- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Kopusluhayat
-
Maddi durumu iyi geliri yüksek. Ve eşimin en çok korktuğu şey para kaybetmekmişBence bir avukata danışın, neler kanıt olabilir tam olarak...
Belki size diyecek ki gizli kamera ile görüşmeye git, delil topla...
Bir de eşinizin maddi durumu nasıl? Hanları hamamları yoksa belki buna gerek bile kalmaz
Ne kadar iyi? Üzerine ne kadar mal varlığı var, maaşı ne kadar mesela?Maddi durumu iyi geliri yüksek. Ve eşimin en çok korktuğu şey para kaybetmekmiş
Evet 2. Evliligim olduğu için ha deyip rest çekemiyorum öfkeyle kalkmak istemiyorum sakin kalıp kendim için birşeyler yapmak istiyorum yani demek istediğim ilk evliligim olsa aman bitsin derim ama şu an o kadar basit gelmiyor. Bu kadar duyduklarımı nasıl göz ardı edebileceğimi düşünüyorsunuz
Bence kızı sıkıştırın, eğer elindeki ilişkiye dair yazışmaları göndermezse, kocanızla düşüp kalktığını ailene herkese söylerim, beni rahatsız ettiğin için savcılığa şikayet ederim , boşanmam ortada kalırsın diyerek bir güzel üstüne gidin. Elindeki yazışmaları göndermek zorunda kalsın. Ama adamı belgeleri aldıktan sonra çekişmeli boşa ki hem kocandan tüm haklarını al, hem de o milletin kocası ile düşüp kalktıktan sonra, bir karışlık aklıyla kendine yer açmaya çalışan o kız, istediğini alamasın, etrafa da duyur yediği haltları ki, kocanla yattık diye mesaj atmak nasıl bir kafa hali görsün.
Tamam böylede anlasanız saygı duyarım.ne diyelim yada ne duymak istiyorsunuz anlamadim ki. yazdiklarinizdan anladigim aslinda bosanmak istememeniz
Sizin ironi yazdiginizi görmemiş olmalıciddi ciddi, böyle düsündügümü mü sandiniz. ironi yaptim, konu sahibi baska hayat kuramam ne yapmam lazim diye bosanamama getirince.
Hayır sindiremiyorum fakat içimdeki yangının tarifi yok çok üzülüyorum ve su an beni çıkmaza sokan 2 . Evliliğim olması yeni hayat kurmam için maddi imkanimda yok
Amin çok teşekkür ederimçok üzüldüm, bu ara aramıza hoşgeldin “aldatılmış kadınlar” yaran daha çok taze o sebeple şuan yanman çok doğal ama geçecek zamanla acın hafifliyecek...
Allah yardımcın olsun ve tüm aldatan şeref yoksunu mahlukatlarıda bildiği gibi yapsın
Cok haklısınız çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun kötü bir durum umarım toparlanırsınız maalesef birlikte olduğumuz insanlar böyle adi çıkabiliyor