Aldatildim

Tek diyeceğim bu kadar taze evliyken bunu yapan adamı affederseniz ömür boyu ikinci kadın olacaksınız hayatında sakin affetme kendini toparladigin an kendinden emin ve güçlü dur boşanma davani aç karşı tarafada bı güzel yuvamı yıktı diye tazminat davası ac sonra ikisinede hadi yallah ne haliniz varsa görün de.

Tek diyeceğim bu kadar taze evliyken bunu yapan adamı affederseniz ömür boyu ikinci kadın olacaksınız hayatında sakin affetme kendini toparladigin an kendinden emin ve güçlü dur boşanma davani aç karşı tarafada bı güzel yuvamı yıktı diye tazminat davası ac sonra ikisinede hadi yallah ne haliniz varsa görün de.
Aynen canımı yakanda bu zaten daha 1 senelik evliydim çok zor ama sadece şuan salağa yatıyorum bir kaç delil daha toplamak icin

Aldattığı kişi kim
Tanıyor musunuz?
zor biliyorum ama fotolu kanıtlasanız daha iyi olur
o an foto çektikten sonra yanına gidip suratına bi tokat yapıştırmak istiyorsanız da yapın bunu
Daha 1 senelik eşine sadakatini bitirmiş bi şeref yoksununa müstehak
Geçen bi davada kadın adamdan boşanacakmış kadın evin arabanın yarısını istemiş adam da arabam senden önce aldığım şey demiş milyonluk araba
Kadın gitmiş çizmiş döşemelere kadar yırtmış ihanetiyle sinir krizi geçirdim o an gözüm döndü demiş hiçbir yaptırım uygulanmamış kadına. Adaletin bu yönünü de sevmiyorum değil..
İs yerinden bir yollu fotoğrafları var onu da aldım delil olarak şuan sadece salaga yatıp delil topluyorum kendisi de beni bırakırsan benim sonum olur diyerek ortada geliyor kendi kendine vicdan yaptı galiba karakter yoksunu serefsiz

Çocuğunu düşünmeyen kimseyi düşünmez, boşanacaksanız çirkinleşebilirler dikkat edin. Eğer aynı şirkette çalışıyorlarsa ve kurumsal bir şirketse boşanma davanız gerçekleştikten sonra kadına ve adama manevi tazminat davası açarak işten çıkarılmaları noktasında adım atabilirsiniz tazminatları da riske girer böylece.
Ne yapabilirler ki onların işlerine gelir aralarında kimse kalmicak hoş varken de değişen bisey yok

Sende
Hepsi bende ama mahkemede isteme hakkı var mı onu bilmiyorum
Sende dursun onlar bosver gerisini mahkeme çözer bilezik set kadinin ceyrekleŕ bolusuluyor yada kimin üstünde ise resimlerde onda kaliyor altin meselero degisti biraz .ceyrek digerlerine cok takilmayin onlarda harcanmıştır zaten saga sola borca

Delilleri toplarken yani ss alırken tarihlerin görünmesine dikkat edin. Mahkemeye delil olarak sunarken dava tarihi ve delil tarihleri önemli

Sende
Sende dursun onlar bosver gerisini mahkeme çözer bilezik set kadinin ceyrekleŕ bolusuluyor yada kimin üstünde ise resimlerde onda kaliyor ceyrekleri yedim dersiniz bilezikler kaldi onlarida alamaz
Onlarla da borç ödedim derim saklarım bi yere

1) ne istediğinize karar verin. bazı kadınlar hem aldatıldım diye olay çıkartıyor hem de boşanmıyor. boşanmaya karar verdiyseniz diğer adımlara geçebiliriz
2) delil toplayın sakin olun, bildiğinizi asla belli etmeyin. gidip bir avukatla görüşün ve delil toplamaya devam edin.
3) gidip eşinizle yüzleşmeden önce ailenize durumu anlatın. hazırlıklı olsunlar da tekrar sizi bir araya getirmeye uğraşmasınlar.
4) eşinizle yüzleşin ve dava açın
Arkadaşımla paylaştım bu konuğu wpde bi fotoğraf paylaş bakalim tepkisi ne olacak halen devam ediyor mu dedi ama etmese bile aldatildim ve bunu bilerek devam etmek mantıksız değil mi.yada diyor ki resimleri görünce kiz yazar o anda öğrenmiş gibi yaparsın

Çok üzüldüm. İnşallah bundan sonrasında çok mutlu olursunuz :(

Back
X