- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke hayattaki en büyük pismanligim akmdaki kara leke kafami taştan taşa vuruyorum ama ne çare.Evet bir tane dünya güzeli bir çocuğum varKeşke en baştan evlenmeseydiniz gerçekten çok üzücü,umarım tek bir çocuğunuz vardır
Evet ben cahildi 23 yaşındaydım keşke biri kulağımi çekip yol gösterseydi ama olan olduKına gecesi muhabbeti size verilmiş bi nimetmiş aslında ama değerlendirememişsiniz
6 yillikKaç yıllık evliydiniz?![]()
Öyle resmi olarak boşanalım yoluma bakacağım zaten ne bileyim bu dusunceden kurtulamıyorumŞimdi sizin başınıza kötü bayağ birşey gelmiş. Eğer bu karma mantığından yola çıkarsak siz de birine birşey yapmışsınız demek ki bunları yaşadınız? Bu makul bir düşünce sistemi değil anlatmaya çalıştığım. Görmen gereken şey sen kötü tercihlerinin sonuçlarını yaşadın. Şimdi daha akıllı davranma zamanı.
Hımm anlıyorum uzun bir zaman olmuş sevgiliyken insanların gerçek karakteri ortaya çıkmadığı için çok tanıyamıyorsun evlenince gerçekler ortaya çıkıyor bir süreden sonra6 yillik
Sevgiliyken başka kadından şüphelenmedim bile o zaman da her şeyini karıştırırım ama bu mevzuyu asla kisisellestirmiyorum yani aramız kötüydü ondan yaptı veya ben ona söyle yapmıştım ondan yaptı demiyorum mayası bozuk egosunu oksatmak istedi heyecan arayışına girdi vs neyse bu benden kaynaklı değil kesinlikleHımm anlıyorum uzun bir zaman olmuş sevgiliyken insanların gerçek karakteri ortaya çıkmadığı için çok tanıyamıyorsun evlenince gerçekler ortaya çıkıyor bir süreden sonra![]()
Yok Allah'a şükür niye?Akrabalık varmıydı eşiniz ile aranızda?![]()
Yoo sordum öyle en azından olmamasınada sevindimYok Allah'a şükür niye?
Nerdeyse hiç kavga etmezdik gayet anlaşırdık ne dersem yapar tartışma anlarında alttan alırdı ama konu ailesi olunca asla ama asla laf söyletmezdi ne zaman çocuk oldu onun sorumluluğundan kaçmaya başladı ben çalıştığım için çocuğa annesi bakıyordu fazla yüz göz olduk o ara sorunları ardı arkası kesilmediEvliliğinizin ilk zamanları nasıldı sana karşı mesala![]()
Belki sorumluluk almaktan korktuğu için evlilik ona zor geldi sanırım tamamda niye evleniyorsun ve bir kadını aldatıp üzüyorsun ve umut veriyorsun evlenme ne halin varsa gör değil mi yaniSevgiliyken başka kadından şüphelenmedim bile o zaman da her şeyini karıştırırım ama bu mevzuyu asla kisisellestirmiyorum yani aramız kötüydü ondan yaptı veya ben ona söyle yapmıştım ondan yaptı demiyorum mayası bozuk egosunu oksatmak istedi heyecan arayışına girdi vs neyse bu benden kaynaklı değil kesinlikle
Kesinlikle zaten insanların onunla ilgili söyleyecekleri ilk şey sorumsuz olurdu.Mesaisine bir gun zamanında başladığını görmedimBelki sorumluluk almaktan korktuğu için evlilik ona zor geldi sanırım tamamda niye evleniyorsun ve bir kadını aldatıp üzüyorsun ve umut veriyorsun evlenme ne halin varsa gör değil mi yani![]()
Yani her istediğini yapıyordun ilişkiniz nasıldı mesala bazı erkekler eşim bana ilgi göstermiyor diye mazeret bulup gözü dışarıya kayıyor ondan sordum yaniNerdeyse hiç kavga etmezdik gayet anlaşırdık ne dersem yapar tartışma anlarında alttan alırdı ama konu ailesi olunca asla ama asla laf söyletmezdi ne zaman çocuk oldu onun sorumluluğundan kaçmaya başladı ben çalıştığım için çocuğa annesi bakıyordu fazla yüz göz olduk o ara sorunları ardı arkası kesilmedi
Maddi suretle manevi zarar verebilirsiniz cok paragöz insanlar ancak paralarına zarar gelirse kafayı yerler incinirlerEvi ve nafakayı verecek zaten de derdim maddi değil manevi zarar vermek
