Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Çok geçmiş olsun
Herkes kendine yakışanı yapar nihayetinde siz de kendinize yakışanı yapmışsınız.

Sizin rezil etmenize gerek yok zaten inanın ilahi adalet tecelli edecektir, eden bulur sadece zaman ve sabır
Allah size ve yavrunuza hayırlı ve güzel bir ömür versin

Allah size de güç kuvvet versin. Gerçekten çok zormuş. İnşallah güzel günler bizleri bekliyordur.

İnşallah canım. Çok teşekkürler

Çok ama çok teşekkürler

Çok ama çok teşekkürler
Sırf size yanıt vermek için üyelik açtım yaşım sizden çook küçük ama aldatma aldatmadır o yüzden lisedeyken başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.Lise 3 e giderken sınıfımdan bir oğlanla çıkmaya başlamıştık daha önce 5 senelik bir ilişkisi bitmişti ve ayrılmıştı.O zaman çok sevip kapıldığım için beni yara bandı yapabileceği aklıma gelmedi.Yaşımız çok küçüktü eski sevgilisi uzakta okuyordu güzelde bir kızdı ama o zamanlar kızın fotoğrafını bile görmemiştim.Neyse bigün aldatıldığımdan şüphelendim ve soru sormadan ayrıldım.Zaten 2 ay çıkmıştık ama o 2 aylık sürede aşırı mutluydum.Meğersem şüphelerim doğruymuş hem o kızı hem beni idare ediyormuş.Daha sonra hazmedemeyip istanbula taşındık ailemle,zaten gitmemiz gerekiyordu ama ben istemediğim için gitmiyorduk.İstanbula gelince eski sevgilimi stalklarken o kızı gördüm ve o zaman emin oldum aldatıldığıma.Aşırı gururluydum.Belli bir süre bekledim acaba kıza söylesem mi diye .Daha sonra kıza yazdım ve beni aradı dedim inanmazsan en yakın arkadaşlarına sor.İkimizin en yakın arkadaşları aynıydı.Ama aptal kafam onlar kıza doğruyu söyler mi tabii hepsi bana iftira atmış.Kız inanmadı bana tabi.Bende sırf senin bilmeye hakkın var diye anlattım bigün gerçeği göreceksin ama inş pişman olmazsın dedim.Bu olaydan sonra 3 sene daha çıktılar.Kızın toplamda 8 senesi çöp oldu.Bigün kız bana mesaj attı hakkını helal et sen haklıymışsın beni seninle değil sadecee, 5 kişiyle daha aldatmış diye..İlahi adalet

G Güzel kardeşim en iyisini yapmışsın. Evet aldatılmak çok acı. Ama bizleri daha da büyütüyor. Şükretmek lazım en azından gerçek yüzlerini gördük. Umarım bundan sonra karşına karakterli insanlar çıkar. Üye olduğun için çok teşekkürler

En doğru kararı vermişsin inan ben de aynı durumdayım Evli kadınla konuşuyor kesinlikle boşanıcam ama daha olayı patlatmadım 1 haftaya patlatıcam olayı büyük ihtimal buluşucaklar rezil edicem

En doğru kararı vermişsin inan ben de aynı durumdayım Evli kadınla konuşuyor kesinlikle boşanıcam ama daha olayı patlatmadım 1 haftaya patlatıcam olayı büyük ihtimal buluşucaklar rezil edicem
Allah kolaylık versin. Bilipte bilmiyormuş gibi davranmak gerçekten çok zor. Lütfen toplayabildiğin kadar kanıt topla. Ve alabildiğin herşeyi al. Kendini garantiye almadan olayı patlatma. Boşandıktan sonra yıllarını verdiğin eşini tanıyamayacaksın. Onun için doğru adımlar atmaya dikkat et. Dualarım seninle.

Konu sahibine de size de çok üzüldüm. Allah sabır ve güç versin ikinize de. Nasıl öğrendiniz?

tebrik ederim onurlu duruşunuz için, sizin de oğlunuz için de hayırlı bir başlangıç diliyorum

evet gerçekden çok yıpratıcı elimde kanıtlar var ama gerçi her türlü insanı aptal yerine koyup inkar edip saçma yalanlar uyduruyolar
çok teşekkür ederim rabbim seninde yardımcın olsun ama böyle haysiyetsizlerden kurtulmak en iyisi
buarada sıkıntı çıkarıyormu eşiniz boşanma konusunda?

umarım bundan sonra ki hayatınızda daha da mutlu olursunuz ..

Konu sahibine de size de çok üzüldüm. Allah sabır ve güç versin ikinize de. Nasıl öğrendiniz?
çok teşekkür ederim rabbim kimseye yaşatmasın gerçekden ...
önce bi kouşmasından şüphelendim snra baktım erkek ismi kayıtlı iş arkadaşı evli çocuklu kadın çıktı
snra hiçbirşey demeyip izlemeye aldm telefondan mesajlarının görüntülerini kendime attm cihaz aldm buluşma yapmak için konuştuklarını duydum hemen hemen hergün konuşuyorlar kadın sitem ediyo açmıyo diye bu da açamadığmda anla erken geliyo seni aldatıyor değilim diyo bunun gibi böyle konuşmalar
şuan bildiğimi bilmiyo büyük ihtimal buluşacaklar diye bekliyorum çok da fazla bekleyemicem çok yıprandım çünkü yüzüne vurup ayrılıcam

Allah yâr ve yardımcın olsun, dayanma gücü versin İnşAllah tez zamanda herşey hakkında hayırlı olacak şekilde vuku bulur bence buluşmalarını bekleme!
zor gerçekten zor... yaşayan bilir...

Umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer ve psikolojik gücünüde tekrar kazanırsın

Ben anlaşmalı boşandım. Bitti bizim olay çoktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…