Aldatildim

Sende
Sende dursun onlar bosver gerisini mahkeme çözer bilezik set kadinin ceyrekleŕ bolusuluyor yada kimin üstünde ise resimlerde onda kaliyor altin meselero degisti biraz .ceyrek digerlerine cok takilmayin onlarda harcanmıştır zaten saga sola borca
Borca verdim derim hepsini

Arkadaşımla paylaştım bu konuğu wpde bi fotoğraf paylaş bakalim tepkisi ne olacak halen devam ediyor mu dedi ama etmese bile aldatildim ve bunu bilerek devam etmek mantıksız değil mi.yada diyor ki resimleri görünce kiz yazar o anda öğrenmiş gibi yaparsın
Kız yazmaz ya neden yazsın ki? Sizi tabiki biliyordur, bence gereksiz ama siz bilirsiniz

Arkadaşımla paylaştım bu konuğu wpde bi fotoğraf paylaş bakalim tepkisi ne olacak halen devam ediyor mu dedi ama etmese bile aldatildim ve bunu bilerek devam etmek mantıksız değil mi.yada diyor ki resimleri görünce kiz yazar o anda öğrenmiş gibi yaparsın
Bu yöntem çok saçma ve küçük düşürücü bu aklı veren arkadasinjzda sorun var bence

1 senelik evliyiz ve bir kaç aydır evliligimizde bazı sıkıntılar seziyordum huzursuzluk vardı ve kokusu tatilde çıktı tatile gitmeden önce işten arkadaşı saat 12 de aradi açmadı tartıştık daha sonra tatilde arkadaşıyla konuşmalarını okudum bana iş için gidiyorum dediği yere o kızla gitmiş o kızla beraber olmuşlar ve bunu arkadaşına bir gururla anlatmış suan bildiğimden haberi yok konuşacak halim yok çok hastayım ve dile bile getiremedim suan sadece salak rolü oynuyorum o ise eskisi gibi sen hep benim yanımda kal sensizliği Allah bana göstermesin gibi laflar ediyor bir kaç kişi kızın wpde göreceği şekilde fotoğraflarinizi paylaş bakalim ne tepki verecek tepki verip yazdiginda o şekilde yakalamış ol diyorlar sizce nasıl bi yol izlemeliyim
O iğrenç kadının tepkisini yakalamayı boşver bence. Elinde mesajlar da varmış. Ayrılmayı düşünüyorsan bekleme hic.manevi tazminat da ac derim

Arkadaşımla paylaştım bu konuyu wp de fotoğraf paylaş ve bu duruma ne dicek kızacak mi yoksa tepki vermicek mi halen sürüyor mu ilişkileri bi bak dedi sürmuyorsa bile aldatilmak çok acı devam etmek MANTIKSIZ değil mi yada Kİ o anda yazar o anda öğrenmiş gibi yap dedi
Bir kere yapmiş olması yeterli. Nasıl öğrendiginin ne önemi var hem gereksiz uğraşmış olursun boş şeylerle vaktini öldürme yeterli delilin var

1 senelik evliyiz ve bir kaç aydır evliligimizde bazı sıkıntılar seziyordum huzursuzluk vardı ve kokusu tatilde çıktı tatile gitmeden önce işten arkadaşı saat 12 de aradi açmadı tartıştık daha sonra tatilde arkadaşıyla konuşmalarını okudum bana iş için gidiyorum dediği yere o kızla gitmiş o kızla beraber olmuşlar ve bunu arkadaşına bir gururla anlatmış suan bildiğimden haberi yok konuşacak halim yok çok hastayım ve dile bile getiremedim suan sadece salak rolü oynuyorum o ise eskisi gibi sen hep benim yanımda kal sensizliği Allah bana göstermesin gibi laflar ediyor bir kaç kişi kızın wpde göreceği şekilde fotoğraflarinizi paylaş bakalim ne tepki verecek tepki verip yazdiginda o şekilde yakalamış ol diyorlar sizce nasıl bi yol izlemeliyim
Ne zamana kadar böyle bilmemiş gibi davranicaksiniz ki kendinize güvenin ayrılın mesleğiniz var mı

Back
X