Böyle sorumsuz kişiyi nasıl buldun ve tanıştın kalp gözü insanların bazen doğru ve yanlışı göremiyor gözüne bir kapak iniyor mantık diye birşey kalmıyor malesefKesinlikle zaten insanların onunla ilgili söyleyecekleri ilk şey sorumsuz olurdu.Mesaisine bir gun zamanında başladığını görmedim
Çok üzüldüm yaa size.. Konuyu başta okurken 5 yıllık ilişki üzerine okudum başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl ya dedim bir insan hiç mi belli etmez kendini bende 6 yıl üzerine evlendim direk dedim ki vay be demek ki oluyormuş falan o kısacık saniyeler içinde aklımdan bunlar geçti ki devamını okuyunca anladım tabi mevzuyu baştan hastalıklı bir adam olduğu belliymiş.. Size özür diletmek falan şaşırdım açıkçası.. Siz hatayı baştan yapmışsınız zaten az çok farkındasınız bunun da sonuç olarak hatadan dönmekde çok güzel.. Kinlendim demişsiniz inanın o içinizdeki his kin değil anlatamamanın anlaşılmamanın verdiği bir sinir bence.. Hiçbir zaman da geçmeyecek geçmez o kendimden biliyorum bazı insanlar çıldırtıyor insanı ısrarla olaydan bağımsız davranıp birşey olmamış sanki siz birşey dememişsiniz gibi kafasından birşeyler kurup kendini ona ciddi ciddi inandırıp bir de sizin inanmanızı bekliyorlar.. Eşinizde aynı şekilde davranmış size anladığım kadarıyla hatta sadece o değil ailesi de.. Hastalıklı düşüncelere sahip insanlarmış işte.. Bundan sonra yapacağınız tek şey iyi bir avukat bulup onu en ağır zararla boşamak.. Varsa bir imkanı herşeyini almak yaptıklarının karşılığında belki belki bir nebze içiniz ferahlar.. Belki çok çirkin ama onların yıprandığını görüp içiniz az da olsa rahatlar.. Boşa geçirdiğiniz yıllarınızı önünüze bakarak dolu dolu geçirin bundan sonra.. Bu adamın sizi kandırmasına da asla izin vermeyin..Merhaba
5 yıllık sevgililik sonucu evlendik.Sevgililik dönemimizde ilgi dışında bir sıkıntımız yoktu.Ne zaman aileler girdi sorunlar baş gösterdi.Ilk olarak ben kına gecesi istemediğimi söyledim o da istemiyordu aileleri de ikna ettik.Dugune 2 ay kala kardeşi arkadaşlarım düğünde rahat eğlemezler ben oğlan evinde kına yapacağım diye tutturdu ciddiye bile almadım bu salakça isteği sonra nişanlım ya kardesimin dediğini yaparsın ya da düğün bile göremezsin dedi ilk darbeyi o zaman aldım ama gözüm hala açılmamıştı terk edip gideceğime kardeşine mesaj atip ağzıma geleni saydım sen kimsin de karışıyorsun diye alttan alıp yaptıklarını inkar etti bundan önce de sorunlarımız vardı ama ben gormezden gelip salaga yatıyordum salak olmadigimi hepsinin farkında olduğumu söyledim.Ailesine her şeyi anlatmış beni aileme şikayet ettiler çok pasif ve sorun cikmasinci ailem ve eşim bana haklı olduğum halde özür dilettiler.Olaylari baştan anlattım çünkü 6 yıllık evlilik hep böyle geçti söylediklerine ses çıkartmıyordum çıkarırsam yalnız bırakılip özür dilettiriliyordum.Ailesi benden kredi çekip onlara ev almamı istediler itiraz edince ben kıskanç oldum 2 kere arabalarinin modelini yükseltmemi istediler bir kere para verdim 2. Kere vermeyince ben suçlu oldum yine.Bir süre sonra sinir hastası oldum sürekli ailesinden şikayet ediyordum kavga ediyorduk.Bu kadar haksızlığa uğramak sürekli yalnız bırakılmak psikolojimi ciddi yıprattı ve eşimden soğudum çok severek evlenmiştim ama ev konusunda beni yalnız bırakıp onlardan yana olduğu gün bitti.Bir gün dayanamayıp bunu ona söyledim kızgınlıkla söylediğimi düşündü.
