- 23 Ağustos 2020
- 54
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kopusluhayat
-
Kıza ne yapıyormuşta aralarında ne geçmişte gelip kocan peşimi bıraksın diyor ki?
Kıza ne yapıyormuşta aralarında ne geçmişte gelip kocan peşimi bıraksın diyor ki?
Hayır ben çalışmıyorum evliliğimizin 5. Ayında başlamış ilişkiEvliliniğinizin başından beri mi aldatıyormuş yani
Kız söylemekle çok iyi yapmış.
Siz çalışmıyormusunuz?
Kızdan delilleri alın bence önce.
Kız diyor ki benim bekaretimi aldı sonra normale dönmek için doktor masrafını karşılayacağım dedi ama beni Sürekli oyalıyor bende seni o sinirle aradım diyor yani aslında eşimin kızın pesini bırakmama gibi bi durum yok kizda onu bırakmıyor kızın niyeti zaten bizim boşanıp onunla evlenmesi
Hayır sindiremiyorum fakat içimdeki yangının tarifi yok çok üzülüyorum ve su an beni çıkmaza sokan 2 . Evliliğim olması yeni hayat kurmam için maddi imkanimda yokOk boşanma diyelim de, sindirebilecek misiniz?
Rezil pisliklerKız diyor ki benim bekaretimi aldı sonra normale dönmek için doktor masrafını karşılayacağım dedi ama beni Sürekli oyalıyor bende seni o sinirle aradım diyor yani aslında eşimin kızın pesini bırakmama gibi bi durum yok kizda onu bırakmıyor kızın niyeti zaten bizim boşanıp onunla evlenmesi
Muhtemelen ayrılacaksınız. Sapık madem herkesin hayatına yardımcı oluyor, sizi de kurtarabilir diye düşünüyorum.Hayır sindiremiyorum fakat içimdeki yangının tarifi yok çok üzülüyorum ve su an beni çıkmaza sokan 2 . Evliliğim olması yeni hayat kurmam için maddi imkanimda yok
Boşanmaya yanaşmadığınız için size tavisye verememKızlar selam. 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıl önce eşimin yanında çalışan kızla görüntülü görüşmesini gördüm kabul etmedi inkar etti neyse konu kapandı. Cuma günü kız bni aradi kocana söyle peşimi bıraksın dedi bende noldu napti falan sana inanmıyorum kanitla o zaman dedim kiz herseyi anlatmaya başladı defalarca otelde birlikte olmuşlar bana attığı mesajların aynısını o kizada atmış bana hediye alırken onada almış çok üzgünüm benim 2. Eşimin 3. Evliliği benim hakkimda kiza çok kötü bahsetmiş napiyim kızlar bana akıl verin ailemin yanina gitmek istemiyorum yalniz başımın çaresine bakmamada izin vermezler ve hak talep etmem için ne yapmam lazim bilen yardımcı olur mu Çok zordayım
Bunu başka bir hemcinsim için söylemeyi istemesem de o seni ayrılmak için teşvik ediyorsa sen de onu ailesine söylemekle tehdit et. Asıl sen düş kocamın yakasından de...Hayır sindiremiyorum fakat içimdeki yangının tarifi yok çok üzülüyorum ve su an beni çıkmaza sokan 2 . Evliliğim olması yeni hayat kurmam için maddi imkanimda yok
Işte kız bana çoğu seyi göndermedi onlari bekliyorum göndermezse elimdekilerle gerekeni yapacağım yeterli olmasa daBunu başka bir hemcinsim için söylemeyi istemesem de o seni ayrılmak için teşvik ediyorsa sen de onu ailesine söylemekle tehdit et. Asıl sen düş kocamın yakasından de...
kocan olacak öküze gelince, bence ikinizi de idare etmekten memnun... senin miden bunu kaldırır mı bilemem bu öküzün durumu nasıl onu da bilemem ama ihaneti kanıtlayacak şeyleri belli ki bu kız sana atmış, alacağın maddi manevi tazminat ve nafakayla ailene yük olmadan geçirebilirsin.
Bu öküzü boşa, adam olmaz ama o kıza da yar etme...
Teşekkür ederim fakat siz yanlış anlamışsınız.. Boşanmak istemiyorum diye tek kelime yazmamışım neye göre buna kanaat getirdiğinizi anlayamadımBoşanmaya yanaşmadığınız için size tavisye veremem
Neler var elinde, ekran görüntülerine ihtiyacın var,Işte kız bana çoğu seyi göndermedi onlari bekliyorum göndermezse elimdekilerle gerekeni yapacağım yeterli olmasa da
Kızlar selam. 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıl önce eşimin yanında çalışan kızla görüntülü görüşmesini gördüm kabul etmedi inkar etti neyse konu kapandı. Cuma günü kız bni aradi kocana söyle peşimi bıraksın dedi bende noldu napti falan sana inanmıyorum kanitla o zaman dedim kiz herseyi anlatmaya başladı defalarca otelde birlikte olmuşlar bana attığı mesajların aynısını o kizada atmış bana hediye alırken onada almış çok üzgünüm benim 2. Eşimin 3. Evliliği benim hakkimda kiza çok kötü bahsetmiş napiyim kızlar bana akıl verin ailemin yanina gitmek istemiyorum yalniz başımın çaresine bakmamada izin vermezler ve hak talep etmem için ne yapmam lazim bilen yardımcı olur mu Çok zordayım
Kiz çok uyanık ekran görüntüleri attı fakat bazılarını kırpmış esimin numarasi görünür şekilde olanlarda normal konuşmalar yani muhabbet yok o para istiyor oda tamam falan diyir bu sekildeNeler var elinde, ekran görüntülerine ihtiyacın var,
Dalga geçtiğinizi düşünüyorum ne demek sevgililerinle ye.. Teşekkür ederim sizin tavsiyeniz benim ahlakıma uymuyor.Boşanma, çocuk da yok herhalde, döndür açık evliliğe al kocadan paraları sevgililerinle ye ama iyi gizle karşı dava filan olursa gümleme.
Kocana şu lazım bu bu kadar aman şundan şart de, soy soğana çevir. "Bi kız arıyor ilişkisi var benle kocanın diyor çok sövüyor sana şöyle böyle diyor, arkandan çık acayip şeyler söylüyor boşa diyor bana kocacım kim bu ş.llık ayy yuvamızda gözü var milletin" de, onlar da bi posta orada kavga etsinler. Sen iş ara bu süreçte, çevrede sor soruştur, delil topla, para topla, canın çekerse gizli sevgili yap doğru anı bekle, sonra yallah çekersin. Maddi olarak yerini iyice yap sömür, yeni hayatına sponsorun yap iti, bari gider ayak bi işe yarasın.
Boşama hemen, etini sütünü sağ.
Dalga geçtiğinizi düşünüyorum ne demek sevgililerinle ye.. Teşekkür ederim sizin tavsiyeniz benim ahlakıma uymuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?