Aldatıldım ve çok kötüyüm.Siz olsanız affedermisiniz?

eşin her konuda rahatça yalan söyleyen biri.

tâaaaaa sevgiliyken birçok kadınla flört etmiş ve ruhun bile duymadı öyle mi?
hala bilmediğin hesaplardan cinsellik dahil her şeyi konuşan biri.
selam diyen her kadına "iş atan" bir koca.

senin sevgin tek taraflı.
kocan deveyi hamuduyla götüren cinsten.

avukatsın, duygularınla değil mantığınla karar ver.

Böyle bir şey yapsa eline ne geçecek? Önceden tek kendisi biliyordu şimdi herkes bilecek ve herkesin bildiği rezil oldukları evlilik daha mı mutlu edecek? A tabi ev araba alırlarsa ipini bağlarlarsa belki alırlar mı?

Eğer affedecekse kimseyi karıştırmadan affet konu sahibi. Sen unutursun ama başkası unutmaz hiç olmazsa iki kat acı çekmezsin. Bir insan 7sinde neyse 70inde de odur. Zaten kendisi de bırakamadığını söylemiş, büyük ihtimal bırakmayacak sadece daha temkinli olacak, yakalanmayacak!

Merhabalar konunuzu bana YouTubeda bir psikologdan dinlediğim hikayeyi anımsattı. Adam eşini çok seviyor fakat başkalarıyla birlikte olmaktan da kendini alamıyormuş. Karısını her aldattığında pişman olup eve gitmeden önce tövbe ediyor bir şekilde vicdanını rahatlatıp öyle karısının karşısına çıkıyormuş. Karısı öğrendiğinde aynen sizin eşiniz gibi yapmak istemiyorum fakat kendime engel olamıyorum diyomuş. Psikologa gitmişler, adamın bu davranışı çocukken tanıdığı tarafından uğradığı cinsel istismardan kaynaklanıyormuş. Elbette böyle olmayabilir de yani sizinle paylaşmak istedim. Allah yar ve yardımcınız olsun...

Sizden fotograf istediginde kendi fotonuzu atacaktınız ve o an ki yüz ifadesini görmeniz gerekirdi..Evli degilim ama bu durumu yasayan etrafimda cok insan var.Ortada bir de çocuk yazık günah.Şu uckurları yuzunden dagilan aileleri gorunce evlenme hevesim kaçıyor.Babamda 1 yapti annem affetti o zaman 3 kardestik babam 2.kere yapti annem yine affetti bi de hamileydi.Annem nasil yapti bilmiyorum ama adam melek gibi birsey oldu.Ben affetmedim o ayrı. Cok uzuluyorum bosanmakta hemen bi çözüm yolu değil ki burada yazilan yorumlari okuyorum hemen boşan.Herkes şanslı degil malesef.Imtihan hayati rabbim yardimciniz olsun.Rabbim hayirli insanlar cikarsin herkesin karşısına.

Reactions: Wcy
Ah bu erkekler yaaaa huylu huyundan vazgeçmiyor malesef... çok zor bir durum ta ben burda sinirlendim okurken yaaa

yani şimdi affettiniz diyelim o adamla aynı yatağa nasıl yatıcaksın nasıl öpüp sevişiceksin hiç mi aklına başka kadınlarla konuşması gelmiycke büyük konuşmayayım ama olmaz yani şiddet bile affedilir ama aldatmak asla

Al bebeğini basıp git tabi ki. Yapıp yapıp zırlamak nedir? Utanıyormuş da bla bla bla

Karak

Eger su an boşanmaya cesaret edemiyorsanız bır sure iletişimi keserek ayrı kalın kendinizi dinleyin eger cok buyuk bir eksiklik hıssetmıyorsanız bosanın hemde yuklu bir tazminat davası acarak hem elinizde deliller de var ama yok ben ayrılamam diyorsanız da bu durumun bır daha olabilecegini kabullenip içinize sindirip oyle devam etmelisiniz,yapabilirseniz tabi

Bebegin neden babasiz büyüsün? Babalik yapabilecek kapasitede olan adam (lafin gelisi yaziyorum bunu) hersekilde evladina sahip cikar. Baba olacak adam k. Bakmayin ama elin kadinlariyla kendini rahatlatmaz . Bahane aramayin lutfen hic olmazsa iyice dersini verin. Nedense affetceğinize inaniyorum

Siz eşinizin üstüne titreyip her dediğini yaparak kolay hale gelmişsiniz.hiçbir şey yapmadan sizden o konforu almış, o konfora o kadar çok alışmış ki sizi çantada keklik olarak görmüş. Madem affedeceksiniz bundan sonra kendinizde bu yonlerinizi değiştirin her şeyi kolay elde edemesin sizden.sınırlar koyun, konuşmayın uygulayın.

Ben muvekkiliniz olsaydim ve size danissaydim bosan derdiniz. Ilk aldatma degil bu ve hic de durmamis. Sadece siz yakalamamissiniz. Ve devam da edecek hatta daha temkinli davranacak. Zaten kendime engel olamiyorum da demis. Devam ederseniz suphelerle yasayacaksiniz. Adam instagramini kapatmis gozukse de hic bilmediginiz baska instagram hesaplari yine acabilir zor degil bu. Aldatma cinsel olarak beraber olmak degildir sadece. Sozel yazismasi bile guveninizi sarsmis. Yarin bu fiziksel de olabilir.
Yalanlar da var ustelik. Yikilan guvenin tekrar geri gelmesinin mumkunu yok. Guven olmazsa evlilik de yurumez. Devam ederseniz sadece uzatmalari oynarsiniz.
Avukatmissiniz. Siz de biliyorsunuz ki bosanmazsaniz affetmis sayiliyorsunuz ve eski aldatmalariyla ilgili birsey yapamazsiniz. Devam eder mi derseniz eder. Bir kez yapan yine yapar. Aldatma bir kisilik bozuklugudur cunku. Bukez sizin ruhunuz duymadan yapar.
Ben de aldatildim bosandim. Oglum var. Merak etmeyin cocuklar daha cabuk toparliyor. Kendinizi dusunun ona gore kararinizi verin. Bu durum yipratici. Suoheler sizi kemirirken psikolojinizi de alt ust eder, saglikli dusunemeyen bir anne de babegiyke saglikli ilgilenemez. Once kendinizi dusunun. Unutmayin anne mutluysa bebek de mutlu oluyor. Sizin mutlulugunuz onemli. Ve siz nasil nir hayat istiyorsunuz? Suphelerle mi yasamak yoksa huzurlu suphelerin olmadigi bir ortamda mi olmak? Affederseniz nasilsa affetti, vazgecemiyor diye yine yine yine yapayorlar inanin bana. Bosansaniz da yine yapacak. Bu adam boyle cunku.

Konuyu kapatın ve telefonunu karıştırdığınız için özür dileyin. Ne hakla eşinizin özeline müdahil oluyorsunuz?
Engel olamıyormuş kendisine,yazık değil mi şimdi bu adama. O biiiiiir mazlum,o biiiiir kader kurbanı o biiiir cinselolarakbirşeyyaşamadıkdiyerekyırtmayaçalışan ...

Yersen(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…