Daha sonra iş yerinden bir kızla samimi mesajlarını yakaladım aşkım canım değil ama 7 24 mesajlasmislar. Gecenin 2'sinde kiza uyudun mu niye cevap vermiyorsun az önce instadaymissin falan yazmış.Gayet soğukkanlı bir şekilde bosanmak istediğimi bu hakareti kabul edemeyeceğimi söyledim.Cok ağladı yalvardı terapilere gittik.Pahali hediyeler tatiller vs.Ama ben bu olayı unutamadım hatta bu olaydan çok diğerlerini...
Üstünden 1.5 sene geçmemişti ki yine bir kızla konuşma kız sadce beni niye kendi hesabında engelledin diye sormuş yani 2. Hesabı varmış.Bu sefer çıldırdım temmuz ortasında içime zangır zangır titreme geldi sinir krizi geçirdim onu ya da kendimi öldürmeyi bile düşündüm çünkü akıl sınırını aşmıştım.Kendi ağzıyla kiza asıldım ama yüz vermedi dedi.Zaten bu olay olmasaydı da biz 2- 3 seneye boşanacaktık şaşırdın mi yaptığıma dedi.Senin yakalayacağını ve çok kızacağını biliyordum ama umursamadım bu o kıza yardim cigligiydi dedi.10 gün kadar hayalet gibi gezdim en son kendisine ev alıp gitti.Bosanmaya çalışıyorum en ufak bir tereddutum yok barışmayı aklımın ucundan bile geçirirsem kafami keserim.Size özellikle de psikolojiden anlayanlara şunu sormak istiyorum.Bunlarin ailecek ciddi bir rahatsızlıkları var kendini haklı görme hastalığı yani adam öldürseler o bunu yaptı suçlu o diyecekler.Simdi bana mesaj atıyor benden kurtulmaya çalışıyordun bahanen oldu uyduruk bir mesaj yüzünden kimse boşanmaz diye.Saka gibi bunların akıl hastası olduğunu biliyorum ama teşhis neBir de inanılmaz bir kin duyuyorum ama anlatamam demirleri eritirim hırsımdan.Onu bir kerecik musalla tasinda görmek için evimi arabamı bütün malimi mülkümü feda ederim.Normal mi böylesi?Beni minicik çocuğumla elin bilmem nesi için bıraktı hala göğsünü gere gere hicbir şey olmamış gibi geziyor kendini haklı görüyor dayanamıyorum.
Aşağılık adi namussuz kadın 20 yaşında evli adamı ayartmış tabi kocanızın da aşağı kalır yanı yok pis düzenbaz namussuz varoş tipsiz adam ban yersem de yiyeyim ay vallahi gına geldi böyle tiplerden hakediyorlarZannetmiyorum kıza o gece mesajlar attım seni rezil edeceğim evli erkeklerle düşüp kalkıyor diye vs kiza ertesi gün gidip senin aileni bulup anlatacak demiş kız da intihar etmiş güya ya da ben bulaşmayayım diye söylüyor ama kızın korktuğuna eminim zaten 20 li yaşlarda bir sey