Yeterli delilleri topladıysanız fazla didiklemeyin.Öğrendiğiniz her şey canınızı daha fazla yakar.
Kanıtlarla alacağınızı alıp boşanıp unutmak en iyisi.Şu anda ve sonrasında öğreneceğiniz her detay psikolojinizi bozar.
Bir arkadaşım öğrendikten sonra delil yoplayıp haberi olmadan dava açtı.Adama öyle konuyu aldatmaya getirip ;Birgün aklın dışarı kayarsa bana sevgin biterse bana bunu söyle ama sakın aldatma .Ne olursa olsun bana bu kötülüğü yapma, gururumu onurumu yıkma.Sevgim aşkım bitti dersen saygıli bir şekilde ayrılırız sana asla kızmam .İnsanız sevgi bitebilir derim hatta mutlu olmanı isterim.Ama gururumla oynarsan seni ölsemde affetmem ,dilim etmese kalbim beddua eder demiş .Kendini benim yerime koyarak davran demiş..Adamda asla yapmam seni üzmem demiş ağlamış .Arkadaşım gerçeği bilmesem onun konuşmalarına ağlamasına inanırdım o kadar gerçekçiydi ki dedi..
Ama adam davadan haberi olana kadar aldatmaya devam etmiş.Hatta arkadaşımı çok inandırdığını düşünerek daha da rahatlayarak.
Boşanma celbi gelipte yüzleştiklerinde tam bir şok yaşamış.Kendini o kadar akıllı sanıyordu ki ş....... delilleri toplayana kadar eşinin herşeyi bilip nasıl sakince ve akıllıca davrandığını görünce aslında ne kadar aptal olduğunu anlamış.
Ayrıldıktan sonra onunla ilgili şeyleri öğrenmemesini söyledik.Böylece daha çabuk unuttu az hasarla atlattı çok şükür..
Şimdi evli ve 2 çocuğu var.Arada o günler aklına gelince dalga geçeriz.