Aldatıldım ve çok kötüyüm.Siz olsanız affedermisiniz?

Ben hep derim,kızlarımızı ezik ve korkak büyütüyoruz.onları güçlü birer birey olarak yetiştiremiyoruz.evliliğe meraklı evliliği yürümediği halde aldatıldığı halde kocasız nefes alamayacağını düşünecek kadar da aciz yetiştiriyoruz ve bunun adına sevgi diyoruz...kocamı seviyorum vs vs

9 yılda hiç mi ipucu yakalayamadınız çok şaşırıyorum bu hanımlara. Sanırım kimse ilk flortuyle evlenmemeli. Cinsel hayatımız mükemmel demişsiniz neye göre mükemmel? Kocanız kimbilir kimlerle neler yapıyor bunu düşündünüz mü? Sonucunu alıyor olmasa elalemin kadınlarına hatır sormaya hayat hikayelerini dinlemeye yazismiyordur herhalde. Cinsel hayatiniz mukemmel ama adamin seçicilik kriteri bile yok maşallah uçana kaçana... Ama tabi bebeğim için katlanıcam derseniz Allah yardımcınız olsun öyle de böyle de berbat bir durum. Seçim yapmak çok zor. Ben olsam beni bu durumda bırakan aşağılık birine iyice kinlenirdim

Bence eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş ve ben bundan vazgeçeceğini sanmıyorum, affetseniz de bir süre sonra yine yapacaktır çok kötü bi durum gerçekden boşanmak da bir evlatla çok zor ama bunla yaşamak da çok çok zor, sürekli şüphe için de, en doğru kararı kendiniz vereceksinizdir. Allah yardımcınız olsun.

Bir gün ,sende benim gibi anlayacaksın.. ,"Bir daha yapmaması değildi ki mesele ...Adamın beynini ve yüreğini çözmüş oluşundu , oysa işte ..Ötesi var mıydı ?..

İçten içe kanıksanacak yaşadıklarınız ..O gittikçe arsızlaşırken sen de kendıne olan güvenini ve saygını yitireceksin; bundan sonra yaşanacak hikayenin hepsi bu ...

Şu saatten sonra yapmayacak oluşunun tek sebebi," yakalanma korkusu " olduğunu bile bile sevmeye devam edebilecek misin bu adamı .....

Akşam eve geldiği zaman sende karşısındaki koltuğa oturup kendi resimlerinden birini atsaydın..
Ozaman ki yüz ifadesini çok merak ediyorum...

Ne yapmalıyım diye sorman hata hemen kapının önüne koyman gerekiyordu..

Affetmezdim.

Boşanırdm çünkü bana sahip çıkacak bi ailem, ben çalışırken çocuğuma bakabilecek bi annem var. Maddi yönden ben ve çocuğum bu adamà muhtaç değilsem bi sn düşünmem boşarım.

Eğer ne gidecek yerim, ne çocuğumu bırakacak güvenilir bi tanıdığım, ne bana kucak açan bi ailem, ne de bi işim olmasaydı şunu yapardım. Bu evlilik benim için sadece ticari bi anlaşma olurdu. Bunu da adamcığa söylerdim. Benden hiç birşey beklemeyecek, ben evin düzenini sağlayacağım. O da zamanı gelinceye dek paşa paşa bana ve çocuğumuza bakacak. Benim üzerimde hiç bir söz hakkı olmayacak. Bu zamanda tek başına çocuk büyütmek kolay değil. Bu süreç de tabi iş sahibi olmaya çalışacak, çocuğum kreş yaşına geldiğinde de tekmeyi koyacağım. Keşke bu toplumda her kadının ekonomik gücü olmuş olsaydı da bunlara gerek kalmasaydı. Burdan "boşan, iş bul, bakıcı bul" demesi çok kolay. Şartlarını bilmiyorum hemen boşan demem ama asla affetme. Asla karı koca ilişkisi yaşama. Asla sevmeye devam etme.

Şimdi siz hiç bir dayanağınız yokken boşanırsınız. Çocuk da size verilir haliyle. Siz hayatla boğuşurken bu adamcık 1 gün ağlar 2 gün ağlar sonra bekarlığın tadını çıkartır. Erkeklerin yası kısa sürüyor. Kimse de onları boşanmış erkek diye etiketlemiyor, toplum hemen bağrına basıyor. O çocuğu tek başına da yapmadın, o da sorumluluk alacak.

Asla affetme.

Affi yoktur benim icin kesinlikle yakaladgm an biter.
Nasil desem, esiniz bunu aliskanlik haline getirmis gibi.
Birkac gun konusmazsnz o yalvarr yakarr ama aradan zaman gecnce gene yapacagini yapar. Bir insann icinde varsa bunu yapmak engel olamazsiniz. İnstagramdan yapmasa baska yerden yapar gene yapar.
Cok zor bir durum Allah kimseye yasatmasin..
Sizinde hakkinzda hayrlisi olsun ama bence katlanmanizi gerektirecek hic bir sebep yok.

Allah kimsenin başına vermesin inşallah gerçekten zor bir durum ama affı olmamalı.

Gözünüzün önünde instagramini kapattıysa ne olmuş? Adamın fake hesapları var zaten,Allah bilir kaç tane. Onlarla yapar yapacağını...

Nedense düzeleceğini hiç sanmıyorum yapan gene yapar ilk değilmiş bir de . Boşanmak kolay değil fakat böyle nereye kadar devam edecek orası da muamma .

cok kötü aldatilmak ama o seni degil evlatinida aldati!!! orda burda yazismakla gecirdigi vakti, evlatinini öpüp koklayarak gecire bilirdi...

Çocuğum babasız büyümesin anlıyorum ama annesini aldatan babadan, o çocuğa hayır gelmez ki zaten.
Yazık ya yazık, neye engel olamıyorsun haysiyetsiz, ahlaksız herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…