Aldatildim

Sugar girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
32
-1
36
Eşim beni aldatıyor.Onu nasıl yakalarım.Nasil delil toplayabilirim.uzun süredir beni aldatiyormus.Artik çok ileri gitmeye başlamış.ne yapabilirim.Karsi tarafa vaat vermiş ki ilişkiye devam ediyorlar. Karşı taraf da evli olduğunu bile bile devam ediyor.ne yapicam bilmiyorum.bana yardımcı olur musunuz.

Eşim beni aldatıyor.Onu nasıl yakalarım.Nasil delil toplayabilirim.uzun süredir beni aldatiyormus.Artik çok ileri gitmeye başlamış.ne yapabilirim.Karsi tarafa vaat vermiş ki ilişkiye devam ediyorlar. Karşı taraf da evli olduğunu bile bile devam ediyor.ne yapicam bilmiyorum.bana yardımcı olur musunuz.
Cok İleriye gitmeyecek olsa dert etmiyecektin yani dogru anliyormuyum ?
Vaat vermesi neyi degistirir ki,aldatman verdigi psikolojik yikimi azaltir mi sizce ? Yani esin 1 kere de aldatsa 1000 defa da aldatsa senin icin ayni olmali bence..Aldatmak sadece bedensel bir olgu degildir.Azi cogu fark etmez,aldatma aldatmadir.
Ayrilacaksin,gidip bir avukata danisacaksin,sana nelerin kanunlar nezninde delil sayilabilecegini anlatacak.İmkanin varsa bunlari toplamak icin yogunlasacaksin..

Öncelikle sakin olmaya çalışın ve bir avukata danışın. Bir yol haritası belirlemeye çalışın. Suç sayılabilecek şekilde delil toplamayın. Biraz politik davranmaya çalışın. Biliyorum zor
Bir de bu dönemde karşı taraf ile muhattap olmamaya çalışın. Size sadakat göstermesi gereken o değil eşiniz. Eşinize de bağırıp çağırıp olay çıkarmaktansa sessizce bitirmeye çalışın. Sizin öfkenizi sözlerinizi anlayabilecek olsaydı bu boku yemezdi. Aksi halde en çok siz yıpranırsınız.

Eminim ki çok üzgünsünüz. Ama hayat inşalla h size çok güzel bir kapı açsın. Herşey gönlünüzce olsun. Dilerim bu kötü günleri unutturacak harika zamanlar size en yakın zamanda gelir

Karşı taraf kaç yaşında ne işle meşgul?

Yukarıda arkadaşımız söylemiş bence de hiç onların pisliğine bulaşmayon.. Eğer dava açarsanız zaten bütün telefon, İnternet dökpmleri savcılık aracılığı ile çıkarılıyor.. Bu zamana kadar beklediğiniz hata..

Kadın evli diye şu saatten sonra eşinizden ayrılsa bile bence bir sorun. Sonuç olarak sadakatsiz ve şeref yoksunu bir adamla evli olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor bunu da eklemek istedim.. Allah yardımcınız olsun

Mesajlarını yakalamaya çalışın , video, fotoğraf, tatil bileti, hediyeler bunlari yakalarsanız donuna kadar alarak boşanırsınız, bi de malları varsa araba , ev vs hepsine şerh koydurun dava açmadan hemen önce...

marttan beri biliyormuşsunuz zaten. berbat bir kocanız var,bunu daha önce de söylemiştik size. 2-3 aydır ne yaptınız mesela?

marttan beri biliyormuşsunuz zaten. berbat bir kocanız var,bunu daha önce de söylemiştik size. 2-3 aydır ne yaptınız mesela?
Simdi sen berbat dedin ya o koca badem gozlu oldu :)
Yilin koca adayi bile olabilir suan :)

Mesajların ekran görüntüsünü alın. Yapabiliyorsanız ikisinin fotosunu çekin gizliden. Senden boşanacağım vs demeyin, evi arabayı varsa satamasın. Davayı açın ve evden o şekilde ayrılın. Biriktirebiliyorsanız para biriktirin. Altın vs varsa yanınıza alın. Kendinizi garantiye almadan boşanma konusunu açmayın, sizden mal para kaçıramasın.

Cok geçmiş olsun. Amaciniz nedir? Boşanmayi düşünüyormusunuZ? Vaat verdi veya vermedi bilemeyiz. Sonucta cinsellik amacli takılıyorlarda olabilir ki bu ihanet gercegini yumusatmaz. Neden hep kadınlar aldatiliyor cok üzülüyorum her okudugumda cunku bunu yaşayan biri olarak ne demek olduğunu cok iyi biliyorum. Tekrar cok geçmiş olsun.

Back
X