedim keşke verseydim biraz geç oldu artık ozamanlar kimse akıl vermediki bana sadece doğumla eşimleydim .Bir defa mı oldu
Uzun mu sürmüş
Sanal mı
Evvelce tanıdığı biri mi
Bunları da yazar mısınız ona göre yorum yapalım
Bir de üzülmeyin nolur
Hayat sizin
Olmuyorsa boşayın
5 6 ay konuşma olmuş mesajlaşma başka bisi yok diyor iş yerinden bi kadın o kadınıza gördüm a.sctm mahkeme vermedim keşke verseydim biraz geç oldu artık ozamanlar kimse akıl vermediki bana sadece cocugumla eşimleydim .
Ben konuşmanın sonunu yakaladım esime senin için olurum falan diyor oda ölme son konuşmamız fln diyor kadın askm fln yazmış eşim pisman olmuş o gün konuşma bitiyordu ben sonunu gördüm . Ama işte öncesinde kim bilir neler konuştular içim icimi yiyorİyi yapmışsın
Pis kadın yazıklar olsun
Şimdi hemen ama "adamın suçu yok mu " cular doluşur buraya
Evet adamın suçu var ama kadının daha çok suçu var
Sebebini de söyleyeyim kadın cesareti vermese adam yaklaşamaz
Ben yolumda dosdoğru yürüyorsam kim gelip benimle eşini aldanabilir?
Allah senden de razı olsun.C
Çok sağol cnm zaten çocuğum için ayaktayım katlanıyorum kimselere bırakmam onu allah razı olsun
Pişman ama kavgalarımız oluyor cinselliği hiç bilmiyorum olmadi diyor günahları onların boynuna artık ama kaldıramıyorum neden niye herşey çok güzel giderken çok ağır geldi .Anladığım kadarıyla cinsellik olmamış
Bu durum da kötünün iyisi sanki
Gerçekten affetmeyi düşünmez misiniz?
5 aylık yavrunuz hayrına affedilebilir belki
Tabii gerçekten çok çok pişmansa
Istiyorum canım açıktan kaydoldum ama gidemedim olaylar vs vs tekrarlicam .başarıcam kafama çok vuruyorum keşke okusaydım vazgecmeseydim. Bu hayatta en önemlisi okumak iyi yerlere gelmek sonra aşk isleri. Belki genç bekar kızlarımız okur da ınsalalh bu olaylardan dan bisiler cikartilarlar . Ben cok pisman oldum baskalri olmasın gerçektenBen 32 yaşındayım, sen daha 23 yaşındaymışsın,şuan senin yaşında olmak için neler vermezdim,yolun başındasın,önünde ne günler var daha,senin yaşında şuan insanlar okul okuyolar.Herşeye yeniden başlayabilirsin,keşke eğitimini yarıda bırakmasaydın ama hala okula devam edebilirsin hiçbirşey için geç değil.
Kızlar nolur herşeyden vazgeçecek kadar güvenmeyin erkeklere,sevgilerine aşklarına bakıpta okulunuzdan işinizden vazgeçmeyin,yarının ne getireceği belli olmuyor,gönül ister ki her erkek pırlanta çıksın,herkes mutlu olsun ama hayat toz pembe değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?