Aldatıldım

Polise gitmeli miyim

• Ankete Katılan
    65
  • Anket Kapalı .
Para ya da kendi gurununu ıvır zıvır şeyleri boşver zaten. Bir hata bu.Olan olmuş herkes hata yapar. Olmaması gereken birşey ama olmuş ona çözüm bulamayız. Şu an çocuğundan daha önemlisi yok. Tüm düşüncen onun iyi hissetmesi için neler yapabilirim olsun. Babası hakkında da pedagoga danışarak ölçülü cevaplar verirsin sordukça.Zaten büyüyünce kendi kendine anlayacaktır herşeyi. Şu dönemi sevginle atlatsın çocuğun.

bosandiginiz insana durup durup neden nisanliyken sarki gonderdiginize anlam veremedim ama bir hata olmus en cok cocuga yazik olmus belki bir tatil iyi gelebilir ama once pedogoga goturseniz iyi olur.
uygun bir dille cocuga anlatilir ama lutfen cocuga babasi hakkinda kotu hic bir sey soylemeyin o buyuyunce neyin ne oldugunu kendisi anlayacak siz kötü olmamis olursunuz en azindan.
babasiz buyuse bundan iyiymis

ya siz ne polisinden bahsediyosunuz anlayamadım.. Nişanlı birine şarkı falan gönderen sizsiniz bunu yaparken olacakları göze alamadınız mı? Hayır bu kişiyle önceden bi evliliğiniz vardı diye ömür boyu sizin mi zannettiniz? Önceden bu kişiyle evli olmanız her ilişkisinde 3. kişi olabilme hakkı mı tanıdı size.. Burdaki biçok kişyi de anlayamıyorum.. Evlilik yaşayıp ayrılmış olmasaydınız burdaki herkes sizin cenaze namazınızı kılıyo olurdu şu an çünkü öyle gömülürdünüz bu sayfalara.. Neyse ben artık bişey demiyorum.. çocuğa yazık.. Allah onun yolunu açık etsin inşallah

Hakikaten üzüldüm adına
Herşeyin farkindasin
İkisi bir olmuş seni dolandirmis
Eski eşin "adam" değilmiş...
Ben sana üzüldüm ve çocuğa
Vallahi yazık billahi yazık

+100
Niyeyse adamlar başka kadın bulunca bit pazarına nur yağıyor
Kırk yıllık alkolik olmuş hint kumaşı

Kadınlarda da suç var hiç konu sahibi aşıktım aldandim çocuğum için barışmak istedim deme
Sen adami nişanlı is bulmuş falan görünce cefasini ben çektim sefasını eller sürüyor izin mi vereyim deyip kadinsal hirslarina yenildin
Arada çocuğu harcamissini en cok ona üzüldüm
O küçücük dünyasında nasil sevindi simdi nasıl hayal kırıklığına uğrayacak farkında mısın
Babası olacak adama edilecek küfürler yetersiz kalır asagilikligin en dip noktası
Hiç utanmamis vicdan yapmamış küçücük ogluna yalan söyleyip soz veririken

Asıl aldatılan nişanlısı olmuyor mu bu durumda?
+1 benim de yazmak istediğim buydu. Aldatılan sen değilsin o kadın. Çünkü nişanlı olduğunu bile bile şarkı atmışsın. Sonraki yaptıklarını da haketmissin. Üzgünüm ama dava açsan da sonuç alacağını sanmıyorum

İş bulup,nişanlanmış olması gözünüzü boyamış ama gördüğünüz gibi karaktersizlik aynen yerinde duruyor.Böyle adamların değiştiğine inanmayın.Çocuğunuzu bir uzmana götürün.Eğer,o bunu aşamazsa çok çok üzülürsünüz.Siz siz olun hiçbir erkekle,bu şekilde bir para ilişkisine girmeyin.Kredi çektiren erkeklere de ,pek sağlam pabuç gözüyle bakamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…