Aldatıldım ve hazmedemiyorum

18 yaşına kdr nafaka ödeniyor. Sonrasında çocuk okuyorsa kendi dava açıp nafaka alabiliyor. Aynı olayları yaşıyoruz. Bn atlattım. Darısı başınıza. Geçecek ve oh kurtuluşum diyeceksiniz. Bnada buradan söylediklerinde bnmi untcam diye düşünüyordum. Ama oldu vallahi. Onlar sürünecek.

Çok teşekkürler. Gerçekten insanları anlamıyorum. Aldatıpta nasıl bakarlar eşlerinin yüzüne. Haklısınız o adamında bilmek hakkı.

Arkadaşım okurken ağladım. Rabbim bana da süründüğünü göstersin inşallah. Hem onun hem de o orospunun. Arkadaşına da çok üzüldüm. 5 yıl neler yaşamış. Allah yardımcısı olsun onun da.

Çok teşekkürler. Adınıza çok sevindim. Nasıl umut oldunuz bana. Darısı biran önce benim başıma

Canim benim Allah yardimcin olsun. Lutfen güclu ol asla geri adim atma esinden bosanip kendki aileni kur bir hata yapan bir daha yapar. En dogrusunu yapmissin.Allahim sana sabir versin

Canim benim Allah yardimcin olsun. Lutfen güclu ol asla geri adim atma esinden bosanip kendki aileni kur bir hata yapan bir daha yapar. En dogrusunu yapmissin.Allahim sana sabir versin
Çok teşekkürler. Boşanma olayı bitti zaten. Çok şükür yeni hayatımızı da kurduk. İnşallah bundan sonrası güzel olur bizim için

Son gelişmeleri okudum, içime su serpildi. Bu diyeceklerim size garip gelebilir, ama bu herifin zaten yapacağı varmış, iyi ki de evli bir kadınla yapmış. Neden mi? Kadın bekar olsa akrabaları size yok maviş kocasını sevmiyordu, yok kardeşi gibi görüyordu o yüzden boşadı diye iftira atmak yerine, '' Erkek adam etmiş bi hata, kadın olsaydı da evde tutsaydı, bi o... yüzünden yuva mı dağıtılır, hemen de çekti gitti, dünden razıymış bekarlığa bak seeen. '' diye üstünüze geleceklerdi. Size o iftiraları attıklarına kızmayın, gülün, çok zavallı bir haldeler.

İş bulmanıza, daha iyi olmanıza sevindim.

Eski kayinvalide, oğlum aldattı o yüzden ayrıldılar diyemiyorsa da anladamadilar da ayrıldılar der insan en azından, utanma, yalan söyleme aile boyu var demek ki.

Ben daha önce de yazdım size, o kadın eşi öğrenmeden kocasından falan ayrılmaz, planında yoktur böyle birşey.

Siz oğlumun babası diye, kadının eşinin öğrenmesini istemediniz ilk etapta ama eski eşinizin oğlu umrunda değil. Bu yüzden o adamın da bilmesi lazım aldatıldığını, bir şekilde öğrenmesini sağlardim yerinizde olsaydım.

Çok haklısınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Çok teşekkürler

Çok teşekkürler. Haklısınız bunlar aile boyu yalancıymış. Şimdi kurtuldum diye seviniyorum hepsinden. Dün sizlerden fikir alana kadar kadının eşine duyurmaya düşünmüyordum açıkçası ama fikrim değişti. Okullar açılınca eşine de duyuracağım mutlaka

Kadın evli olduğu için diyemiyor oğlum aldattı diye, bekar olsaydı bi de o zaman görürdük gaynanayı.

Kadın evli olduğu için diyemiyor oğlum aldattı diye, bekar olsaydı bi de o zaman görürdük gaynanayı.
Tabii.

Azıcık onur gurur sahibiyseler evli kadınla birlikte olan oğulları kendi içlerinde utanç olarak yeter onlara.

Aldattı diyemiyorsa, anlaşamadilar desin, iftiraya yalana neden başvuruyor koca kadın? Pislik aile boyu , bulaşıcı demek ki.

Çok haklısınız. Kanda bozukluk varmış

Kadını mutlaka ama mutlaka ifşa edin. Yuva yıkmak ne demekmiş o da görsün, yaşasın. Kanı bozuklar.

Sizde benım gıbı zor gunlerı atlatmışsınız sıra guzel guneslı gunlerı yasamaya gelmış.Dusunsenıze ılk zamanlar olmayan sabahlar gecmeyen geceler aglamalar ....neler gecmedıkı ....onunuze bakın mutlu gunler hepımızı beklıyor allahın ıznıyle ....

Çok teşekkürler. Adınıza çok sevindim. Nasıl umut oldunuz bana. Darısı biran önce benim başıma
İnş cnm. Burdaki arkadaşlar bilir neler çektiğimi.. Halen de çkyrm ama en azından ondan kurtuldum ve unuttum. Şimdi ayy neden ağlamışım. Onun içinmi ne deliymişim... O kimmişki.. Gibi cümleler kuruyorum. Sizinde o günleriniz gelecek. Uzaktan izliyceksiniz olan biteni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…