2 ay öncesine kadar çok iyiydik böyle bir sey yapmaz derdim ben yaparım o yapmaz derdim o derece diyebilirimEvlenemeden önce nasıldı sonradan mi böyle oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ay öncesine kadar çok iyiydik böyle bir sey yapmaz derdim ben yaparım o yapmaz derdim o derece diyebilirimEvlenemeden önce nasıldı sonradan mi böyle oldu
En kötüsü de evlilik yildonumumuzde de onunla görüşmüş
S...f..z issiz de el alem ile nasil tatile cikiyor .
1 yıllık evlisin gul gibi karin varken .
Biz tatile çıktığımızda öğrendim bunları beynimden vurulmuşa döndüm napicagimi bilemedim sadece sustum Allah beter etsinS...f..z issiz de el alem ile nasil tatile cikiyor .
1 yıllık evlisin gul gibi karin varken .
Düzenli geliri de yok o zaman al altınlarını aç davanı hayatından gitsin bari bir an önce
Issiz güçsüz haliyle iki kadini birden mi idare etmeye çalışmış yahuOna muhtaç değilim çok şükür ama kendisi işsiz suan
Hemde neTam bir karaktersiz
Oyle yapmış vallahi neyine guvendiyse kızın ne olduğu belli zaten normal biri buna bakmaz bi ben bakmışım oda benim malligimIssiz güçsüz haliyle iki kadini birden mi idare etmeye çalışmış yahu
Aynen öyle düşünüyorum ama bu bana önceden bu evlilik biterse sende bende biterim diye tehditler ediyordu önce seni öldürürüm gibisinden ama şuan hata onda ve bisey yapmaz diye ümit ediyorum o yine kendinde suç bulmaz o oylesineydi diye düşünüyordurDüzenli geliri de yok o zaman al altınlarını aç davanı hayatından gitsin bari bir an önce
Öyle demeyin kendinizi suçlamayın asla, kim bilir nasıl gözünüzü boyadı neler yaptı da inandırdı. Acaba bir işe girince mi açsanız davayı? Tazminat veya nafaka talep edip uygun bulunması içinOyle yapmış vallahi neyine guvendiyse kızın ne olduğu belli zaten normal biri buna bakmaz bi ben bakmışım oda benim malligim
Çok zor seni anlıyorum. acı zamanla hafifliyor diyorlar..Bunun gibiler duygusal bedel ödemez parası gitsin bari. Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce kurtulur ve çok mutlu olursun.
İnşallah çok teşekkür ederimÇok zor seni anlıyorum. acı zamanla hafifliyor diyorlar..Bunun gibiler duygusal bedel ödemez parası gitsin bari. Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce kurtulur ve çok mutlu olursun..
İyi b.k yemiş şrfszEn kötüsü de evlilik yildonumumuzde de onunla görüşmüş
Onu da düşünüyorum aslında ama bu süreç içerisinde aldatilmaya devam edicem nasıl susarımÖyle demeyin kendinizi suçlamayın asla, kim bilir nasıl gözünüzü boyadı neler yaptı da inandırdı. Acaba bir işe girince mi açsanız davayı? Tazminat veya nafaka talep edip uygun bulunması için
İşte kimsenin içini bilemiyorsun2 ay öncesine kadar çok iyiydik böyle bir sey yapmaz derdim ben yaparım o yapmaz derdim o derece diyebilirim
Hicbir şey de yapamaz konuşsun o. Eger yine de saglam olsun istiyosan sana tehditler savuracagi bir konusma anında(ayrilmak istiyorum gibilerinden bir konusma baslatarak) önceden ac ses kaydini o da elinde kalsin.Aynen öyle düşünüyorum ama bu bana önceden bu evlilik biterse sende bende biterim diye tehditler ediyordu önce seni öldürürüm gibisinden ama şuan hata onda ve bisey yapmaz diye ümit ediyorum o yine kendinde suç bulmaz o oylesineydi diye düşünüyordur
Köpekler gibi pişmanım o nikah masasına oturduğum guneİşte kimsenin içini bilemiyorsun
Aynen önce bi yavaştan ayrılık konusunu acmaliyim geçenlerde bi soyledim sen gidersen hayat biter sensizliği düşünecek gücüm yok falan dedi ama kimin umurunda acaba bildiğimi anladı miHicbir şey de yapamaz konuşsun o. Eger yine de saglam olsun istiyosan sana tehditler savuracagi bir konusma anında(ayrilmak istiyorum gibilerinden bir konusma baslatarak) önceden ac ses kaydini o da elinde kalsin.
Anlamamıştir vicdanı zorluyodur ondanAynen önce bi yavaştan ayrılık konusunu acmaliyim geçenlerde bi soyledim sen gidersen hayat biter sensizliği düşünecek gücüm yok falan dedi ama kimin umurunda acaba bildiğimi anladı mi
Çocuğunu düşünmeyen kimseyi düşünmez, boşanacaksanız çirkinleşebilirler dikkat edin. Eğer aynı şirkette çalışıyorlarsa ve kurumsal bir şirketse boşanma davanız gerçekleştikten sonra kadına ve adama manevi tazminat davası açarak işten çıkarılmaları noktasında adım atabilirsiniz tazminatları da riske girer böyleceallah kahr
Hiç uzulme.hic takma.vur gotune tekmeyi boşa gitsin her şeyini de isabat et donuna kadar al.elinden gitsin ahlaksız şerefsiz kadınla ne yaparsa yapsın. Ahlaksızlık yapacaksın evlenme.ya.niye bir.yillik.esine ihanet ediyorsun. Gerçi aldatilmayan çok az kadın var sunadaNe yapabilirler ki onların işlerine gelir aralarında kimse kalmicak hoş varken de değişen bisey yok
Vicdan da bi şeye yaramıyor iste artikAnlamamıştir vicdanı zorluyodur ondan