Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda kı cogu sanal mı yoksa buluşmuşlar mı sevgililer mi değiller mi gibi sorular sormuş. Ya siz şaka mısınız? İsterse dunyanın oteki ucundan biriyle konuşsun ortada ihanet var ihanet. Yetmiyormuş gibi belki sende yapıyorsundur diyen alçak bir koca var! Sen bu herife muhtaç değilsin bu herifin donuna kadar al butun kanıtlarını mahkemeye sun boşan. Yok öyle karısı evde beklerken kocaların ihanet etme hakkı!!!!!

Sımdı evden cıkıyoruz o telefonu alıp once cıktı beni sevdıgını soyluyor kadın ıcın herkesle boyle diyor, yuzlestırmeye ikna edemiyorum ama kadın soyleyemıyor um bilen varsa yazmasın cok ıyı bir yerdeler devlet kanallı onuda hayatını ustune gectı ek ıstıyorum. Telefonunda online olmadı, anneme hastayım dedim. Sevgililer suanda bana inkar ediyor hayat ılıskısı olmadan aldatma olmazmıs kadın evli dıyo 45 yasında dıyo ısyerımız boyle dıyo dıyo da dıyo yanı. Suanda hafiften Bı tutunmaya basladı. Beni dusunduren tek sey bosandıgımda oglumhn kardesın alırken oglumun kimsesiz babasız kalması. Napıcam nasıl yapıcam. Bılmıyorum bosanmaktan hıc bahsetmiyorum suanda oda bısey demiyor.

Once tamam dıyodu sımdı dıyo nasıl tanıstırayım sızı arkadasınla yuzlestır dıyorum seni o duruma sokamam oda konusuyo dıyo aynı kadınla ama bence yalan. Olur mu hıc boyle bısey. Kadınından evlilik ı yıkılsın ıstıyorum kocasına ulasamadım. Var mı uksabılecek bırı lutfen bısı yazın. Onu ikna etmeye calısıcam beni yalnız bıraktın dıyo bir aydır mesajlasıyolarmıs.oyle dıyor

Dogru yazamıyorum lutfen anlayın cocuklarımın ıkısıde atesli onları evde bırakıyorum

Sımdı evden cıkıyoruz o telefonu alıp once cıktı beni sevdıgını soyluyor kadın ıcın herkesle boyle diyor, yuzlestırmeye ikna edemiyorum ama kadın soyleyemıyor um bilen varsa yazmasın cok ıyı bir yerdeler devlet kanallı onuda hayatını ustune gectı ek ıstıyorum. Telefonunda online olmadı, anneme hastayım dedim. Sevgililer suanda bana inkar ediyor hayat ılıskısı olmadan aldatma olmazmıs kadın evli dıyo 45 yasında dıyo ısyerımız boyle dıyo dıyo da dıyo yanı. Suanda hafiften Bı tutunmaya basladı. Beni dusunduren tek sey bosandıgımda oglumhn kardesın alırken oglumun kimsesiz babasız kalması. Napıcam nasıl yapıcam. Bılmıyorum bosanmaktan hıc bahsetmiyorum suanda oda bısey demiyor.
Keşke acele etmeseydin. :(
Şimdi delilleri de yok edecek.

Ona anlatmamıstım eski esımı nasıl yakaladıgımı soyledım ama kadına neler yaptıgımı soylemedım. Dıgerını isten kovdurdum ama bunu saglam bırakmıcam ben sadece uzulmucem tek basına. Esim vicdan azabı duymadın mı dıyorum hayır yanlıs bısı yapmadım bizim ortam boyle dıyo, herkesle boyle dıyo herkes boyle dıyo. Ben eski aldatılmamı anlatınca beni onla aynıı kefeye koyma dıyo. Sonra onu yalnız bıraktığım dogru cunku o coluk cocuk ev hepsinde beni yalnız bıraktı bende ona yetısemedjm. Meger hep sebeb buymus sımdı daha ıyı anlıyorum

Benım yolum bellı neyi yokedecwk kadının nosunu mesajları aldım birilerine attım. Ark nosunu da aldım adı gecıyor diye o yuzlestırmezse bile ben yapıcam
Mesajlarin içeriğini bahsettiğinize gore ahlaksiz seyler.
Yuzlesmeyi neden istiyorsunuz.
Ve sizi asla da yüzleştirmez
Durumunuz zor ama herşeye kılıf uydurabilir.
Hatlariniz faturali aveami?

Yediği naneler varsa şimdi size atmaya başlayacak çamurlari.
Hayir yanliz birakilmişin ya hani madem kadina yazmayi biliyorsun aklina getiriyorsun bilmem neleri dusunuyorsun
Evdeki kadinla oturup konuşmak niye zor?
Ayni yataģa baş koyduğun kadin deģil cünkü başka kadin daha macerali olur dimi.
Pislikler... bide söle savunmalari yokmu!

Sevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue
:( ne aci.. bide evliymiş te bilmem ne pislik utanmazlar.ikiside birbirinden pislik
Bide işyerinde birliktr calisiyorlar resmen nevali goturuyor esiniz.

Ona anlatmamıstım eski esımı nasıl yakaladıgımı soyledım ama kadına neler yaptıgımı soylemedım. Dıgerını isten kovdurdum ama bunu saglam bırakmıcam ben sadece uzulmucem tek basına. Esim vicdan azabı duymadın mı dıyorum hayır yanlıs bısı yapmadım bizim ortam boyle dıyo, herkesle boyle dıyo herkes boyle dıyo. Ben eski aldatılmamı anlatınca beni onla aynıı kefeye koyma dıyo. Sonra onu yalnız bıraktığım dogru cunku o coluk cocuk ev hepsinde beni yalnız bıraktı bende ona yetısemedjm. Meger hep sebeb buymus sımdı daha ıyı anlıyorum
Madem yanlış bir şey yapmamış sen de yanlış (!) Bir şey yapma. Bakalım kabul edecek mi?
Sen aynısını yapsan ne namus ne seref ne de o.. kalirdi.
O yüzden seni manipüle etmesine izin verme.
Evet tek sen üzülme hepsinin canına oku.

Bu durumlar çok zor ya.. hicbirsey diyemiyor insan. Ama boyle insan haketmiyor bi yuvayi.
Tepkisi bile ne kadar rahat.
Insan pişman olur bi ya.. arsizliğin bu kadari.
Bu rahat tavirlar pismanliktan ćok bir daha yapma potansiyelini gosteriyor. Gercektrn cok şasirtici.

Bu durumlar çok zor ya.. hicbirsey diyemiyor insan. Ama boyle insan haketmiyor bi yuvayi.
Tepkisi bile ne kadar rahat.
Insan pişman olur bi ya.. arsizliğin bu kadari.
Bu rahat tavirlar pismanliktan ćok bir daha yapma potansiyelini gosteriyor. Gercektrn cok şasirtici.

Adam bu işleri yalamış yutmuş ta ondan...Karısına da ne saygısı ne ondan korkusu var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X