Aldatıldım ve çok kötüyüm.Siz olsanız affedermisiniz?

maviorkide34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
53
59
38
Bunu bana başkası anlatsa ayrıl derdim. Ama insan kendi evliliği söz konusu olunca doğru kararı veremiyor. 6 yıllık sevgiliydik evlendik. onun için işimi ailemi geride bırakıp onun olduğu şehre evlendim. 3 yıldır da evliyiz. Geçen yıl eşimin mailinde başka kadınlarla sevgililik döneminde arkadaşlık sitelerinden konuştuğunu buldum. Cinsel bişey yoktu, flörtöz konuşmalardı. Kısa kısa birkaç mesajdı gördüğüm.şok oldum tabı 8 yıldır tanıdığım adamdan beklemezdim. Söyledim hemen ima yaptım, ben instagramdan sadece cinsel konularla ilgili başka kadınlara danıştım dedi ben daha da şok. Onları buldum zannetmiş farketmeden instagramda da birileriyle halen yazıştığını itiraf etti. Günlerce gönlümü almaya çalıştı,cinsel bişey yaşamadım dedi, bu sırada hamile olduğumu da öğrendim ve affettim.Ama gerçek anlamda güvenemedim. 1 sene geçti bebeğim doğdu herşey yolundaydı ama dün akşam şeytan dürttü derler ya. İnstagramdan fake hesapla eşime slm diye mesaj attım. Evlimisin falan dememe kalmadan hemen benim başka instagram hesabım var ordan yazışalım diye bana hiç bilmediğim bir hesap attı ve beni ekledi. Tam benden beni görmek için fotoğraf istemişti ki daha fazlasını kaldıramadım ve gidip yanına yüzüne vurdum. Kendime engel olamıyorm çok utanıyorum, seni haketmiyorum dedi ağladı.vs. ben tabi felaket dünden beri konuşmuyoruz. Kızgın bile değilim. Bebeğim babasız büyüsün istemiyorum ama bunu artık aşabileceğimi sanmıyorum. Huyu değişirmi bilmem. İnstagram hesaplarını kapatmış bugun ama nasıl güvenirim yada bi daha hiç yapmasa bile o konuşmalar geliyor aklıma. Çok kötüyüm kızlar, bu nasıl aşlır, basıp gitsemmi bebeği de alıp...Neden hala seviyorum eşimi, o benim 9 yıllık arkadaşımdı. birlikte okuduk birlikte kurduk hayatımızı ve inanılmaz iyi anlaşıyorduk, cinsel hayatımıza kadar herşey mükemmeldi. dışardıan herkesin gıpta ettiği bir hayatımız vardı. Ben ne yapacağım bilmiyorum..

Adam ben böyleyim durduramıyorum demiş. Gözü hep dışarda olacak, başkalarıyla tanışmak için fırsat kollayacak, zamanla ağzından çıkan hiçbir şeye inanmayacaksınız, bu güvensizlik yavaş yavaş sizi tüketecek, en iyi ihtimalle hayatınızın bir kaç yılını böyle saçma saoan bir şeyin içinde geçireceksiniz, şimdi buna son vermezseniz.

Yemin ederim artık evlenmekten korkuyorum. En iyi dediğimizin içinden bile bir kürek pislik çıkıyor (genel anlamda söylüyorum eşinize değil bu lafım) . Ama erkeklerden nefret edıyorum artık ya. Böyle bişey nasıl kaldırılır bilmiyorum ama yerinizde olsam ani bir karar vermeden önce çekip giderdim o evden. Biraz yalnız kalıp düşünün bence. Eşinizin de burnu sürtsün ama aranız düzelince tekrar yapma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Sonuçta defalarca tekrarlanmış birşey ilk değilmiş bu.

Büyük konuşmayayım ama asla affetmem küçük çocuk değil sonuçta yaşı aklı herşeye eriyor bir hata olduğunun farkında bunu yapınca sizi kıracağının da farkında ki kaldı ki görüyoruz zaten hata yaptıklarını kabul etmez erkekler etseydi sizin eşiniz içinde ikinci defa olmazdı bu aldatma size ayrılın diyemem herkesin duyguları farklı dir çünkü

allah yardımcınız olsun

Bu pismanlikla yapmasa 1 yil yapmaz sonra yine seytan durter yine ayni seyler yasanir daha once affettiginize pisman olursunuz. Bence affetmeyin

bebek anne olmak bunlar bambaşka şeyler o yüzden o konuda yorum yapamıyorum. Ama bunun sevgili modeli vardı bende. Naparsanız yapın değişmiyorlar benim salak kendi de itiraf etmişti bilmiyorum neden böyleyim diye... Paylaşmak istedim deneyimimi...

Siz olsaydınız diye sormaniz hata,herkesin değerleri farklidir. Mesela kiminin kocası çok zengindir kadın parayı seviyordur,aldatması umrunda olmaz,kiminin ailesi kötüdür kocası başında dursun ne halt ederse etsin diye düşünenler vardır daha rahat yaşamak icin vs neyse ben bana göre cevap vereyim,birincisini affederdim lakin ikincisini yakalamak adamın almış olduğu önlemler açısından,daha uzun süreceği ve bu süre zarfında paronaya olup deli damgası yiyeceğim için ikincisini yakalayamadan,şiddetli geçimsizlikten bosanirdim.

Gerçekten zor bir durum ve çok kişisel bir karar doğrusu. Neyi ne kadar sindirebileceğinize bağlı. Biraz kendinize zaman verin, uzaklaşın evden. Eğer bir şans daha verecekseniz evliliğinize bu konuyu birdaha açmamak üzere yapmalısınız bunu. Hem bir şans daha verip hem de hergün kendinizi perişan edecekseniz hiçbir anlamı yok. Bu anlamda kendinizi iyice tartın. Evlilik terapistine gidin, bireysel olarak da terapi alın, elinizden gelen her şeyi yaptıktan sonra da hala aynı hissediyorsanız ve bu olayı geride bırakamayacağınıza inanırsanız bitirirsiniz.

Saçmalamayın artık ya. Ne sevmesi ne affetsem mi demesi? Adam hesaplar açmış kendine. Kim bilir kaç kadınla konuştu. Hatta belkide görüştü. Kadınlara cinsel soru soruyordum ne demek ya? Beynim algılayamıyor artık bu aldatma olaylarını.

Çocuk babasını boşamıyor. Siz boşuyorsunuz. İnanın evinden kadın donu toplarsınız boşanınca. Kurtarın kendinizi.

Bu olayı senden başka bilen var mı? yoksa ve affetme niyeti varsa önce aileyi ayağa kaldır gözü korksun biraz af dilesin sürünsün sonra da herkesin içinde bir daha yapmayacağına dair söz al bir daha yaparsan seni boşarım tazminat davası açarım herkes burada şahit tamam mı dersin söz alırsın artık kredi mi çektirirsin araba mı aldırırsın adamı borca mı sokarsın biraz zora sok gözün de üstünde dursun yani aklıma bunlar geliyor affedeceksen de burnu sürtsün biraz

Niyetiniz bosanmak degilse oyle iki aglamaya affetmeyin.korkutun gidin ailenizin yanina gelmiyorum artik diyin bi sure gelmeyin yalvarsin yakarsin.belki duzelir gerci korku gectigi anda yine baslar ama kisa sureli cozum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…